Hardline Creapure 500 gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.555
ben bu ürünün 100 kapsül olanın sipariş vermeyi düşünüyorum fakat nasıl kullanacıgımı bılmıyorum yanı gunde kaç tane ve ne kadar aralıkla

Günlük 5 gram karşılığında tablet yarısı idman öncesi yarısı idman sonrası.

Forumda kullanımı ıcın en az 4 saatlik ara gerek diye bir sey okumustum. Ant 30 dk oncesi carbopure + uzum suyu ile 5 gr creapure ; ant sonrasi whey+glutamine+carbopure alıyorum.

Sımdı creatineini ant 30 dk once alırsam, 4 saat sonra tekrar almam dogru mudur? Yoksa antdan hemen sonra mı?

Forumda kullanımı ıcın en az 4 saatlik ara gerek diye bir sey okumustum. Ant 30 dk oncesi carbopure + uzum suyu ile 5 gr creapure ; ant sonrasi whey+glutamine+carbopure alıyorum.

Sımdı creatineini ant 30 dk once alırsam, 4 saat sonra tekrar almam dogru mudur? Yoksa antdan hemen sonra mı?

idman öncesi 2.5 gram ve idman sonrası 2.5 gram alabilirsin.4 saat gibi bir kural yok.

idman öncesi 2.5 gram ve idman sonrası 2.5 gram alabilirsin.4 saat gibi bir kural yok.

Bilgi icin tesekkurler.

4 aydır creapure kullanıyorum (1 ay ara verdim ve 1 hafta sonra tekrar 1 aylık ara verecegim) kullanmadıgım donemde de neredeyse aynı agırlıkları kaldırabiliyorum. Bu olumlu bi durum mudur yoksa tam tersi kreatinin etkisini tam olarak alamıyo muyum?

Forumda okudugum kadarıyla, Definisyon doneminde kreatin almanın gerek olmadıgı yonunde (su tutması vb nedenlerden dolayı) bi gorus var? Bu konuda ne dusunuyorsunuz?

Bilgi icin tesekkurler.

4 aydır creapure kullanıyorum (1 ay ara verdim ve 1 hafta sonra tekrar 1 aylık ara verecegim) kullanmadıgım donemde de neredeyse aynı agırlıkları kaldırabiliyorum. Bu olumlu bi durum mudur yoksa tam tersi kreatinin etkisini tam olarak alamıyo muyum?

Forumda okudugum kadarıyla, Definisyon doneminde kreatin almanın gerek olmadıgı yonunde (su tutması vb nedenlerden dolayı) bi gorus var? Bu konuda ne dusunuyorsunuz?

Ben sahsen creatinin cok da guc ustune etkisi olduguna inanmiyorum, hadi olsun maks %5 olsun. Kimi insanda psiolojik etkileri buyuk olabiliyor. Creatine bence recovery, kas insaasi konusunda dikkate alinmali.

Creatinin su tutmasi olayi bence kisilerin beslenme aliskanligi ile alakali, ben definasyonda da kullaniyorum ve herhangi bir sikinti gormedim. Creatine kullanirken tuz kullanimi yuksek tutulursa su tutmayi creatine baglamak gayet dogal.

http://******/modules/catalog/products/pr_01_144_min.jpg?rev=1359535017

http://******/class/INNOVAEditor/assets/kreatin_enerji_ve_besin_ogeleri.jpg

Hardline ın bu yeni ürününü creapure ile karşılaştırmak sözkonusu olursa farkı nedir?
300 gr 40 Tl uygun ücret gözüküyor. Bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

Sebep? Ikiside creapure sa?
hocam aslında haklısın ikiside creapure benimde sana şöyle bi sorum olucak optimumda whey weider whey peki neden weider tutulmakta sebebi yılların markası olmasımı veya fiyatı pahalı olması tabikide hayır vücüttaki emilimi daha yüksek olduğundan yanlışım varsa düzeltin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam aslında haklısın ikiside creapure benimde sana şöyle bi sorum olucak optimumda whey weider whey peki neden weider tutulmakta sebebi yılların markası olmasımı veya fiyatı pahalı olması tabikide hayır vücüttaki emilimi daha yüksek olduğundan yanlışım varsa düzeltin :)

