Hardline Creapure 500 gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.555
Arkadaşlar bu ürünü kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu. Üzerinde yazdığı şekildeki gibi 1 hafta boyunca günde 20gr kullandım. sonuçtan çok memnunum 2 aydır gram ekleyemediğim ağırlıklar 1 hafta içinde neredeyse 15 kg arttı. Aslında kullandığım 2. gün bunu fark etti ama placebo etkisi olabilir dedim fakat 1 haftadır süper antrenmanlar çıkarıyorum. ürün gerçekten muhteşem.

1 sene boyunca üniversal kullandım 100 gr unıversal kaldı kutuda 3 hafta önce hardlınen urunu aldım baya övdüler harlıne bende yorumlar zerine aldım 3 hafta kulladım ama etkı dersenız unıversal derim hat-rdlıne da o kadar buyuk bir etkı göremedim ne yazık ki...................

İlk hafta 4x5 gr lık ( 20 gr ) yüklemeyi yaptık,2.haftaya girdiğimizde ne şekilde kullanmalıyız ve off günlerde kaç gram almalıyız ?

antrenman günleri 1 çay kaşığı bir su bardağı su ile alabilirsin... off günlerde sana kalmış kullanabilirsin..

demircan cevabın için teşekkürler fakat 1 çay kaşığı tam olarak 5 grama denk gelmediği söyleniyor.1 tatlı kaşığı 5 gram şeklinde söylentiler var ve 1 diğer sorum 2.hafta da 5 gram kullanacagımız ürünü ant'dan 1 saat önce mi kullanmalıyız ya da ant.'dan hemen sonra mı ?

Tamam avrupadakiler çay kaşığı olarak bizim burdaki tatlı kasşıklarını kullanıyorlar..sen çay kaşığı kullanarak alacaksın...yani 1 çay kaşığı ancak tepeleme olarak ..tatlı kaşığı 9 grm ediyor... ok ;)

ayrıca aşşağıda linkini veridm 10 yada 11. mesajda diez in resimli anlatımı var bakabilirsin...

kaşık hesabı

Soruna gelirsek..bana kalırsa idmandan önce yemek yiyorsan yemekle birlikte alıp idman git..ben idman sonrası taraftarı değilim..ama idman dan sonrada alınır diyen arkadaşlarda var...

Son düzenleme:
Seni biraz yordum farkındayım :) fakat şöyle yapsam nasıl olur ?

ilk hafta / idmandan 30 dk önce 10 gr - idmandan sonra 10 gr

ikinci hafta / idmandan 30 dk önce 5 gr şeklinde ? Teşekkür ederim bu arada ilgin için.

Seni biraz yordum farkındayım :) fakat şöyle yapsam nasıl olur ?

ilk hafta / idmandan 30 dk önce 10 gr - idmandan sonra 10 gr

ikinci hafta / idmandan 30 dk önce 5 gr şeklinde ? Teşekkür ederim bu arada ilgin için.

Estfrllh..Yormak ne demek

ilk hafta olsun veya olmasın ancak 10'ar grm fazla gelir gibi...bana kalırsa 5 grm+5grm olarak alsan daha sağlıklı olur...

5 gr + 5 gr ant.öncesi ve sonrası olmak üzere daha uygun olur ...

Her gün 20 gr creatine vücudu yoracaktır ...

daha hala etki göstermedi bu ürün bende yaklasık 5 hafta olucak 10 gr mdan fazla alıyorum yin etkı yok üniversalın kını içince iş değişiyor suphelendım acaba elımdekı sahtemı
üniversalda bir bucuk cay kasığı alıyordum hardlıne gectım 4 cay kasığı alıyorum fayda yok

daha hala etki göstermedi bu ürün bende yaklasık 5 hafta olucak 10 gr mdan fazla alıyorum yin etkı yok üniversalın kını içince iş değişiyor suphelendım acaba elımdekı sahtemı
üniversalda bir bucuk cay kasığı alıyordum hardlıne gectım 4 cay kasığı alıyorum fayda yok

Bence fazla kullanarak etkisini göreceğini sanıyorsan yanılıyorsun ,sanırım vücuda karışma süresi,yani gerkeen depolama limitini doldurduktan sonra etkisi başlayacaktır..sanırım ykleme yapmadın..e haliylebu durum normal diye düşünüyorum..bence ilerleyen haftalarda farkını göreceksindir..bende 4 haftayı bitirdim ve bu hafta ara verdim yarın yeniden 1 aylık periyoda başlıyorum..her zamanki gigbi idman öncesi sadece 1 çay kaşığı olarak alıp devam edicem..

son olarak fazla birşeyde beklememk gerekli idye düşünüyorum...sen zaten bunların bilincindesindir..akıl vermek gibi algılama lütfen...

Bence etkili bir sporcuun bu şekilde desteklenmesi gerekir. Antremanda olsun müsabakada olsun her zaman fark yaratır. Ben görüyorum kullanmanızı tavisye ederim...

Bence fazla kullanarak etkisini göreceğini sanıyorsan yanılıyorsun ,sanırım vücuda karışma süresi,yani gerkeen depolama limitini doldurduktan sonra etkisi başlayacaktır..sanırım ykleme yapmadın..e haliylebu durum normal diye düşünüyorum..bence ilerleyen haftalarda farkını göreceksindir..bende 4 haftayı bitirdim ve bu hafta ara verdim yarın yeniden 1 aylık periyoda başlıyorum..her zamanki gigbi idman öncesi sadece 1 çay kaşığı olarak alıp devam edicem..

son olarak fazla birşeyde beklememk gerekli idye düşünüyorum...sen zaten bunların bilincindesindir..akıl vermek gibi algılama lütfen...

hocam bu creeatın de yukleme nasıl oluyor yanı yukleme duzgun olması ıcın ne kadar sure ne kadar alıcaz ?

merhaba ürünü bugün aldım haftaya başlayacağım kimi yükleme yapılmalı kimi yapılmamalı diyor.doğrusu hangisi.yükleme yaparak 5gün 4e bölerek günde 20gr sonra antremanlardan 30dk önce mi yoksa yükleme yapmadan antremanlardan 30dk önce 5gr antreamandan sonra 5gr olarak mı almalıyım

Sen bence angry huna guven antreman oncesi ve sonrasi 5 gr yeterli olacaktir ilk gunden etkisini goremeyceksin belki ama bence bu sistem iyi 4 veya 6 hafta kullan 2 hafta mola ver ..tavsiye sadece

teşekürler yardımınız için yükleme yapınca daha kısa sürede mi karşılığını görmeye başlıyoruz?yinede farklı görüşleri duymak isterim

1 hafta boyunca günde max. 20-25 gr. creatini 4 öğüne yayarak al..Sonra yükleme bitince günde 5 gr. 6 hafta boyunca devam et.2 hafta ara ver buda yukleme lı olanı .alıntıdır yardımcı olması acısından ekledım

bu ürürünü beğenmedim universalın ürünü vardı 500 gr faydasını gördüm ama hardline gecınce sonuc fiyasko bana etkı etmedı
yaklasık 150 gr civarı kaldı bitince tekrar üniversala dönücem

Back
Yukarı