Hardline Burner

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 49 25,0%
  • Orta karar

Votes: 98 50,0%
  • Başarısız

Votes: 49 25,0%

• Total voters
    196
ben bu ürünü sıkı bir diyet ve kardioyla birlikte kullandım. evet tok tuttuğu doğru fakat enerji artışı yaratmıyor çok güçlü bir içeriği yok gibi geldi bana. ayrıca belirteyim sabah alınca boğazımda bişeyler patlıyormuş hissi yaratıyordu bir kötü yanıda bende aşırı bir sinir yaptı. çıldıracak gibi oluyordur bazen. ne kadar kilo verdiğime gelince 40 gün düzenli kullanımda 96 kilo başlangıç kilomdu. 82 kiloya düştüm ne kadarı kas ne kadarı yağ bilmiyorum. başlangıç ölçülerim bel;108 kalça 117 . şimdi bel 95 kalça 106.

Oylama ve yorumlar hiçbir şekilde kesişmiyor. Bu ürün diğerlerinden daha ucuz ona göre değerlendirme yapılmalı bence

belki çok güçlü ürünler kullandığım için kafeine toleransım yükselmiştir bilemem... (nox, vs)

ama denemek için sadece bunu kullandığım günler oldu... 2-3-4 tablet attım bazen... ama bende bi hissedilir bişey olmadı... Belkide içeriği zayıftır. Eleştirmek yanlış olur. Nede olsa 35 TL yani...
Bunu yağ yakmak için değilde, sağlıklı ve zinde olmak için kullababilirsiniz. Yağ yakımı için bayanlara daha uygun olabilir...

yağ yakımı forumunda olduğu için oyumu "başarısız"dan yana kullandım...

5 veya 6 kutu kullandım,üretici son olarak kutusunu değiştirmiş yeni kutu daha güzel orijinal olmuş,daha önce bir çok termojenik yağ yakıcı kullanmış birisi olarak burner bu alanda vasat bir ürün diyebilirim ama bence kesinlikle kötü bir ürün değil,fiyatının ürünü diyebiliriz,bende yarattığı etkiler:tokluk hissi ve kısmen yağ yakımı,bende kesinlikle enerji artışı olmadı,uzun süreli kullanımda kardiyo ve düzenli beslenme ile kilo verdim,bir hydroxucut hardcore,lipo 6 gibi etkisini bünyenizde hissetmiyorsunuz,bunu kendi adıma yazıyorum herkesin bünyesi sonuçta farklı,herkeste farklı sonuçlar doğurabiliyor,mesela akşam geç saatlerde almayın ibareleri var ben akşam kullanmama rağmen uykumda hiçbir kayıp olmadı,termojenik yağ yakıcılarda bence 1 numara hydroxycut hardcore (kırmızı sıvı kapsül) çok çok memnun kaldım

Hydroxycut'dan sonra bunu kullanmaya kadar verdim diğeri epey ağır geldi bıraktım kullanmayı bugun aldım yarın başlıyacağım , ilerleyen zamanlarda gelişmeleri burda paylaşırım , umarım faydası dokunur.

1 haftadır kullanıyorum bence yağ yakımında çok etkili iyi terletiyor ama bende şöyle yan etkileri oldu sürekli bir endişe içindeyim kaygı var ve bir yerde oturuyoken ayağa kalktığımda tansiyonum düşüyor. Uysal biri olan ben sinirli biri oldum çıktım arkadaş şu göbekten kurtulana kadar devam edicem. 64 kiloyum ideal kilom 57 15 gün daha kullanırım inşAllah kalıcı bir etki bırakmaz.

1 haftadır kullanıyorum bence yağ yakımında çok etkili iyi terletiyor ama bende şöyle yan etkileri oldu sürekli bir endişe içindeyim kaygı var ve bir yerde oturuyoken ayağa kalktığımda tansiyonum düşüyor. Uysal biri olan ben sinirli biri oldum çıktım arkadaş şu göbekten kurtulana kadar devam edicem. 64 kiloyum ideal kilom 57 15 gün daha kullanırım inşAllah kalıcı bir etki bırakmaz.
Sabah 2 , Akşam 2 tablet mi alıyorsun?

Merhaba,

Uzun bir zaman rahatsızdım. Boyun fıtığı ameliyatımdan sonra 22 kilo aldm. Bunun 4,5 kilosunu xenical kullanarak verdim ama bana zor anlar yaşattı :) Bu yüzden yağ yakıcı kullanmak istiyorum. Eski erkek arkadaşım Lipo 6 'den bahsetmişti ama zararlı ve kullanmamamı söylemişti. Ancak Lipo 6 'i araştırdığımda kötü olmadığnı gördüm ancak bulabilmek pek mümkün değil ebay.com'dan getirmek haricinde. Sizin önerebileceğiniz herhangi bir yer var mı yada herhangi bir önerebilceğiniz yağ yakıcı var mı ? Hangileri daha iyidir. Forumları okuduğum zaman bu konuda bilgim olmadığı için kafam iyice karıştı. Teşekkür ederim.

