Hardline Amino 3000 320 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.323
ârkadaslar amino'nun kapsül olanindan almayi düsünüyorum günlük 6 kapsül _kullanmis olan varsa nasil bi etkisi olur ?
1 ay kullanmayi düsünüyorum 1 ayda koluma 1 cm vercekse kullanmaya gerek yok derim..

Vallahi kararsız kaldım 3000 mi yoksa 2000 mi :/

Walla orası senin kullanım amacına bağlı 3000 içersinde barındırdığı karnitin ile daha çok yağsız kas kütlesi hedefleri için ben Hardline 3000'i definasyon dönemlerinde çok basarılı buluorum.... kasları sertleştirdiği gibi enerji üretiminde yağlarıda devreye sokuyor buda fazladan yağ yakman anlamına gelir....

Ürünü bir kaç kutu kullanmışlığım var. Gayet başarılı bir ürün olduğunu söyleyebilirim. İyi bir beslenme ve diet ile desteklerseniz sert sıkı görünümlü kaslara sahip olabilirsiniz. İçindeki karnitin az evet ama diet dönemimde katkısı olduğunu tecrübelerimden söyleyebilirim.

1 Kutu bitirdim antreman öncesi 4 antreman sonrası 4 kullandım. Protein ve vitaminleri dogal yollardan alıyorum. Açıkçası bu kadar düzenli kullanmama ve beslenmeme rağmen hiçbir etkisini göremedim ne agırlıklarda artık oldu ne kas kütlesinde 320 tablet sonucunda ve bu kadar beslenmeye 1 cm bile olsa artış olmalıydı diye düşünüyorum. AMino asit olarak universal 2700 kullandım dağlar kadar fark var aralarında.Aynı beslenme ve universal 2700 kullandıgımda ölçülerimde artışlar olmuştu.

1 Kutu bitirdim antreman öncesi 4 antreman sonrası 4 kullandım. Protein ve vitaminleri dogal yollardan alıyorum. Açıkçası bu kadar düzenli kullanmama ve beslenmeme rağmen hiçbir etkisini göremedim ne agırlıklarda artık oldu ne kas kütlesinde 320 tablet sonucunda ve bu kadar beslenmeye 1 cm bile olsa artış olmalıydı diye düşünüyorum. AMino asit olarak universal 2700 kullandım dağlar kadar fark var aralarında.Aynı beslenme ve universal 2700 kullandıgımda ölçülerimde artışlar olmuştu.

verim alman için 4 tablet değil 16 tablet yutman lazım bu kadar düşük içerik işte. Bu ürün, yeni başlamış artık supplement desteği lazım olanların ilk basamağı olmalıdır.

bundan bende sipariş verdim Hardline BCAA Matrix ile birlikte kullanmayı düşünüyorum nasıl bir etki yaratır arkadaşlar,Arjinin alacakken bunu gördüm ve içinde arjinin yanında bir ton şey barındırıyor bu mantıklı geldi

daha önce kullandığım bir ürün. ben bu ürünü pek tavsiye etmiyorum. çünkü boyut olarak büyük fakat içerik olarak biraz zayıf.

Back
Yukarı