Sürekli kullanıyorum hiç dökülmedi.Kreatin kullanımı ve saç dökülmesi arasındaki ilişki hakkında bilgisi, tecrübesi olan ya da araştırma yapmış biri var mıdır ?
Öncelikle çok teşekkür ederim ilginiz ve alakanızdan dolayı gerçekten 2 yorumda bulundum ve ikisinede cevap verdiniz.Sizide çok fazla sıkmadan sunu sormak istiyorum 2000 kalori demişsiniz yani bu kilo almaya yönelik bir supplement olduğunu gösteriyor.Ben 65 kilo olup 6 aydır sporla uğraşan biri olarak sizde takdir edersiniz ki kilo aldıran bir supplement bemim daha çok işime gelir.Şu anki kanım hardline almaktan yana lakin sizin önerinizide göz önünde bulundurdum size sunu sormak istiyorum daha önce hiç weider ürünleri kullandınız mı? yani daha doğrusu weider creatine kullandınız mı ? Eğer kullandıysanız weider hakkındaki görüşlerinizi çok kısıca belirtirmisiniz çünkü weider creatine hakkında bir bölüm var ben sadece sizin görüşlerinizi merak ettiğim için soruyorum buda son sorum olucak teşekkürler.![]()
gercekten en ustun oldugu urunlerden biri diyebilirim saydam kitapcıgı oldugu gibi yazmış ve acıklamış
Alman üretici DEGUSSA dunyanın en önde gelen firmalarından ve tesis en buyuk olan bir firma uretim koşullarıda yuksek standartlarda
Hocam tecrubelerinize dayanarak bisey sormak istiyorum ben bu urunle birlikte animal pak i kullanmak istiyorum sizce bi zarari olurmu bobreklere aşırı yüklenmek vs. Gibi tesekkurler..gercekten en ustun oldugu urunlerden biri diyebilirim saydam kitapcıgı oldugu gibi yazmış ve acıklamış
Alman üretici DEGUSSA dunyanın en önde gelen firmalarından ve tesis en buyuk olan bir firma uretim koşullarıda yuksek standartlarda
Dostum yükleme efsanesi çokta çözüldü yükleme yapmana gerek yok. Bu para israfı ve vücuduna fazla yüktan başka bir şey değil. Son araştırmalara göre sporcunun vücudu yaklaşık olarak 0.1 gr kilo başına sindirip değerlendirebilir. Dolayısıyla gerçekçi bakıldığında aslında vücudumuz 3 en fazla 5 gr dan fazla creatine ihtiyacı yoktur. Büyük kısmı zaten israf olmaktadır.Diğer yandan küçük dozlar yükleme fazı yapılmadan daha etkili olduğunu kanıtlayan araştrımalar da var.bişey sorucam :
ilk hafta günde 20 gr sonraki 3 hafta günde 5 gram aliyoruz.
sonra 1 ay ara veriyoruz.
1 ay sonra tekrar başlıyacagimiz zaman yine mi yükleme ile 20 gr başlıyoruz ?[DOUBLEPOST=1452763275][/DOUBLEPOST]bişey sorucam :
ilk hafta günde 20 gr sonraki 3 hafta günde 5 gram aliyoruz.
sonra 1 ay ara veriyoruz.
1 ay sonra tekrar başlıyacagimiz zaman yine mi yükleme ile 20 gr başlıyoruz ?
Yükleme yapmana gerek yok günde 3-maksimum 5 gram genelde antrenman sonrası alabilirsinEywallh kardesim yukleme konusunda ne dusunuyorsun ilk defa kreatin kullanicam
14 yaşında kardeşim 4 aydır kullanıyo 2 ay ara vermişti hic biseyi yok yalan dolan supplement bu kardeşimKreatin kullanımı ve saç dökülmesi arasındaki ilişki hakkında bilgisi, tecrübesi olan ya da araştırma yapmış biri var mıdır ?
Onlar steroid ile karıştırıyordur kreatiniKreatinin saç dökmesi konusunda makaleler var
olabilir ya da bizim gibi büyük çoğunlukta değil de bir iki insanda bu tür problemler çıkyor heralde biz göremiyoruz çünküOnlar steroid ile karıştırıyordur kreatini![]()
Saçları dökülmeye meyillidir, kreatin kullanmasına bağlamışlardırolabilir ya da bizim gibi büyük çoğunlukta değil de bir iki insanda bu tür problemler çıkyor heralde biz göremiyoruz çünkü![]()
weider ile farkı taurin falan var nox ile onları tamamlarsın zatensiparis verdim. Scitec bcaa ile aynı shake'de içmeyi planlıyorum. evet midesiz olduğum doğrudur
bu arada bazı arkadaşlar weider'la falan kıyaslamış. fiyat olarak da kıyaslarsanız iyi olur. 600 gr weider pure creatine 139 tl iken bu ürünün 500 gr'ını 89 liraya alıyoruz. illaki weider daha kalitelidir ama bu fiyat farkına değecek bir kalite farkı olduğunu düşünmüyorum. en nihayetinde ek besin arkadaşlar bunlar..