160 Tabletlik eski Burnerdan sonra Yeni Formül adı ile yeni piyasaya sunulan Burner'i.

YENİ FORMÜL
Her porsiyon;
500 mg Garsinya kamboçya ekstraktesi (50% HCA)
400 mg Guarana ekstraktesi (22% kafein)
280 mg Yeşil çay ekstraktesi (90% polifenol kateşin)
100 mg Taurin
20 mg L-Karnitin
2 mg Vitamin B6
150 mcg Krom pikolinat ( Ürün ön kısmında 150 mcg yazıyor, arka porsiyon bilgisinde ise 18.66 mcg hangisi gerçek bilemedim bu durumu firmaya ilettim. )
116 mg'den az Kafein içerir.

KULLANIM ŞEKLİ
Gıda takviyesi olarak, büyük bir bardak su ile sabah kahvaltıdan sonra 1 porsiyon (2 adet) ve akşam yemeğinden 30 dakika önce 1 porsiyon (2 adet) alınır.

*Yüksek tansiyonu olanlar kullanmamalıdır.

oQgE0b.jpg

Ürün hakkında bir yorum yapamıyorum, henüz 2 gündür kullanıyorum. Ancak kullanımım kombin şeklinde
Burner + L-Karnitin + CLA ONE

2 gündür kullanıyorum ancak şunu diyebilirim bu ürün termojenik kategorisinde değil bana göre, çünkü vücut ısımda hiçbir yükselme olmadı. Metabolizma hızlandırıcı ve bir miktarda enerji verici olduğunu düşünüyorum, 1-2 haftalık kullanım süresinden sonra daha kesin yorumlar bırakacağım.

Nasıl gidiyor durumlar ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nasıl gidiyor durumlar ?

Ürün termojenik değil onu tekrarlıyayım, onun dışında etkisi normal düzeyde. Bir üst yorumum hala geçerli. Kilo kaybım mevcut, yağ oranımı düşürdü ancak yaptığım kür ve spor programının yanında etkisi bence çok az. Yeni başlayanlar için ideal, termojenik ürünler tavsiye ederim. Bu ürün orta karar hatta biraz daha altı bir ürün diyebilirim.

Ürün termojenik değil onu tekrarlıyayım, onun dışında etkisi normal düzeyde. Bir üst yorumum hala geçerli. Kilo kaybım mevcut, yağ oranımı düşürdü ancak yaptığım kür ve spor programının yanında etkisi bence çok az. Yeni başlayanlar için ideal, termojenik ürünler tavsiye ederim. Bu ürün orta karar hatta biraz daha altı bir ürün diyebilirim.
Eyvallah Arkadaş

Arkadaşlar siteye yeni üye oldum öncelikle hepinize iyi sporlar ben bu ürünü kullabıyorum fakat yetersiz buluyorum buyüzden antremanlardan önce l carnitine almayı düşünüyorum sizce faydalı olur mu vücuda zararı olur mu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim

20 mg l-carnitin içeren bi üründen ne beklenilebilir ne olabilir? bence başka sağlam ürünlere yönelin arkadaşlar hardline yağ yakımı konusunda bizlerle dalga geçiyor.

IMG-20160104-WA0001.jpg
Eyw ama bence isim karalamamak gerekiyor nihayetinde kullanip sonuc aliniyorsa sikinti yok demektir bence ben burner kullaniyorum ve cikan sonucu resimlemek istedim belki igrenc gelebilir ama tibbi anlamda burner kullandiktan ve idmanda sonra idrar kalintisi

Hardline Burner + Hardline Thermo L-Carnitine kullanıp, çok sıkı olmayan bir diyet + haftada 4 gün kardio (30-35 dk) ve yine 4 gün ağırlık antremanı ile yaklaşık 5 kg. Kaybettim.

Hardline Burner + Hardline Thermo L-Carnitine kullanıp, çok sıkı olmayan bir diyet + haftada 4 gün kardio (30-35 dk) ve yine 4 gün ağırlık antremanı ile yaklaşık 5 kg. Kaybettim.
kaç kilo yağ kaç kilo kas kaybettiğini ve kaç kilodan kaç kiloya düştüğünüde yazarsan memnun olurum

Back
Yukarı