Hardline Creapure 500 gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.555
500gr poşette olanlar hangisinden peki? Almayı düşünüyorum fakat 500gr poşet daha uygun aynı markanın ikisi arasındaki tek fark sadece ambalajmı

Son düzenleyen: Moderatör:
500gr poşette olanlar hangisinden peki? Almayı düşünüyorum fakat 500gr poşet daha uygun aynı markanın ikisi arasındaki tek fark sadece ambalajmı

CREAPURE - ENERJİ & GÜÇ - HARDLINE NUTRITION ürünü creapure sertifikalı ve tablet şeklinde.

KREATIN 300 gr. %100 Mikronize - ENERJİ & GÜÇ - HARDLINE NUTRITION ise toz formda mikronize.

mrb arkadaşlar. hardline creapure 500 gr bugun elime gecti yarın yukleme yapmaya baslıcam. ama ben 5 x 4 seklinde yapmıcam okuduklarıma göre. her ögüne denk gelcek sekılde alcam yukleme dönemi boyunca. yani gunluk 5gr x 3 seklinde alcam . sonucları paylasırım. işe yarayacagndan eminim :P

arkadaşlar ben bu kreatinden sipariş ettim supplementler.com dan ertesi gün whey gold standart geldi nasıl oluo anlamadım karlı çıktım ama daha ilk siparişte yanlş sipariş geldi faturadada kreatin yazıo 73 lira verdim gitti yaklaşık 70 lira karım var

ürünü spor öncesi tatı kaşağı kadar 300 ml suyla ve yanıda 3 tablet amino sonrası da 5 gr glutamine bir çay kalşığı creatine whey ve 3 tablet bcaa alsam sorun olur mu

GASPARI QUALITINE KREATİN MONOHIDRATE 300gr yada hardlne KREATIN 300 gr. %100 Mikronize hangsini tavsiye edersiniz?

hardline mikronize kreatinle hardline creapure arasında ciddi bi fark var mı ?

Creapure almanyada üretilen ürün. Diğerleri çin oluyormuş diye bir videoda izlemiştim.
Creapure olanda mikronize olabilir. Asıl soru mikronize ve normal kreatin arasındaki fark bildiğim kadarıyla mikronize olanın kolay karışması.

Monohidrat alırken markaya takılmamak lazım.
Hepsi aynı şey.
Weider'e 115 lira vermek mantıksız.

Bende şuan sipariş verdim.
Bakalım etkileri nasıl olucak.

Ürün hakkında görüşlerini belirtirmisin sanırım ürünü aldın bir aydır kullanıyorsun eğer sipariş geldiyse

Ürünü alalı 1 ay oldu hala kullanıyorum.
Bende etkili oldu,gerek ağırlık arttırma gerek ise kendini iyi hissetme olarak güzel.
3-4 kilo kadarda kilo artımı oldu.
Ne yalan söyleyim vücudun su tutması için tuzu fazla abarttım.

arkadaşlar bu ürünü hardline whey 3 matrix kullanınca bunu kullanmaya gerek varmı çünkü bu protein tozununda içinde kreatin var lütfen yardımcı olun :(

Bayağı olmuş kimse yazmamış. Almayi düşünüyorum fakat sormak istediğim bişey var. Bulk bitimine 2 ay kaldi definasyonda kullanilmali midir. Kreatinlere su tutar deniyor. Bu ürün öyle ciddi miktarda su tutuyormu acaba ?
Bide saçma olcak biliyorum yıl oldu 2014 sen ne diyosun diyebilirsiniz :D yükleme yapan varmı acaba yüklemeli -yüklemesiz bir fark hisseden varmi ? Günlük 5 grdan fazlasini vucut atar deniliyor . Fakat kendi sitesinde yükleme yapin deniyor ?

ben de bu ürünü kullanım. ilk 1 haftalık dönemde aşırı bi miğde bulantısı yaptı sonra geçti ve nedendir bilemiyorum niye ilk aldığım zamanlar salondayken ayağıma sürekli kramplar giriyordu spor yapamicak duruma geliyordum bazen. ama sanırsam bunun kretinle ilgisi yoktur. ürünün etkisine gelince gayet etkili bi ürün.fiyat performans olarak gayet başarılı. ağırlıkları 2 3 hafta sonra arttırmaya başlamıştım

arkadaşlar bu ürünü hardline whey 3 matrix kullanınca bunu kullanmaya gerek varmı çünkü bu protein tozununda içinde kreatin var lütfen yardımcı olun :(
bendede aynı ürün var 3matrix ayrıca bende kreatin katkılı aminolarda var merak ediyorum acaba idman günlerinde ekstra kreatin almama gerek var mı? birde ben yükleme değilde normal kullanmak istiyorum günde 5 gramdan sizce doğru mu?

Back
Yukarı