Hardline Carnifit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 119 45,9%
  • Orta Karar

Votes: 111 42,9%
  • Başarısız

Votes: 29 11,2%

• Total voters
    259
bugün öğlen 3 gibi uyandım saat 3.30 da bir şişe bitirdim
4te sporda idim
ağzıma bir lokma almadım. ve aç karna kullandıgında etkili olduğunu farkettim kesinlikle tok karna harcamayın o iksirleri :)
dolmuşla spor salonuma giderken ayakta gittim ve bu soğukta bile sırtımın terlemesini sağladıgını hissettim dostlar.
yağ yakımına katkısını gerçekten bilmiyorum zaman gerekir fakat
terleme konusu ve verdiği enerji açısından kesinlikle başarılı.
yiğidi öldür ama hakkını yeme yani!
sporum bittikten sonra keşke biraz daha yapsaydım dedım eve geldığımde o derece

Arkadaşlar CLA ile L-Carnitine Kullanıldığı zaman kullanım şekli yine aynı şekilde mi olmalıdır ? Yani L-Carnitineyi antrenmana girmeden 30-45 dakika önce alıyoruz CLA yıda aynı şekilde, aynı anda mı almalıyızz ?

Bu ürünü spor salonunda gördüm ve enerji içeçegi olarak satılıyor diye 5tl ye aldım spor yaparken içtim ve faydasını görmedim yada dikkat etmedim 7kalori ve içinde şeker bulunmaması güzel, yarın deniyecegim bakalım terletiyormu vede enerji veriyormu ,bilgi vereceğim yarın size

Bu ürünü nasıl kullanmalıyız? Yani spor salonumda antreman esnasında kullanılıyor.1-2 Kişiye sordum spordan bi 5dk önce iç birazını geri kalanını antreman sırasında iç.Bazısı diyor yarım saat önce iç ne yapmalı ?

Arkadaşlar ben bu ürünü hardline cla-one ile kombine ederek kullanıyorum. Günde 2 saat yüzme ve tempolu koşu ile 6 gündür çalışıyorum. Artı iyi bir protein dietine girdim. Sonuç 4.5 kg.. 6 günde böyle sonuç verebiliyorsa gerçekten iyi bir ürün derim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:22 ----------

Arkadaşlar CLA ile L-Carnitine Kullanıldığı zaman kullanım şekli yine aynı şekilde mi olmalıdır ? Yani L-Carnitineyi antrenmana girmeden 30-45 dakika önce alıyoruz CLA yıda aynı şekilde, aynı anda mı almalıyızz ?

Dostum cla kullanımını öğününden 30 dk önce yaparsan sonuçları iyi oluyor.

Arkadaşlar bir sorum olacaktı forumda yeniyim, 2 hafta önce body başladım haftanın 3 günü body 3günü boks yapıyorum body zayıflamak için gidiyorum fazla kiloluyum boyum 1,78 kilom 100 ben hardline carnifit almayı düşünüyorum bunu sadece body de mi yoksa bokstada mı kullanmalıyım diye sormak istedim...

(Body'de 5-10dk ısınma koşusu yapıp ağırlık çalışıyorum...)

Bu ürün mükemmel yaklaşık 1 aydır kullanıyorum düzenli olarak cardiyo dan 20 dk. önce 1 şişe içiyorum 45 dk 12. seviye koşup 15 dk bisiklete biniyorum 150 mekik ve 10 dakika twist yapıyorum ve tekrar yüksek tempoda koşu bantının anasını ağlatıyorum 15 dk. ve antrenman sırasında 3 litreye yakın su içiyorum duş alanlar benim kadar ıslanmıyordur Yağ yakımı konusunda da müthiş bacak kalça bölgem de 1 aylık sürede extra küçülmeler oldu Salona ara sıra gelenler her geldiğimizde daha da eriyorsun diyor gözle görülür etkileri var şuan 103 kiloyum spora başlayalı 6 ay oldu 136 kg dim 103 kg oldum 6 ayda 30 kg verdim .

üründen siparişi bugün verdim bel göğüs ve göbeğimde yağlanma var spora başladım + yemek olaylarını minimuma indirdim sonucu gerçekten merak ediyorum fikirlerimi yazıcam

boy:1,83 kilo 83 yaş 25

Buradaki yorumları göz önünde bulundurarak bende bu üründen almaya karar verdim.Haftada 4gün antremana gidiyorum başlayalı 2 hafta oldu.yaş 26 kilo 86 yağ oranı %24 çıktı şimdilik iyi gidiyorum fakat takviyeye ihtiyaç var mutlaka 45dk civarı cardio ve ardından hafif ağırlık çalışıyorum faydasını görürüz umarım.

Merhabalar bu ürünü aldğım protein tozuun hediyesi olarak vermişlerrdi bir şişe kullanmıştım bir şişe kullanmma rağmen vermiş olduğu enerji gerçekten gözle görülür durumdaydı ama bir sorum olacaktı MultiPower L-Carnitine Liquid Forte 1500 ile kıyaslama yaparsak kullanan ya da bilen arkadaşlar yardımcı olabilrlermi acaba ?? spariş vereceğim de ikisinin arasında kaldım birini kullandım lakin verdiği enerji konsunda bilgim var yağ yakım durumunu bilmiyorum diğerinide sadece yapılan yorumlardan fikir sahibiyim yardımcı olursanız sevinirm.....

Ürünü ılk defa bugun denedım..Agırlık ıdmanı bıttıkden 15 dk once ıkı kapak ıctım psıkolojıkmıdır bılmıyorum ama cok ıyı bır etkı yaptı bende..30 dk tempolu kardıyo da banamısın demedı ve asırı terlettı dıger mekık hareketlerını saymıyorum bıle..Şu an spordan gelelı yaklasık 20 dk oldu evdeyım ama hala bır enerjı var uzerımde cıkıp kosasım var delı gıbı :D bılmıyorum belkıde psıkolojıkdır.

Kıssadan hısse aranan kanı buldum dıyebılırım..

hardline çok iyi değildir diye düşünmüştüm ama sitenin birisinden protein tozu aldım yanında hediye gönderdiler 5 şişe ve kullanmadım elimdeki karnitinler bitsin diye şun kullanmaya başlayalı 2 gün oldu ve mükemmelmiş bende inanamadım etkisi ve yorgunluğu hissetmemen mükemmelmiş..

hardline ın bir ölçekte 1000 mg l-cartinin + 200 mg taurin olan ürününü aldım yanında 1 şişe bundan hediye etmişlerdi tadı hoş ama pek fark göremedim.

Back
Yukarı