Hardline BiPro İzole Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.463
Slm millet ben yaklaşık bir yıldır antrenman yapıyorum .Son 3 ayda trainer eşliğinde programlı çalışıyorum aynı zamanda da supplement kullanmaya başladım ,şimdi en son Bipro İzole Whey 1400gr lık + Glutamin +Nox2 kullanıyorum.
Bipro 'yu antrenmandan yarım saat once ve hemen sonra olmak uzere içiyorum .Tozu 330 ml. süte karıştırıcıda 1 muz ,1 çekirdekleri çıkarılmış kabuğuyla beraber elma ve 2 ölçek toz koyarak blenderla karıştırarak hazırlıyorum Glutamin ve nox2 yi de suyla karıştırarak yine 30dk once ve hemen sonra tuketıyorum .Kullanmaya başlayalı yaklaşı 20 gün oldu etkisini kullandıktan sonra hemen hissediyosun,çevremdeki insanlarda değişimi farketti herkes çok iyi gidiyosun tarzı şeyler söylüyor kısacası ben memnun kaldım ürünlerden kullanın derim ....

Öncelikle idmandan 30 dakka bipro almanız israfa kaçacaktır.
İdmandan 1 - 1.5 saat önceki öğünde 30-35 gram proteine tekabül edecek besin ve yeterli kompleks karboyu almanız yeterlidir.

.
ürünü bugün aldım yarın kullanmaya başlamayı düşünüyordum kutunun arkasında yazılana göre
ama sitede kafam biraz karıştı mazur görün
şimdi ürünü sabah kalkınca bir ölçek ve idmandan yarım saat sonra mı alayım yoksa sadece idmandan yarım saat sonra mı alayım
idman yapmadığım günler nasıl alayım ??

israf denmiş idman öncesi için fakat 30 35 gr protein içeren bir besin 1 ölçek biprodan pahalı olur bence..
sabah kahvaltı yapacak vaktin varsa kahvaltı yap biproyu idman öncesi ve sonrası tavsiye ederim benim kullanımımı o şekilde

abiLer bnde vg meraklısıyım çok istiyorum vücut geliştirmeyi.. yeni basladım sayılır 4 kg lik dambılla günlük bikaç değişik hareket üzerinde çalısıyorum herangi programım falan yok.. yaş 15 1,70 boyum ve 60 kilodayım sizce bu spor için uygun konumdamıyım uygun isem başka neler yapabileceğimi söylerseniz sevinirm.. şimdidden çok teşekkürler...

abiLer bnde vg meraklısıyım çok istiyorum vücut geliştirmeyi.. yeni basladım sayılır 4 kg lik dambılla günlük bikaç değişik hareket üzerinde çalısıyorum herangi programım falan yok.. yaş 15 1,70 boyum ve 60 kilodayım sizce bu spor için uygun konumdamıyım uygun isem başka neler yapabileceğimi söylerseniz sevinirm.. şimdidden çok teşekkürler...

Forumda evde çalışma antremanları mevcut onlara bir göz at istersen

Merhaba bu ürünü daha doğrusu firmayı biraz inceledim. Önceden ultimate nutrition iso cool kulanıyordum. Bu ürünü bulamayınca yağ oranı dolayısıyla kolestrol oranı düşük başka bir ürün arayışına girdim karşıma bu çıkdı. Hardline diye bir marka( yurtdışında) bulamadım sonra öğrendimki bu ürünün üreticisi daviscofoods hardline Bu ürüne kendi etiketini yapıştırıyormuş.
firmayla direk konuşmadım ama ürünün üreticisi firmanın internet sitesindeki değerlerle ürünün etkiketi üzerindeki değerler farklı gibi acaba benmi yanlış anladım bilemiyorum linki aşağıda veriyorum
http://www.daviscofoods.com/pdf2/NutrientandAASheet-BiPRO.pdf Not: Burdaki değerler 100 gr üzerinden verilmiş sanırım 25 gr servis için 4 de bölmemiz gerekecek.

Arkadaşlar araştırdım öğrendim. Davisco foods firması Bipro adlı ürünü Türkiyeye Hammade olarak satıyor bunu alan bir kaç firma var. Kavi gıda adlı firma bu **********i Burdaki tesislerinde Karıştırıp aromasını ekleyip Hardline adı altında paketleyip satıyor. Yurtdışından direk gelen bir ürün değil . Ama tum dunyada boyle davisco firması ürünlrini paketleyip satan bir firma değil Birçok marka adı altında bipro ürününü temin edebiliyorsunuz. Örneğin aşağıdaki linkde biproyu paketleyip satan bir yurtdışı firması http://biprousa.com/bipro/facts/

fiyat olarak gayet uygun bence düşün, ilk başlarda bu fazlasıyla yeterli zaten, linkte verdiğin ürün yetmediği zaman bipro ya geçersin

bu üründen iki kutu 1,4 kg kullandım öncellikle hoşuma gitmeyen kısmı iştahımı kesmesi ki üstünde uyarısı var zaten güzel kısmı çok güzel karışıyor ve çikolatalısı hoşuma gitti fayda kısmına gelince düzenli almadığım için bilemiyorum

bu üründen iki kutu 1,4 kg kullandım öncellikle hoşuma gitmeyen kısmı iştahımı kesmesi ki üstünde uyarısı var zaten güzel kısmı çok güzel karışıyor ve çikolatalısı hoşuma gitti fayda kısmına gelince düzenli almadığım için bilemiyorum
bu arada unutmuşum ürünün şöyle faydasını gördüm belki kendimi inandırmış da olabilirim ancak sabahları yorgun kalkıyordum bu üründen içerek yattığım zamanlarda sabahları hem erken hem de dinç uyandığımı hissettim.

böyle izole proteinlerde glutamin olmuyor genelde nanox r2 de böyle nanobolix izolesi var ondada aynı durum var eksik midir cevabına senin kullanım amacına bağlıdır derim bence olmazsa olmaz değil zaten çok hızlı sindirildiği için o açığı kapatıyor olabilir eğer çok glutamin hasreti çekiyorsan akşamları süt iç casein proteini bol miktarda glutamin içeriyor..

BİPro'nun iştah kesme özelliğimi var?
tamda bu ürünü almak için karar kılmıştım biraz araştırayım
tüm markalardan ve ürünlerden azar azar kullanıyorum sıraki hedefim BİPro
biraz araştırmam gerek
ölçek fiyat bakımından bir çok üründen iyi 1 servis 25 gram(başka ürünlerde 30 35 gram arası)
ve ayrıca 25 gramlık servisin 24 gramı protein :D

ve en sonunda siparişimi verdim
supplementler.com'a teşekkürler çok yardımcı oldular
ürünüm bitince yorumumu yazıcam.

Ben şu an weider bcaa kullanıyorum ve bitmek üzere bcaa bittikten sonra bu proteine başlamayı düşünüyorum proteinlerin içindede bcaa amino asitleri olduğu için ikisini bir arada kullanmak istemedim açıkçası kullanılırmı onuda bilmiyorum. Kilo almak istemiyorum bu üründede 0 şeker ve 0 karbonhidrat olduğu için alabilirmiyim kilo aldırır mı önerilerinizi bekliyorum..

Back
Yukarı