Hangi Yağ Yakıcı Supplement İyi?

Hangi Yağ Yakıcı-Zayıflatıcı vs... Supplement iyi?

• Total voters
    3.104
sizi etkilemiş olmasın ama bence Cla çünkü hem iştahı kapatmıyor hem efedrin gibi yan etkili değil hem sadece yağ yakmıyor ayrıca kas yapımını da yardım eden iyi bir esansiyel yağ asidi bence.... tek diet ürünü olacaksa bu olsun... hem ayrıca l-carnitine kullanımı aralıksız kullanmalı mıyız? yoksa çünkü carnitin toksik etki yapar demişti spor hocam yoksa kür şeklinde mi olsun , 1 ay kullan 1 hafta ara ver , 2-3 ay kullan 1 ay ara ver gibi... ayrıca carnitin hafızaya,beyne,unutkanlığa iyi geliyormuş....

chromium, yağ yakıcı yada zayıflatıcı değil, kan şekerini düzenleyici etkisi var.

o zaman krom yerine ECA stack olsun....

madem ki chromium picolinate'nin yağ yakıcı özelliği yok o zaman onun yerine "ECA stack" yani "efedrin+kafein+aspirin" olsun peki anketi nasıl "edit"leyebilirim düzeltebilirim ? yardım eder misiniz moderator abiler....

Re: o zaman krom yerine ECA stack olsun....

gorgeouskykhan dedi:
madem ki chromium picolinate'nin yağ yakıcı özelliği yok o zaman onun yerine "ECA stack" yani "efedrin+kafein+aspirin" olsun peki anketi nasıl "edit"leyebilirim düzeltebilirim ? yardım eder misiniz moderator abiler....
oda supplement değill..sen iyisimi termojenik yağ yakıcılar ı ekle anketine..

anket düzeltildi

teşekkürler daffy abi

ilginiz için hepinize teşekkürler ;)

Re: teşekkürler daffy abi

gorgeouskykhan dedi:

ne demek gorgeouskykhan görevimiz... ben carnitine kullandım tablet de likit de herkesin de dediği gibi likit daha etkili tabiki. şimdi hydroxycut kullanacağım yazarım buraya etkilerini.

DaFFy dedi:
gorgeouskykhan dedi:

ne demek gorgeouskykhan görevimiz... ben carnitine kullandım tablet de likit de herkesin de dediği gibi likit daha etkili tabiki. şimdi hydroxycut kullanacağım yazarım buraya etkilerini.

Daffy ne oldu kullanmaya başladın mı kullandıysan nasıl kullandın ve etkileri neler oldu _? Sormamın nedeni benimde elimde 210 tabletlik kutusu var onu kullanmayı düşünüyorum ama kullanım şekline göre dietin sonuna kullanılacak şeklinde ayarlicam sonuçları yazarsan sevinirim.Birde bu ürünü kullanırken 3,5-4 lt su içilmesi lazımmış bu ne kadar doğru_? cvpların için şimdiden çok teşekkür ederim.

TANTO dedi:
DaFFy dedi:
gorgeouskykhan dedi:

Daffy ne oldu kullanmaya başladın mı kullandıysan nasıl kullandın ve etkileri neler oldu _? Sormamın nedeni benimde elimde 210 tabletlik kutusu var onu kullanmayı düşünüyorum ama kullanım şekline göre dietin sonuna kullanılacak şeklinde ayarlicam sonuçları yazarsan sevinirim.Birde bu ürünü kullanırken 3,5-4 lt su içilmesi lazımmış bu ne kadar doğru_? cvpların için şimdiden çok teşekkür ederim.

valla ben normalını kullandım advanced dııldı ama ıı sonuc aldım carnıtıne fılan hıkaye kalıyor yanında

fat_boy dedi:
DaFFy hocam hydroxycut icinde ephedra varmiydi yoksa ephedra free olanlarindanmi ?

benim kullandıgım ''ephedra free'' idi...

guzel o zaman denemekte fayda var , tesekkurler. gittigim gym in (world gym) en iyi egitmeni clen onerdi adami her gorusumde dovesim geliyor :)

Daha çok işhat kesici bir diet ürünü diye belirtiyor. Kullanım tecrübelerinden sonra bilgi sahibi olabiliriz. Ticari amaçlı ürünler olduğu için çok da etkili olacağına güvenemiyebiliyoruz tabii ki. Denemekte fayda var derim.

ahmetuygur dedi:
bu yeni hollywood 48 hours die bişey cıkmıs o nedir biliomusunuz ?

Bildiğim kadarı ile bu ürün vücutdaki (fazla deniyor ama) suyu atmaya yardımcı oluyor. %4 civarı bir incelmeden bahsediyor olsalarda, normal hayata dönüldüğünde vücut ihtiyacı olan suyu tutmaya devam edecektir.

Sağlıklı Günler...

Back
Yukarı