Hangisini kullanmaliyim

Merhaba ben 17 yaşinda 60kg yum kilo almak istiyorum bu yuzden mass gainerlere baktim 240tl gibi bi fiyata 29 servis civari birde protein tozuna baktim 260tl 70 servis ben protein tozu mu alsam kararsiz kaldim cunku gaineri 1 ay sonra tekrardan alamam protein ihtiyacimi karsilayamiyorum tam zaten

Merhaba ben 17 yaşinda 60kg yum kilo almak istiyorum bu yuzden mass gainerlere baktim 240tl gibi bi fiyata 29 servis civari birde protein tozuna baktim 260tl 70 servis ben protein tozu mu alsam kararsiz kaldim cunku gaineri 1 ay sonra tekrardan alamam protein ihtiyacimi karsilayamiyorum tam zaten
ikisini de alma , yemek ye

Protein tozu da ucuz bir şey değil ki. Düzenli bi protein alımın yoksa protein tozunu alma bence. Bak benim fiyat performans ürünü olarak kullandığım wheyin bir ölçeği 3,29 tl. Buradan 20 gram protein alacaksın. Onun yerine tavuk göğsü yesen bimden daha ucuza gelir.

Protein tozları kullanan bireylere kilo aldırmaz.
Kilo aldırıcı ürünler Karbonhidrat tozlarıdır.
Protein tozları antrenman sonrası yıkılan kasları besler ve düzenli antrenman ile birlikte kas gelişiminde yardımcı olur.

ikisini de alma, tamamen çöp kalori çöp protein dolu hepsi reklam fasa fiso
adam gibi 3 öğün yemek ye önüne ne geliyorsa. dengeli beslen, sebze meyve ye mutlaka hala gelişme çağındasın 23 24 yaşından sonra kilo zaten ister istemez artıyor.
17 yaş 53 kg
20 yaş 60 (sporla)
23 yaş 66 (sporla)
25 yaş 72 kg yim boy 175

ikisini de alma, tamamen çöp kalori çöp protein dolu hepsi reklam fasa fiso
adam gibi 3 öğün yemek ye önüne ne geliyorsa. dengeli beslen, sebze meyve ye mutlaka hala gelişme çağındasın 23 24 yaşından sonra kilo zaten ister istemez artıyor.
17 yaş 53 kg
20 yaş 60 (sporla)
23 yaş 66 (sporla)
25 yaş 72 kg yim boy 175
Yazın kadar çöp olmadığına eminim. Ne açıdan çöp olduğunu da belirtir misin ? Önüne ne geliyorsa ye demek kadar saçma bir tavsiye olamaz.

Back
Yukarı