Bugün Creapure 500 gr elime ulaştı, en kısa sürede yorumlarımı yazacağım.
dostum benim sorum farklı,senin soruna gelcek olursak kreatini muhakkak üzüm suyu gibi yoğun meyvesularıyla karıştırarak tüketilmesi öneriliyor.protein tozuna karıştırıp içme sakın.thums:
bende merak ediyorum protein tozuyla aynı kaba koyup karıştırsak olurmu ?
antreman sonrası öle kullanmıştımPurulence; bu mesajın üzerine öyle bir şey söylemiş.
Cadocx;''protein tozunun içine kreatini döküp kullanabiliriyiz?'' diye sormuş böyle bir kullanım şekli olamaz tabiki.
İyi çalışmalar dilerim.
tamam herkesin kendi kendine koyduğu kurallar var kimisi slymnasye arkadaşımız gibi olamaz kullanmam diyor,kimide ben ve tanıdığım kişiler olur kullanılabilir diyor sanırım zevk meselesi gibi bir şey buda insanın kendine has.Purulence; bu mesajın üzerine öyle bir şey söylemiş.
Cadocx;''protein tozunun içine kreatini döküp kullanabiliriyiz?'' diye sormuş böyle bir kullanım şekli olamaz tabiki.
İyi çalışmalar dilerim.
Mertakb dediğiniz gibi bu 3 ürün tabiki kombine yapılıp kullanılabilir buna benim de bir itirazım yok bende whey +creatin kombinesi uyguladım iyide sonuç aldım.
Ama demek istediğimi anlatamadım sanırım eğer yanlış anlamadıysam cadocx ;protein tozu kutusunun içine creatin kutusunu boşaltmaktan bahsetmiş,yani her iki suplementi de aynı kovaya karıştırmaktan ya da ben böyle anladım ona göre böyle bir cevap verdim.
Ben anladığımı tam olarak anlatıyım da bir yanlış anlama olmasın kimse açısından ;şimdi sizin elinizde bir kova protein tozu ,bir kutuda creatin mevcut siz ben tekrar tekrar bunları karıştırmıyım diye düşünüp creatin kutusunun hepsini protein tozu kovasının içine tamamen boşaltırsanız daha sonra da elinizle ya da bir aparatla bunları karştırısanız, böyle bir kullanım yanlış olur demek istedim.
Eğer Cadocx'u yanlış anladıysam bilemem ama ben söylediğnden böyle bir kullanım şeklini sorduğunu düşündüğüm için olmaz dedim.
İyi çalışmalar dilerim.
yanlış anlamışsın sen beniMertakb dediğiniz gibi bu 3 ürün tabiki kombine yapılıp kullanılabilir buna benim de bir itirazım yok bende whey +creatin kombinesi uyguladım iyide sonuç aldım.
Ama demek istediğimi anlatamadım sanırım eğer yanlış anlamadıysam cadocx ;protein tozu kutusunun içine creatin kutusunu boşaltmaktan bahsetmiş,yani her iki suplementi de aynı kovaya karıştırmaktan ya da ben böyle anladım ona göre böyle bir cevap verdim.
Ben anladığımı tam olarak anlatıyım da bir yanlış anlama olmasın kimse açısından ;şimdi sizin elinizde bir kova protein tozu ,bir kutuda creatin mevcut siz ben tekrar tekrar bunları karıştırmıyım diye düşünüp creatin kutusunun hepsini protein tozu kovasının içine tamamen boşaltırsanız daha sonra da elinizle ya da bir aparatla bunları karştırısanız, böyle bir kullanım yanlış olur demek istedim.
Eğer Cadocx'u yanlış anladıysam bilemem ama ben söylediğnden böyle bir kullanım şeklini sorduğunu düşündüğüm için olmaz dedim.
İyi çalışmalar dilerim.
tamam öyleyse kullanabilirsin. purulence arkadaşımızdan cevap bekliyorum odamı yanlış anladı yoksa zararını gördüğü içinmi şiddetle kullanmamamızı tavsiye etti.yanlış anlamışsın sen beni
ben antreman sonrası shaker ın içine koymaktan bahsetmiştim