HARDLINE %100 Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce bu ürün nasil ?

• Total voters
    1.579

saydam

Özel Üye

%100 ultrafitre edilmiş Whey protein
Pozitif nitrojen dengesi
Protein sentezi
Kas yapılanması
Hızlı sindirim
Düşük yağ ve karbonhidrat
Büyüme faktörleri
0 şeker

Güçlü ve sağlıklı bir kas büyümesi sağlamak için protein alımından daha iyi bir gıda takviyesi yoktur. Eğer bir sporcu protein takviyesi almazsa, vücut protein ihtiyacını karşılamak için kas dokularında mevcut olan proteini kullanarak, kasları yıkıma uğratır. Dolayısıyla, hem antrenman esnasında vücudun protein ihtiyacını karşılamak, hem de kasların büyümesini sağlamak amacıyla mutlaka yüksek oranda protein takviyesi yapılmalıdır.

Hard Line %80 Whey, tamamı ultrafiltre edilmiş, yüksek standartlı whey proteini ile üretilmiştir. Ayrıca çok kolay eriyen Hard Line %80 Whey hafif içimiyle kullanıcıların damak zevkine de hitap etmektedir.

Sadece sporcular açısından değil, aynı zamanda genel insan sağlığı açısından da whey proteini çok büyük faydalara sahiptir.

Kanser oluşumunu engelleyen faktörler içerir
Kardiyovasküler sağlığı destekler
Bağışıklık sistemini güçlendirir
Hiper tansiyonu önlemeye yardımcı olur
Kolestrol seviyesini düşürür
Antioksidan görevi
Kemiklerin sağlıklı olmasını sağlar
Vücutta su dengesini sağlar
Zihinsel sağlığa ve strese karşı pozitif etkileri vardır.

arkadaşlar ilk once selam herkeze bu foruma benim ik mesajım ben bu ürünün 3.5 kiloluk olanını aldım fiyatı gayet makul www.xxxxxxxxxx.com dan temin edebilirsiniz... ben bu urunu gayet başarılı buluyorum benim icin tek bir eksi yönü var gibi biraz ishallik yapıyor ama benim midemde gastirit var bunuda soyleyim ounda bir etkisi olabilir.... sonuçta gercetekten bu fiyata alınabilecek en iyi ürün korkmadan alın ben kullanıyorum faydasını görüyorum

ha unutmadan aramıza hoş geldin hypocrisy ;)
bende bu ürünün 3.5 kg kullanıyorum.1ay düzenli bi şekilde kullandım hiç eksik yanını görmedim.
body'e başlayanı 2.5 ay olduğundan şuan için protein tozu alımını kestim sadece yeterli beslenmediğim günlerde 1 ölçek alırım
flexor hocamın dediği gibi;body'E yeni başlayanlar için ilk 6ay ne protein tozu,ne amino asit nede creatine kullanılmasını tavsiye etmez..
zaten vücutta depolanmış yeteri miktarda protein var fazla protein aldıığın zaman bir kısmı idrar yoluyla atılır bir kısmıda yağ bağlar.

bunun%80 whey protein olusturuyorsa kalan %20 lik kısım nedir.ne tamamlıyor

acıkcası 750 gr lıgının fiyatı uygun.serdar aktolgayı aradım.oda bunu kullanıyormus...

ama su kalan kısımda ne var.bide acıklarsanız sevinirim

sevgili pronator, vücut proteini depolamaz. daha doğrusu depolayacak bir deposu yoktur vücudun. vücuda alınan protein emilerek kullanılır ve atılır. vücudun fazla proteini atması veya yağa dönüştürmesi için limiti aşman gerekiyor. limit senin kilona göre değişir. mesela 80 kg. isen kilo başına ortalama 2 gr. protein (normalde 1- 1.5 gr. iken,spor yaptığın için vücudun protein ihtiyacı artar) alımı olarak hesapladığında ortalama günlük 160 gr. protein alma limitin olur. anca bunun üzerine çıkarsan dediğin yağa dönüşme olayı olur o da belki. çünkü özellikle ağır çalışmalarda ihtiyaç daha fazla olacaktır. yani rahat ol. alabildiğin kadar protein almaya çalış. fazlası atılır düşüncesini takma kafana. ezber bilgidir o.

Evet arkadaşlar bukatto bu konuda haklı proteinler vücutta depolanmazlar.Ayrıca Serdar Aktolga da kullanıyor demişsiniz.Açıkcası ben buna inanmıyorum...

ben bu ürünün 3.5 kiloluğunu aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.Gerek tat(çileklisini kullanıyorum) gerekte etki bakımından çok memnunum.

kilo almak için

ben bu ürünü kilo almak için kullanmak istiyorum ayrıyeten hardline progainer(4,5 kg) de kullanıyorum
sizce bu ürünle birlikte kullansam büyük oranda faydasını görür müyüm yoksa gainer bittikten sonra mı alayım ne dersiniz ?

Merhabalar,3yıllık uzun bir aradan sonra body sporuna tekrar başladım,bu ürünü tekrar başlayışımın 3.ayında aldım halen kullanıyorum,vanilya aroması gayet güzel,etkili olduğunu hissediyorum.

bu ürünün çilek aromalisini kullandım..
ilk başlarda çok lezzetli gelirken, kutuyu yarılayınca çilekten kaçmaya başladım..
performans olarak isocool veya optimum ile kıyaslanamaz bile..

