Hardline BiPro İzole Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.463
dallix basarısını size soyle acıklayayım guzel bır antrenman programı ıle vucut olculerim dedıgın gibi artı yonde gelistı abartı bırsey yazmadım zaten sıhırlı de demedım sadece benım gorusume gore bu urun ıyı bır urundur katılır veya katılmayabilirsiniz.belkide bu urunu basarılı gorme nedenim ben herzaman agır idman yapıyorum agırlık olarak degil antrenman siddeti olarak. agırlık antrenmanını kısa bir suredir yapıyorum.bu urunude beraberinde kullanınca saglamıs oldugu gelisim urune yaptıgım yoruma pozitif olarak etki etti. saygılarımla.

ürünü 1-2 aydır kullanıyorum gayet memnunum tad çözünürlük ve etki güzel fakat son fiyat artışları cazibesini biraz kaybettirdi benim için

Bu ürün kilo eksiği olan ve hacim yapma amacındakiler için yararlı mıdır? Yorumlardan anladığıma göre definisyon yapanlar için daha uygun bir ürün. Eğer öyleyse Hardline'ın diğer ürünlerinden hangisini öneririsiniz bunun yerine?

Bu proteini her dönem kullanabilirsin.

Bu ürün kilo eksiği olan ve hacim yapma amacındakiler için yararlı mıdır? Yorumlardan anladığıma göre definisyon yapanlar için daha uygun bir ürün. Eğer öyleyse Hardline'ın diğer ürünlerinden hangisini öneririsiniz bunun yerine?

seninle burdada karşılaştık :) dostum saydam ın da dediği gibi bu ürünü her dönemde kullanabilirsin iyi bi ürün 2 aylık deneyimime göre..

yalnız şu war ki bu ürünün özelliği izole whey protein olması ve fiyatı da bu yüzden hardline in diğer protein lerine göre daha pahalı.. izole olması antreman öncesinde ve sonrasında proteinin hızlı bi şekilde vucuda karışmasını sağlıyor bildiğim kadarıyla... dolayısıyla ekonomik olarak beni rahatlatması açısından bu ürünü sadece antrenman günlerimde 2 porsiyon alıyorum.. off günlerimde ise daha ucuz olan normal whey protein kullanıyorum(hardline powerpro). sonuçta çalışmadığım bi günde proteinin hızlıca emilmesi çokta önemli değil sanırım.. eğer yanlış düşünmüyosam bu şekilde daha ekonomik olur.. gerçi ben güzel werim alıyorum şuanda memnunum.

seninle burdada karşılaştık :) dostum saydam ın da dediği gibi bu ürünü her dönemde kullanabilirsin iyi bi ürün 2 aylık deneyimime göre..

yalnız şu war ki bu ürünün özelliği izole whey protein olması ve fiyatı da bu yüzden hardline in diğer protein lerine göre daha pahalı.. izole olması antreman öncesinde ve sonrasında proteinin hızlı bi şekilde vucuda karışmasını sağlıyor bildiğim kadarıyla... dolayısıyla ekonomik olarak beni rahatlatması açısından bu ürünü sadece antrenman günlerimde 2 porsiyon alıyorum.. off günlerimde ise daha ucuz olan normal whey protein kullanıyorum(hardline powerpro). sonuçta çalışmadığım bi günde proteinin hızlıca emilmesi çokta önemli değil sanırım.. eğer yanlış düşünmüyosam bu şekilde daha ekonomik olur.. gerçi ben güzel werim alıyorum şuanda memnunum.

Yorumun için teşekkürler çok güzel aydınlattın :) powerpro ve bunun arasında kararsız kalmıştım, madem öyle ben de senin gibi kullanayım. 2 porsiyonu antrenman çıkışı mı alıyorsun yoksa sabah ve antrenman çıkışı falan mı? Bir de powerproyu günlük ne kadar ve hangi zamanlarda alıyorsun? Sanıyorum senin yönteminle baya bi süre gider bu tozlar eğer bana da uyarsa ikisini birden almayı düşünüyorum artık sayende :)

