Hardline Carnifit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 119 45,9%
  • Orta Karar

Votes: 111 42,9%
  • Başarısız

Votes: 29 11,2%

• Total voters
    259

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
520x155_banner.jpg

Hardline Carnifit
Carnifit Nedir?
Hardline Carnifit, sporcularda ve sportif aktivite ile uğraşanlar da istenmeyen yağların enerjiye çevril-mesine yardımcı olur. Carnifit, isteksizlik, yorgunluk gibi etkileri azaltır ve canlılık hissi verir. Ayrıca formülünde bulunan C vitamini ile günlük ihtiyacın yaklaşık %75’ini karşılar ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Şeker içermeyen ve bir şişede sadece 7 kalori veren Carnifit, aktivite esnasında oluşan su kaybını önlemede de etkilidir.
attachment.php

KARNITIN nasıl etki eder?
Carnifit, içeriğinde bulunan L-Carnitine uzun zincirli doymuş yağ asitlerine etki eder. Böylelikle yağlardan enerji elde edilmesine yardımcı olur ve bu enerjinin kalp ve diğer kas hücrelerinde kullanılmasını sağlar.

Kalp sağlığı üzerinde de olumlu etkileri olan karnitin, kalbin performasını iyileştirmek ve stresi düşürmekte de etkilidir. Karnitinin ayrıca hafıza, konsantrasyon gibi zihinsel fonksiyonlara olumlu katkı sağlar.

Taurin nasıl etki eder?
Kasların daha belirgin hale gelmesine yardımcı olan taurin protein sentezini, egzersizlerde dayanıklılığı ve performansı artırır. Bu sayede uzun süren egzersiz ve aktiviteler de dahi daha zinde ve dirençli kalırız.

attachment.php

Detayli bilgi: www.carnifit.com
Yetkili bayi: https://www.supplementler.com/shop/Diyet-Urunleri/Hardline-Carnifit.html

Eklentiler

• carnifit_supplement_facts.jpg
    carnifit_supplement_facts.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 9.428
  • carnifit_sise.gif
    carnifit_sise.gif
    42,4 KB · Görüntüleme: 9.498
arkadaşlar acaba ürünü kullanan varmıdır varsa nasıl etki gösterdi aktara bilirmi bize, ayrıca ürünün kullanım şekli nasıldır?

Hardline Carnifit: Spordan 15-30 dakika önce 500 ml içiniz.

Kullanım şeklinde böyle diyor fakat gittiğim salonda spor yaparken kullanıyorlar.

bende spor esnasında tüketenlere rastlıyorum hep. karnitin ve içeriğindeki diğer maddelerin etki etmesi için spordan önce bir miktar zaman verilmeli bence.

Aroması hoş, midemde her hangi yanma veya ekşime gibi sorun yaratmadı. Benim için gereğinden fazla tatlandırıcı var içinde ve tadını bozuyor, sakkarini fazla kaçmış çay kahve gibi bir tat bırakıyor geride. Bu yüzden bir daha kullanıcağımı sanmıyorum.
Düzenli olarak L-carnitine kullandığım bir dönemde, karnitin yerine içtim bir fark görmedim. L-carnitine olarak işe yarıyor diyebilirim, düzenli olarak kullanmadığım için diğer taurin ve etkisi konusunda fikrim yok.

arkadaşlar kullananlardan nası bi etki gördüklerini sormuşsunuz. fakat nası bi etki görmelerini bekliyorsunuz anlamıyorum. sihirli deynekmi bu? bu üründen ne bekliyorsunuz ? 1 kere içince 4 kg yag kaybetmeyi falan mı? bu tür yorumları hiç anlayamıyorum..

Bu ürün sadece yağ yakıcı ürün değildir. Kullananlar enerji artışı hakkında da yorum yazabilirler.

Saygılar

iyi bir ürün ,kilo verme sorunum olmasada migros'dan 4-5 tane aldım antreman öncesinde içmeye başliyorum antreman sırasndada devam ediyordum,bir antremanda yarım şişe içtim gerçekten iyiydi.

Eğer düzenli olarak kullanırsanız gerçekten yağ yakımına çok etkisi var.1 ay boyunca antrenmandan yarım saat önce bir şişe içtim.Sonuç mükemmel karın kaslarım hiç olmadığı kadar belirgin artık.Kullanmanızı öneririm

Bende denedim ve gerçekten etkili bir formülü var.Özellikle enerji artışını ciddi oranlarda hissettim ve kullanmaya devam ediceğimi düşünüyorum.Yağ yakışı konusunda şuanlık birşey söyleyemem fakat zamanla etkilerini gördükçe buraya yazarak anlatırım.

etraftakı mıgroslara baktım bulamadım hangı mıgrosta var ıstanbulda kullanmak ıstıyorum bulamıyorum.....netten sıparıs vermekte ıstemıyorum!!

dergilerde migroslarda satıldığına dair reklam yapılmış ama gittiğim hiç bir migrosta yok...

Back
Yukarı