Hardline Bahar Kampanyası

banner34.jpg

Kampanya detayları için lütfen tıklayın

facebook.jpg
Bize Katılın

-----------------------------------------------------------
Bize Nasıl Ulaşabilirsiniz?

[email protected] mail adresinden ya da 0 531 541 10 10 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

www.supplementler.com
Neksus Gıda Ticaret
[email protected]
Canlı destek

kartlar.png

Merhaba, ben 2 numaralı üründen satın almayı düşünüyorum. Whey %100 protein'den.
Fakat, body yapmıyorum. Sadece kendi kendine spor yapan biriyim. Kendime uygun bir şınav programı hazırladım ve 3 gün önce kick box'a basladım. Yaşım 22, boyum 1,85, kilom 75. Fizigim oldukca iyi. Ben de bunu korumayı hatta mümkünse daha da iyi yapmayı istiyorum. bu 2 numaralı kampanya ürününü satın almam işe yarar mı yoksa tavsiye ettiginiz baska bişey varmı?
Ayrıca 2 numaralı ürünü alırsam, bu 3 kutuyu nasıl kullanmam gerekiyor.

merhaba ben 1 numaralı üründen aldım haftada 4 yada 5 gün spor yapan birisiyim progaineri daha önce kullandım nasıl kullanılcagını biliyorum ama yanındaki ürünler hakkında bir bilgim yok nasıl kullanılması gerektiği ve 3 ünün aynı süre zarfında kullanılıp kullanılmaması hakkında bilgi verebilirmisiniz?

2 numaralı ürünleri nasıl kullanmamız gerekir? yardımcı olursanız cok sevinirim. sadece protein tozunun nasıl kullanılacagını biliyorum, digerleri hakkında bilgim yok :(

hARDLine nutrition ve sevgili serhat keçeci yi kutlamak gerek bu spora desteklerinden ötürü

ist a uzaklığım 8 saat siparişi verdim 20 saat sonra elimde oldu valla bravo :)

Hardline ada teşekkürler protein tozu gerçekten hoşuma gitti.Optimumdan bi farkı yok.

ben de 2 numaralı paketi aldım 112 tl olanı . protein tozunun vanilya aromalısından aldım . tadı gerçekten mükemmel .

Merhabalar. Ben de 1 ve 3 numaralı kampanya ürünlerine talibim ama spora 1.5 ay sonra başlayabileceğim. Malum sınav dönemi yaklaşıyor.

Ancak bu kampanyaların isimlerine dikkat ettim "Bahar kampanyası" olarak geçiyor. 1.5 ay sonra bu kampanyaların yerine "Yaz kampanyası" adı altında ancak benzer ürün gruplarını yine benzer fiyatlara temin edebilme şansımız var mıdır?

Teşekkürler.

ben 2. paketten almayı dusunuyorum ama orada whey + glutamine + chromium picolinate yazıyor.

bu chromium picolinate nedir tam olarak ?
bikaç yazı okudum ama tam olarak bısey anlamadım..

ben 2. paketten almayı dusunuyorum ama orada whey + glutamine + chromium picolinate yazıyor.

bu chromium picolinate nedir tam olarak ?
bikaç yazı okudum ama tam olarak bısey anlamadım..

Benimde fazla bi bilgim yok ama okuduğum yazılarda insülin hormonunun vücutta ki dengesinin korunması için kullanıldığını okudum. Çoğu insan bu ürünü kilo vermek için kullanıyodu çevremde. Şimdi nedenini anladım insülini tetiklediğinden tokluk yaratıyo olması gerekir. Ama burda bizim işimize yarayan tarafı antrenman sonrası yıkım olaylarını minimuma indirgiyo olması.

Bende 3-5 gün içinde 1. ve 2. seti alıcam
Taurine ve Chromium Picolinate nedir, ne işe yarar, nasıl kullanırız vs. bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Amacım kilo almak, protein tozu ve proganier ile sağlam bi kombine nasıl yapabilirim

Back
Yukarı