Yorumun için teşekkürler çok güzel aydınlattın :) powerpro ve bunun arasında kararsız kalmıştım, madem öyle ben de senin gibi kullanayım. 2 porsiyonu antrenman çıkışı mı alıyorsun yoksa sabah ve antrenman çıkışı falan mı? Bir de powerproyu günlük ne kadar ve hangi zamanlarda alıyorsun? Sanıyorum senin yönteminle baya bi süre gider bu tozlar eğer bana da uyarsa ikisini birden almayı düşünüyorum artık sayende :)

ikisini birlikte kullanınca baya bi süre ekonomik bi şekilde gidiyo tabiki:D... "bipro" yu antrenman günlerinde 1 porsiyon antrenmandan önce ve 1 pors. hemen sonra olarak kullan.. antrenman yapmadığın günlerde ise 1 porsiyon "PowerPro" kullansan işini görür sanırım sende fazla kilolu değilsin benim gibi o yüzden yeter diyorum.. ama hesabını yap işte powerpronun 1 porsiyonunda 25-30 gr. arası protein olması lazım kalan ihtiyacını normal besinlerden alman lazım.. günde 3 tane tam yumurtayı sarısıyla yiyebilirsin 15-20gr. protein. tavuk makarna falan yüklencen dostum... bol su tüketmeyi unutma bu ürünlerle.

yardımcı olabilceğim bişey olursa özelden de ulaşabilirsin.

bide ben birkaçdefa çilekli bu ürünü kullandım.Her kullandığımda bağırsaklarımı bozdu sırtım yüzüm sivilce doldu.fakat diğer ürünlerde olmuyor.sizlerde böyle sıkıntılar oldumu

fiyati cok artti arkadaslar optimum un fiyati cok daha uygun bence kullanmak mantiksiz optimum gibi bir protein tozu daha uygun fiyata varken bunu almak sacma geldi bilmem siz ne dusunursunuz

Arkadaşlar harline ayda bir satış politikası değiştiriyor şimdide yüksek fiyatla dikkat çekmeye çalışıyor bu aralar hardline kullanmak gerçekten saçma olur keşke tutarlı fiyatlar sergilesede yerli malı kullansak
Maliyet kısmı ise tamamen abartıdır whey protein süt tozunun yağsızı ve mikrofiltre edilmişidir ne kadar pahalı olabilirki???

Bu bahsettiginiz ürün ve hardline ın diger ürünleri Türk malı degil yurtdısından ithaldir,sadece paketleme burda yapılıyor,insanları yanıltmayın.

Bu bahsettiginiz ürün ve hardline ın diger ürünleri Türk malı degil yurtdısından ithaldir,sadece paketleme burda yapılıyor,insanları yanıltmayın.

Evet biliyorum türkiyede üretilen suplement yok paketleme var ama karın büyük kısmı türkiyede kalıyor harline alırsak ki imkansız

bide ben birkaçdefa çilekli bu ürünü kullandım.Her kullandığımda bağırsaklarımı bozdu sırtım yüzüm sivilce doldu.fakat diğer ürünlerde olmuyor.sizlerde böyle sıkıntılar oldumu

%80 Whey Protein aldım. Aynı sorun bende de meydana geldi. :mad:

ben 9 aydır vücut geliştirme yapıyorum her gün aralıksız vücut ağırlığı kullanarak ve her gün antenman yaptığım için aynı zamanda fit ve güçlü bir vücut için almalımıyım.Protein alıcam fakat bitürlü karar veremedim ilk defa kullanıcam bu ürün bana uyarmı

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. çok değerli bir forum olmuş baya inceledim. ben 1 yıldır bu sporu yapıyorum. yaz tatilinde 2 ay kadar ara verdim. son 2 aydır aktif çalışıyorum. 1 ayda geçen yılki performansımı yakaladım. ama 2. ay çok çalışmama rağmen 1 cm göğüs 2 cm göbek yaptım. tabi bunda gece yemekleri ve uyku düzeniminde etkisi olmuştur. bu 3. ayımda hard line bipro whey aldım kullanmayı düşünüyorum. ilk defa protein kullanıcam bana öneride bulunabilecek deneyimli arkadaşlardan fikir bekliyorum. 3.peryottayım tekrar bir ilerleme nasıl gerçekleştirebilirim acaba. ölçülerim 1.80 boy 85 kilo göğüs 104 omuz 116 kol 33 belde 95

ürün gramajına göre fiyatı yüksek. benzer fiyata optumum whey, twinlab, üniversal, Dymatize vb. 2.300 gr. benzer ürünleri tercih edilmesi daha uzun süre aynı fiyata daha fazla protein kana karışmış olur..

Son düzenleme:
Back
Yukarı