Hangi Takimi Tutuyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi takımı tutuyorsunuz?

• Total voters
    1.903
cango yapsin bu isi gelsin forum a admin yapalim eger yasarsa :evil: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Ben galatasaylıyım ama fener de alsa galatasarayda alsa bu sezon ikiside hak etti yani. şimdiden fenerbahçe voleybol takımını ve smaçörlerini tebrik ederim. :lol:

ayrıca aldığım duyumlara göre fener şampiyon olursa bi kaç oyuncusunu voleybol şubesine kaydıracak mış. seneye onlarda şampiyon olsun diye. :lol: :lol:

devre arasi despo ya mesaj attim o da bana daha mac bitmedi böyle bitmez dedi,bende cevap attim evet burda bitmez insallah rekor kiricaz dedim ayrica siz dua edinde maci 11 kisi bitirin dedim.simdi ikinci yari basladi ve saidou kirmizi kart gördü yazik tek orta saha da o vardi bakalim neler olacak :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

3-0................................ :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: canli anlatim devam edecek :evil:

anelka anelka anelka........4-0 :shock: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Tebrikler Saydam :D
Diet beni yorgun dusurmese caddeye cikardim, simdi cumbus olacak etraf, bu arada kornalar otmeye basladi.
Takim tutmuyorum, ama caddenin cumbusu nedeniyle seviniyorum Fener sampiyon olunca, havai fisek gosteriside cabasi :lol:

karasan ilk defa seni tenkit edicem hem kadiköylüsün hem de feneri tutmuyorsun yazik :lol:

buarada despo yu gören var mi :?: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Karasan dedi:
Tebrikler Saydam :D
Diet beni yorgun dusurmese caddeye cikardim, simdi cumbus olacak etraf, bu arada kornalar otmeye basladi.
Takim tutmuyorum, ama caddenin cumbusu nedeniyle seviniyorum Fener sampiyon olunca, havai fisek gosteriside cabasi :lol:

karasan fener sampiyon dersin ha :D

seni aldım kara listeye :D en kotu yorumları yapıcam piskolojini bozucam :lol: :lol: :lol:

bu arada saydam biz bir çuval para harcamadan bu işi goturuyoruz siz cuvalla harcayıp birşey yapamıyosunuz takım ruhu yok takım ruhu futbolun hakkını ver hakkını :D

flexor senin mac sonucundan haberin yok diycem ama 3-0 dan sonra girdin foruma

:x :x :x :x :x :x

Daha bitmedi!
Lig bitimini bekleyin :evil: :evil:

Selam Mıllet,

Gene cımbomu evıre cevıre maymun ettıgımız bır derbının arkasından 4 yemıs cımbomlu kardeslerımızın olayı hıcyasanmamıs gıbı kabul edıslerıne
sahıt oluyoruz. Ben bu cımbomu ve taraftarlarını cok sevıyom, helal olsun adamlar 4 te yeseler 6 da yeseler cenelerı hıc kapanmıyo masallah ıllede soyleyecek bı sozlerı oluyo, o uc tane dıreklerde patlayan sutları da atsaydık emınım aman canım noolacak falan dıyıp ılla bı cevapları olurdu.

Karasan ya, nıye takım tutmazsın be kardes, hemde kadıkoyde oturup, ben 10 kusur sene fenerbahcede oturdum, orada fenerlı olmak kadar zevklı bır sey var mı, ıkıde bır caddede eglence cumbus.

Benim nufus kutugum fenerbahce, dogum yerim, istanbul yazmaz, kadikoy yazar.
Hadi, itiraf edeyim, eskiden babamin hatrina fenerliydim, ancak futbolla ilgisizligim nedeniyle, kalecisi kimdir(simdi rustu,onu biliyorum), oyunculari kimdir bilmedigim icin, yillar once taraftarliktan istifa ettim.
Bu dedigim yuzunden linc edilebilirim, ama bana gore, "futbol" diye bir spor olmasa dunya cok daha guzel bir yer olurdu.
İlerde mesela futbol oynayan cocuklarin topu bahceme dusse, toplarini "kesiyim mi len?" deyip, sonrada kahkahalar atarak kesen hain bir ihtiyar olarak hayal ediyorum kendimi, hic vicdan azabi duymam, keserim vallaha.
Basket oynasinlar, yüzsünler, body yapsinlar :badgrin:

Back
Yukarı