beyler önce şunu sormak istiyorum..hardline adında üçtane başlık var..mesela "HARDLINE %80 Whey Protein" başlığındaki foto gözükmediği için bişey diyemiyorum ama mesela bu başlıktaki fotodaki ürünü izmirde inceleme fırsatım oldu.. Bipro falan yazmıyor..ben mi hatırlamıyorum.. ne burdaki fotoda ne de benim baktığımda yoktu..nedir bu hardline muhabbeti açıklayabilir misiniz? ürünlerin birbirinden farkı ne yani?
diğer sorum..ürünün tadıyla ilgili..optimum başlığında da belirttim..optimumu tadı yüzünden sevemedim..izmir amerikan pazarında hardline büyük kutu ( ben 4,5 diye hatırlıyordum ama sitede yazdığına göre 3,5 muş ) sanırım muzlu 120 milyondu..gidip onu almayı düşünüyorum..başlıkta çileklisi için yorum yapılmış..başka tadları deneme fırsatı olanlarınız var mı ?
diğer sorum..ürünün tadıyla ilgili..optimum başlığında da belirttim..optimumu tadı yüzünden sevemedim..izmir amerikan pazarında hardline büyük kutu ( ben 4,5 diye hatırlıyordum ama sitede yazdığına göre 3,5 muş ) sanırım muzlu 120 milyondu..gidip onu almayı düşünüyorum..başlıkta çileklisi için yorum yapılmış..başka tadları deneme fırsatı olanlarınız var mı ?