ürün hakkında şöyle bir yorum yapabilirim:
eğer amacınız ürünü hemen idman sonrası kullanmak ise ion-exchange yöntemi ile üretilmiş izole proteinleri kullanmanızı öneririm.. (bipro, isocool, optimum..)
ancak gün içersindeki protein açığınızı kapatmak için kullanacaksanız (yani amacınız proteinin minimum sürede kana karışarak kaslara ulaşmasını sağlamak değilse) bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz..
şöyleki; işyerinde yanımda tavuk veya tonbalığı taşıyıp tüketmekten rahatsız olan biri olarak protein tozunu ilaç şişelerinde taşıyıp ara öğünlerde su ile karıştırarak tüketiyorum..
bu nedenle hesaplı olması açısından bu üründen memnun oldugumu söyleyebilirim..
ancak idman sonraları isocool, optimum veya biprodan şaşmam..

%80 whey

bunun%80 whey protein olusturuyorsa kalan %20 lik kısım nedir.ne tamamlıyor

acıkcası 750 gr lıgının fiyatı uygun.serdar aktolgayı aradım.oda bunu kullanıyormus...

ama su kalan kısımda ne var.bide acıklarsanız sevinirim

Sayın arkadaşım %80 ifadesi izole edilme yüzdesini ifade eder,%100 whey filitrasyonu daha ince porselen flitre kulanıldığından biraz daha tuzlu meblalara satılmaktadır.Ordaki %20 eklenti olduğu anlamına gelmiyor.Sıkı çalış,iyi uyu,güzel ye.BAŞARILAR.

şahsen çileklisini vanilyalı ve çikolatasını denedim:)
şu anda da çileklisini kullanmaktayım ama açıkcası bay geldi :)
sadece çilek tadı yüzünden yoksa etkisinden memnunum ve tavsiye ederim.sanırım bendeki 3.5kg lik kutu.özellikle tozu bitirdikten sonra kutusu epeyce işime yarıyor,boya kutusu gibi çok hoşuma gidiyor:D
fakat bir arkadaşında sorduğu gibi %80 ibaresi ne anlam geliyor tam bilmiyorum??
bunların bir de %92 likleri war sanırım onlar daha pahalı.ayrıca bu %80 lik çilek tozunu mesela bankoya damlattığım vakit suyla bile zor çııkıyor :s bunun nedeni nedir acaba arkadaşlar??içinde katkı maddeleri mevcutmu pek bakmadım ama bilenlerden yrum alırsam sevinirm.
tşkler
iyi forumlar...

Bende fiyat performans oranı olarak arkadaşlartın yorumlarından iyi şeyler çıkardım.Biryandan yağ yakıp bir yandan kaslarımı geliştirmek istiyorum.Düzenli kardiyo ile amino+whey kombinasyonu yapsam bunun bana bir sakıncası olmaz değil mi? Çünkü vücudum yağlı biraz...

Bende fiyat performans oranı olarak arkadaşlartın yorumlarından iyi şeyler çıkardım.Biryandan yağ yakıp bir yandan kaslarımı geliştirmek istiyorum.Düzenli kardiyo ile amino+whey kombinasyonu yapsam bunun bana bir sakıncası olmaz değil mi? Çünkü vücudum yağlı biraz...
hayır olmaz dostum 7 aylık bir zaman diliminden sonra tekrar başladım vg ye. bende de bu ürünün hindistan cevizlisi var gayet başarılı bir ürün fiyatına oranla. ayrıca senin gibi bende yağ yakımı ve aynı zamanda kas gelişimi için uğraşıyorum..kullanabilrsin rahatlıkla..

2 yıl önce uygulamakta oldukları düşük fiyat politikasında çok uzaktalar şu anda ve bu sebeple kullanmayı bıraktım hardline ı. zorunda kalmazsam da tekrar kullanmayı düşünmüyorum.

arkadaşlar bende hardline almayı düşünmüştüm ama bakıyorum çok aşırı pahalandırmışlar sorduğum zamanda bir sürü kelime ile karşılık veriyorlar baktım başım ağrıdı en iyisi yurt dışına yönelmekte buldum bende ve bundan sonra asla burdan bir spor besin madesi almamaya karar veridm bu kadar pahalılıkta bir tek biizm ülkemizd evar yazık ya iki kurşuş ile spor yapabilmek iççin insanlar var güclerii ile urağıyorlar ne dim başka neyse kimseyede tavsiye etmiyorum işin açığı

bu ürünü bende kullandım spor salonuna giderken orta kadar diyebilirim tadı çokta iyi gelmedi bana hardline fiyatlarına gelince sordum çok pahalı gerçekten yurt dışından getirmek lazım

çikolatalısı shakerda ne kadar sallarsan salla iyi karışmıyor, toz toz kalıyor shakerda. belki çileklisi de öyleydi ama rengi açık olduğundan dikkat etmemil olabilirim. lezzet olarak güzel sayılır. ayrıca ürün içerik olarak çok sağde ve yavan, gncnin aromalısından bence farkı yok. fiyatı diğer markalara göre biraz daha ucuz olsa da çok kalite farkı var, bence uzak durulması gerek bir ürün.

Back
Yukarı