Blitz
Özel Üye
Selam dostlar antrenman oncesinde, antrenmana asagi yukari 1 saat kala, antrenmanim sirasinda bana guc versin diye creatine ile birlikte tatli bir seyler yiyordum. Simdi ise daha ozellestirilmis bir supplement almaya karar verdim ve aldim. Aldigim urunler GNC Weight Gainer 1850 ve VitaMalt Classic diye eczahanelerde satilan ozel bir alkolsuz bira yani bira mayasi (Arnold da iciyormus zamaninda). Besin degerlerini vermek gerekirse VitaMaltin bir sisesi 220kcal ve 53gr. karbonhidrat,1.7gr. proteinden olusuyor yag yok. Ayrica bilimum B vitaminlerini iceriyor. GNC Weight Gainer 1850 in 220kcal. lik hazirlanmisinda ise 47gr. karbonhidrat, 7,3gr. protein ve 0,5gr. yag bulunuyor. Ayrica bir suru vitamin de var ancak eser miktarda. Zaten vitaminleri GNC Mega Men + dengeli beslenme yoluyla aldigimi da hesaba katarsak antrenman oncesi hangisini kullanmami onerirsiniz? Ayrica antrenman oncesinden baska zaman ic diyorsaniz tavsiyelerinizi bekliyorum, antrenman sonrasi zaten Isocool adli saf proteinden iciyorum bir porsiyon ayrica gun boyunca 3 ogun duzenli yemek yiyorum ve kafama gore de aralarda atistiriyorum bunu da ekleyeyim. Cevaplarinizi bekliyorum.