Konuyla ilgili olmamakla birlikte, Whey de Weider tutulmuyor optimum tutuluyor.Ancak amino asit profili weider,ın daha iyi. Sindirim,emilim konusu ise tamamen filitrasyon ile alakalı :)

Konumuza dönecek olursak creapure ise en ucuzunu alınız çünkü aynı sertifika ve iretim sürecine sahip saflığını garanti etmiş ürünler. Yani Adı weider olunca daha fazla sindirilmez.

Konuyla ilgili olmamakla birlikte, Whey de Weider tutulmuyor optimum tutuluyor.Ancak amino asit profili weider,ın daha iyi. Sindirim,emilim konusu ise tamamen filitrasyon ile alakalı :)

Konumuza dönecek olursak creapure ise en ucuzunu alınız çünkü aynı sertifika ve iretim sürecine sahip saflığını garanti etmiş ürünler. Yani Adı weider olunca daha fazla sindirilmez.

sayın brhmcr uyarınız için teşşekkur ederim. weider tutulmuyor optimum tutuluyor demişsiniz yaşadığınız ortamın bütçesiyle alakalı bir durum sizin yaşadığız ortamda
optimum tutulabilir hesaplı çünkü benim bulunduğum ortamdada weider tutuluyor
çünkü paradan daha çok spora önem veren insanlar ile birlikte spor yapmaktayım
sizde bilirsinizki bir ürünün içerisindeki protein veya amino asit miktarı nekdar fazla ise okadar iyidir diye bir durum söz konusu değil ve weider inda filitrasyon tekniği optimuma nazaran daha iyi ki 2sindede farklı sonuçlar alınmakta :)
hardline yöneltilen bir soru hammaddelerinizi nereden temin etmektesiniz sorusuna çin amerika ve almanya cevabını vermişlerdir ve creapure i alman alzchem firmasının ürettiğini söylemişlerdir fakat weiderin hangi ülkeden hammaddeyi aldığı veya nasıl bir üretim yaptığını bilmiyorum ben sadece 2 ürünüde kullanmış biri olarak kendi görüşlerimi yazdım weiderdan daha çok verim almıştım ama sizde haklısınız sonuçta ikiside creapure ve aynı saflıkta belki beslenmemden dolayı farklı sonuçlar almış olabilirim yada piskolojik olarak ilginiz için teşekkurler :)

yaklaşık 3 haftadır ürünü kullanmaktayım ve ürün gerçekten çok iyi 2. haftada etkisini gösteriyor güö artışı açısından. psikolojik olarak değil bu gerçekten fiziksel olarak bir güç artışı sağlıyor ve zaman geçtikçede fiziksel olarak gözle görülür bir artış var herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim ben gainer-amino bcaa ile kombine ederek kullanıyorum şu an bulk döneminde olduğum için gerçekten büyüme konusunda etkisi var creapure ilk baştada açıklandığı gibi çok etkili bir çeşit herkese tavsiye edilem sağlıklı günler...

peki creapure ile monohidartın farkı ne hangisi daha iyidir ?

tamam 5 gr alıyorum belki 5 i geçiyordur ama çünkü wheyle karıştırıyorum 1 tatlı kaşığı civarı

peki creapure ile monohidartın farkı ne hangisi daha iyidir ?

tamam 5 gr alıyorum belki 5 i geçiyordur ama çünkü wheyle karıştırıyorum 1 tatlı kaşığı civarı

Creapur bir kreatine cesidi degil zaten tescilli marke - sertifikadir. Yani creapure monohidrat kreatin icin saflik belgesidir bir bakima.

Back
Yukarı