Hardline Amino Full

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 40 46,5%
  • Orta karar

Votes: 38 44,2%
  • Başarısız

Votes: 8 9,3%

• Total voters
    86
Hocam şimdi spora sakatlık dolayısıyla 3 aydır ara verdim kolum kırıldı ve 10 kg verdim 70 tim 60 kg a düştüm suan bende bu ürünü aldım yanında optımum proteın tozu ve hardlıne kreatın hardlıne glutamın de aldım fakat bu amınoasitle birlikte diğer urunlerı nasıl kullanmam gerek onun için bi fikrim yok kilo basına herbırınden ne kadar alsam işe yarar ve spora o kadar ara vermek zorunda oldugumdan bunlara bırden başlamam dogru olurmu[DOUBLEPOST=1435841942][/DOUBLEPOST]Hocam şimdi spora sakatlık dolayısıyla 3 aydır ara verdim kolum kırıldı ve 10 kg verdim 70 tim 60 kg a düştüm suan bende bu ürünü aldım yanında optımum proteın tozu ve hardlıne kreatın hardlıne glutamın de aldım fakat bu amınoasitle birlikte diğer urunlerı nasıl kullanmam gerek onun için bi fikrim yok kilo basına herbırınden ne kadar alsam işe yarar ve spora o kadar ara vermek zorunda oldugumdan bunlara bırden başlamam dogru olurmu

Hardline whey3 matrixle kombin edeyim dedim aman aman. Tuvalete zor yetistim antrenmandan sonra. Fena sekilde ishal yapti bende.

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bugün universal 3001 siparişi verdim ama daha önce hardline amino full kullanmıştım yorumlarda universal çok övülmüş ama değerleri karşılaştırdığımda bu kadar övgüyü neden hakettiğini merak ettim çünkü değerler çok çok farklı değil yani hardline'da olmayıp da universal'de olan nedir bu kadar iyi olmasının sebebi nedir biri açıklayabilir mi bana bunu?

Haplar çok büyük diye Şu da karıştırıp içiyorum . herhangi bir problem Olur mu ? olursa Ne gibi sıkıntılara yol açar ? Lütfen yanitlarsaniz sevinirim

Supplementler.com'dan siparişini verdim muhtemelen ya bugün ya yarın ulaşır elime. Çok övülmüş, ekonomik fiyatıyla denemek istiyorum. Bakalım nasıl sonuçlar alacağım antrenmanlar bu aralar düzenli. Sonuçları buraya yazacağım.

Supplementler.com'dan siparişini verdim muhtemelen ya bugün ya yarın ulaşır elime. Çok övülmüş, ekonomik fiyatıyla denemek istiyorum. Bakalım nasıl sonuçlar alacağım antrenmanlar bu aralar düzenli. Sonuçları buraya yazacağım.
Benim de almayı düşündüğüm bir ürün sonuçlarını paylaşırsan çok mutlu olurum.

Hocam ürünü kullanmaya başladın mı ? bugün yarın sipariş ediyorum umarım hayal kırıklığı yaratmaz :)

Hocam selamlar, inan bana ürün elime ulaştı. Kullandım idman yaptım ve sonraki gün alakasız bir yerden sakatlandım. ürünün içeriği etkili olabilir ama bana uğursuz geldi galiba :)) o gün bu gündür idman yapamıyorum 1 ayı geçti muhtemelen bu hafta tekrar başlayacağım antrenman yapmaya. yani ürün etkili mi değil mi sen benden önce deneyimleyeceksin gibi. antrenmansızlık üzdü beni. kısmet işte...

Ürün hakkında yorum yapacağımı söylemiştim daha önce.
Ürünü iki aya yakın bir süredir kullanıyorum. Ne etkili, ne de etkisiz diyebilirim. Yani en azından benim üzerimde. Orta karar bir ürün olduğunu söyleyebilirim kısaca.

Merhabalar spora ara verdiğim için elimde abound marka glutamin takviyesi mevcut 1,5 kutu. Isteyen olursa uygun fiyat ile gönderebilirim[DOUBLEPOST=1587480525][/DOUBLEPOST]Urun gorselde

Eklentiler

• 20200421_171414.jpg
    20200421_171414.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 385
Son düzenleme:
Tabletler çok küçükmüş, tek deneme de üçünü de yuttum az önce denedim. Etki konusunda kimse bir şey yazmamış, herkes tatdan filan bahsetmiş.

Ben daha sonra etki konusunda yorum yapacağım, almak isteyenlere yardımcı olmuş olurum böylece.

Back
Yukarı