Hardline Carnifit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 119 45,9%
  • Orta Karar

Votes: 111 42,9%
  • Başarısız

Votes: 29 11,2%

• Total voters
    259
Tadı çok hoş limonlu.L-carnitin almıştım 2 hediyeden birisiydi.Uzun vadede sürekli kullanılınca ne kadar faydası var bilmiyorum.

Bu ürün birçok sitede alışveriş yanında hediye olarak görüyorum.. Tutmadı mı? Üretimi mi durdu ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar ürün bana hediye olarak geldi ve denedim. Ananaslı tadı çok güzel fakat çok tatlı, içtikten sonra ağızda değişik bir tat bırakıyor su içmek istiyorsunuz. Yağ yakımı konusuna gelirsek sonuçta içeriğinde L-karnitin var, düzenli olarak kullanılırsa tabi ki yağ yakımının hızlanmasına etki edecektir. İçeriğinde 2000mg karnitin, 75mg kafein, 500mg taurin var. Kafein ve taurin olması normal günlere oranla biraz daha performans artışı sağlıyor tabi ki. Ama fiyatına oranla hard-line 'ın mavi şişedeki 1 litrelik sıvı l-karnitinini tercih ettim, baya bir terletiyor beni.

arkadaşlar bu ürünü netten sipariş verecekler için ürün üretici firmanın elinde yokmuş 2015 ocak ayında üretime başlanacak dediler ama muhtemelen 10-15 gün daha stokta olmaz bilginize

arkadaşlar 2 yıldır vg yapıyorum bır dönem bırakmak zorunda kaldım suan tekrar basladım ama yağlanma mevcut bu urunu kullanmayı dusunuyorum urunu daha önceden kullanan var mı etkılerı nelerdır ? ya da baska bı urun tavsıye edebılecek var mı ? son olarak bcaa olarak Scivation Xtend bcaa kullanıyorum bu urunle bırlıkte kullanmamın bır sakıncası olur mu ? bu arada boyum 1,73 kılom 75 şimdiden yardımınız için teşekkurler

Herkese merhaba ben Serdar foruma yeni katıldım yaşım 14, boy 1.76 kilo 85 ve bu ürünün protein yakmak yerine yerine yağ yakımını arttırdığını öğrendim bunun bünyeme ve gelişimime ne gibi zararları olabilir?

Peki bişey dicem ben bunu kullanırken metelolizmam hızlanmaya alışıcakleki 1-2ay bıraktıktan sonra metebolizmam yavaşlicak hızlı olmaya alıştı için kilo yapıcak herşey az yesem bile bana biraz fikir verirmisiniz

selam arkadaşlar
ben 34 yaşındayım boy 1,74 98 kiloyum
salona gitmeye başladım 1 ayım bitti 2 ayımdayım ama geçen haftadan bu yana kolumdaki dirseğimde ve bileğimde bir ağrı var bu yüzden bir arkadaş dedi takviye ilaçlar kullan dedi
bende bir sitede gördüm paket halde
L-KARNITIN THERMO + CLA ONE + BURNER
bana yardımcı olurmu spor yaparken bana enerji verirmi ağrıları giderirmi bir yerde okumuştum BCAA mı almak gerek

Kilo almak isteyenler için nasıl vitargo ve diğerleri varsa yağ yakıcılar içinde oxy ve diğerleri var. Çok büyük umutlarla aldım kutuyuda açtım ama 90 kapsülün 90ıda duruyor kullanmak nasip olmadı. Salonun yıllık parasını nakit ödeyeceğim bu yüzden acil paraya ihtiyacım var önümüzdeki ay tekrar alacağım inşallah. Almak isteyen varsa uygun bi şekilde satabilirim dediğim gibi 90 kapsülün 90ıda duruyor sadece açtım nedir ne değildir göreyim diye. Oxyelite pro super thermo yazıyor en iyisi bu oxylerin içinden hemde yeni versiyon. 160 diyorum fiyat olarak ama cidden alacaksanız yardımcı olurum. 0553 475 44 40 wp, mesaj veya arayarak ulaşabilirsiniz forumu aktif olarak kullanamıyorum pek. Hydrox, animal cuts, thermo detonator vs. hepsini kullanmış bir abimin tavsiyesi üzerine bunu aldım en nirvana etkiyi bu göstermiş.

Hardline Carnifit mi.Muhteşem birşey....İç kilo ver.hatta spor yaparken kanatlan.130 kilodan 20 günde 122,5 düştüm.8 km hızlı tempo banamısın demiyor.

Antrenman anında kullanabileceğiniz güzel ürünlerden biridir. Definasyon döneminde olan arkadaşlar için önerebilirim. Hem enerji verip hemde kilo vermenize yardımcı oluyor. İyi antrenmanlar. :);)

Back
Yukarı