Hardline BiPro İzole Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.463
ronnie_utku dedi:
bipro ile 80 liğin amino asıt profılini karşılaştırınca fazla bır fark yok ama tabıkı bıpro daha ıyı ama fıyat farkı var kullananlara soruyorum deger mı yoksa 80 lıke devam mı edeyım

hardline %80 whey in üzerindeki rakamsal değerler yanlış basılmış. amino asit değerleri toplandığı zaman bipro ile aynı çıkıyor aşşağı yukarı.

en kısa zamanında düzeltileceği söylendi. müşteriyi kandırmaya yönelik değil yani ;)

Bu özelliği ve içerdiği bioaktif bileşenleri sayesinde iştah bastıran hormonların salgısını tetikler. Düşük kalorili bir sıvı ile karıştırılıp yemeklerden 30-45 dk kadar önce bir servis alınması, tokluk hissi verir ve daha az yemenizi sağlar.

ürünün açıklama kısmında burası dikkatimi çekti doğrusu. iştah keser diyo. biz kilo alma ve kütle arttırma peşindeyiz bu ürün iştah kesiyosa ve bununlan birlikte yemek yenemeyecekse bu ürünü ne diye kullanalım. kullanan arkadaşlar böyle bi sorununuz oldu mu? merak ettim doğrusu...

hernan77 dedi:
Bu özelliği ve içerdiği bioaktif bileşenleri sayesinde iştah bastıran hormonların salgısını tetikler. Düşük kalorili bir sıvı ile karıştırılıp yemeklerden 30-45 dk kadar önce bir servis alınması, tokluk hissi verir ve daha az yemenizi sağlar.

ürünün açıklama kısmında burası dikkatimi çekti doğrusu. iştah keser diyo. biz kilo alma ve kütle arttırma peşindeyiz bu ürün iştah kesiyosa ve bununlan birlikte yemek yenemeyecekse bu ürünü ne diye kullanalım. kullanan arkadaşlar böyle bi sorununuz oldu mu? merak ettim doğrusu...

Yoo ben bu urunu antremandan sonra hemen evde ıcıyorum sonra yemek yıyorum ıstah falan kesmedı bende

bukatto dedi:
ronnie_utku dedi:
bipro ile 80 liğin amino asıt profılini karşılaştırınca fazla bır fark yok ama tabıkı bıpro daha ıyı ama fıyat farkı var kullananlara soruyorum deger mı yoksa 80 lıke devam mı edeyım

hardline %80 whey in üzerindeki rakamsal değerler yanlış basılmış. amino asit değerleri toplandığı zaman bipro ile aynı çıkıyor aşşağı yukarı.

en kısa zamanında düzeltileceği söylendi. müşteriyi kandırmaya yönelik değil yani ;)
Bukatto dedigin gibi, yeni %80 Whey kutusunun üstündeki amino asit profili rakamları değiştirilmiş, eskisiyle kıyasladım.
Ancak düşündürücü olan, eskisinde neye göre yanlış basılmıştı o rakamlar?
Eski rakamlar farklı bir ürününkiyle aynı değilse, o zaman uydurma olması lazım, yeni rakamlar dilerim ciddi analiz sonuçlarını yansıtıyordur, ciddiyetsiz bir davranış yanlış amino asit değerleri basılması.
Bu ürünü kullanıyorum ve ekonomik olduğu için tavsiye ediyorum ama müşteriye dürüst olmaları çok önemli.

işe yarardan kastınız nedir? Ben optimumda kullandım normal whey de bipro da..Sonuçta hepsi protein tozu..Bir şekilde mutlaka kas yıkımını durduracaktır..Görev ve işlemini hepsi yerine getiriyor aradaki farklar ise %5 ile %10 arasında sadece..

amacınıza bağlı, eğer antrenman sırasında kaybettiğiniz kalorileri almak isterseniz, mesela kilo almak için çalışıyorsanız wieder cfm daha iyi bir seçim olacaktır. Karbonhidrat almayayım derseniz ozaman bipro...
ya arkadaşlar ben yeni başladım ama forumu okumaya başlayınca kafam karışıyor benim protein tozu almam gerekirmi yeni başlayana ne önerirsiniz

gayet güzel bir ürün karışımı olsun tadı olsun en önemlisi kütlelenmeme yardımcı oluyor baya ant önce ve sonra alıyorum ve gözle görülür şekilde işe yarıyor verdigim paraya degidigini düşünüyorum bana sorarsanız pişman olmayagınız bir ürün derim.

