Hangisini Tercih Edersiniz ? Gainer hk.

Hangisini tercih edersiniz ?

• Hardline Progainer

Votes: 0 0,0%
  • Optimum Serious Mass

Votes: 3 60,0%
  • Nutrade Weight Gainer

• BSN True Mass

• Muscletech Premium Mass Gainer

Votes: 1 20,0%
  • Dymatize Super Mass Gainer

• Diğer

Votes: 1 20,0%

• Total voters
    5

Emprhe

Üye
Ankette belirttiğim gainerlardan birini almayı düşünüyorum fakat çok kararsızım. "En iyi etkiyi hangisinden alırım ? İçeriği en iyi olan hangisi ? Yağlandırmadan kilo aldırır mı ? İçinde BCAA ve Kreatin olması iyi mi? " gibi sorular kafamı kurcalıyordu bende bir bilene sormak gerek dedim ve size danışmak istedim. Şimdi siz hangisini kullandınız,size getirisi ne oldu kaç kilo aldınız, nasıl kullandınız, günde kaç ölçek kaç gram aldınız ? Ya da önerebileceğiniz tavsiye ettiğiniz başka bir ürün var mıdır ?
Biliyorum biraz uzun oldu ama bu konunun benim gibi kararsız kalan arkadaşlara büyük oranda yol gösterici olacağını düşünüyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

kalori hesabı yaparak kullandığım bir dönem olmuştu.hardline ve optimum kullandım.hardline kesinlikle önermem tadı hayatımda içtiğim en kötüsüydü diyebilirim kusmak üzere oluyordum hep.optimumun çikolatalısını tavsiye ederim suyla yada sütle çikolatalı sütten farksız gayet kolay içiliyor.şekeri de sitede değil ama kutusunun üstünde yazıyordu diğerlerine nazaran çok çok azdı.genelde kalori ve makrolara dikkat etmeye çalıştığım için ne zaman yemek yiyecek iştahım olmasa az yesem gainerlardan çok faydalandım.ölçekleri de ihtiyacım kadar içtim tabiki çok fazla içersen gereğinden 300-500 fazla değil de çook çok fazla kaloriyi temiz de alsan yağlanırsın gainerla da yağlanırsın.
süresine gelince de genelde sabahları pek iştahım olmadığı için ben sade bir kahvaltı yaptıktan sonra gainer içerdim.antrenman sonrası yemek yediğim için midemi gainerla doldurmamak adına antrenman öncesi yada sonrası kullanmayı gereksiz bulmuştum.baya uzun süredir de kullanmıyorum mide mi genişledi nedir artık baya yiyebiliyorum :D.

Ben daha Önce Hardline Kullanmıştım yediğim öğünler sonrası iki ölçek alıyordum süt ile kutu bittiğinde yaklaşık 6.5 Kilo almıştım gayet etkili olmuştu aldığım kilolarıda vermedim üzerine ekledim diyebilirim şimdi tekrardan gainer alacağım ama daha iyi içeriği olsun istiyorum uzunca araştırdım Optimum hesaplı ve kaliteli gözüküyor bu yüzden kullanmamış olsam'da oy'umu ona veriyorum :)

Back
Yukarı