arkadaşıma çileklisini aldırdım. Az kalsın başka bir marka alıcaktı. Ben Hardline'dan memnun kalacağını söyledim. Şu anda çok memnun. Tadınında çok iyi olduğunu söyledi. En yakın zamanda bende çileklisinden alıcam

Bu ürünü genç bir arkadaşımıza definasyon-diyet döneminde kullandırdık.Sonuçtan gayet memnunuz.İçeriğinde yağın minimum oranında,karbonhidrat ve şekerinde olmaması,definasyon döneminde bu ürünü seçmemizi sağlamıştır.

hardline ürünlerinin içerisinde en iyisi diyebilirim. illa hardline protein tozu kullancam diyosanız bence tek seçenek bipro. baya etkisini gördüm kullandığım dönemde. biraz pahalı bir ürün. türkiyede üretilen bir ürün için daha ucuz olabilirdi. şu an weider cfm kullanıyorum. bazı arkadaşlar weider cfm ile kıyaslamalar falan yapmışlar. benim fikrime göre bipro, cfm'nin yanına bile yaklaşamaz.

iyi çalışmalar

supplement facts'lere bakıldığında hardline bipro türkiye'de satışa sunulan en iyi whey protein ürünü.fakat hardline firması bipro'nun üreticisi DAVISCO firmasının dünyanın bir numaralı whey protein üreticisi olduğunu söylemiş.ben de meraklanıp DAVISCO firmasının web sitesine girdim.çok basit ve amatör bir siteleri var.ve sporcu besinleri üreten bir firmadan ziyade orta yaş için besin destekleri üreten bir firma izlenimi uyandırdılar bende.zaten girer girmez web sitelerindeki bir yaşlı amca resmi de gözümden kaçmadı.fiyatına gelince 1.4 kg.'si 130 ytl.piyasadaki en pahalı whey proteinlerden.hardline firmasına çok da güvenemiyorum.weider,universal gibi firmalar bile birkaç defa ürünlerini toplattırmak mecburiyetinde kalmışlardı geçmişte.fakat herşeye rağmen ürünün analiz değerlerinin doğruluğuna ve bipro'yu kullanan birçok arkadaşımın sonuçtan memnun kalmasına güvenerek şu anda kullanmakta olduğum ve çok memnun olduğum optimum nutrition on %100 whey gold standart ürününün bitmesinden sonra birkaç hafta (sonuçtan memnun kalırsam sürekli) hardline'ın bipro ürününü kullanmayı düşünüyorum.

bipro'nun yarısından fazlası bitti. deneyimlerimi aktarırsam (hardline tribulus ile beraber kullandım):

-sonuçlardan önce, izole olmasından geldiğini tahmin ettiğim şekilde tadı çok hafif ve güzel. çikolatalıydı benimki, nesquik hissiyatı verdi :)
-beklemediğim bir şekilde, vücudumda genel bir büyümenin yanında, "boşlukların dolması" diyebileceğim bir değişim oldu. kol ölçümde bariz bir değişim olmadı mesela ama, genel görünümüm adeta genişledi. kimseyi yanıltmak istemem, o yüzden ürünün tamamı bitince ölçü alacağım, ama kendi gözlerimle gördüğüm sonuç bu.
-çikolatalısında %93, çileklide %95, aromasızında %97 protein var.

bana dediysen saydam, ilk defa protein kullanıyorum, sporda toplam 1 yıl, 2 yıl aralıktan sonra son başlamamdan itibaren 7. ayım doldu. belki o aşamada su bile içsen yarar diyebilirsin :), ama ben gelişimimde özellikle hız açısından fark olduğunu sırf aynadan bile hissettim.

karabash bu urunu bu sekilde lanse etmen yanlis oldu bence,eger son yazdigin mesajla ilk yazdigin mesaj, ayni mesajin icinde olsaydi cok daha iyi olurdu.senin ilk mesajin amerikan urun tanitimlari gibi.

sen suan gelisiminin en hizli oldugu donemdesin,bu yuzden ilerleyen zamanlarda yorum yapman daha saglikli olacaktir.

Back
Yukarı