CURL dedi:Yahu şimdi hardline'ın web sitesine göz attım da fiyat farkı gerçekten çok fazla.
Bu whey proteini denen şey bildiğimiz lor peynirinin suyu alınmış, aromatize edilmiş hali. Türkiyede bissürü peynir yapan fabrika var. Bir tanesi de nasıl "bu işe girelim biz" demiyor hayret??
Proteinin kaynağı tarımdır, otlaktır, inektir, süttür. Türkiye'nin proteini diğer tüm avrupa ülkelerinden ucuza mal etmesi gerekiyor. Ama biz hala almanyanın kıçı kırık all star, multipower gibi markalarının peşinde koşuyoruz. Bunlara tonla para veriyoruz. Keşke babam zengin olsaydı da bu işe yatırım yapsaydım. Of off...
fırat 26 dedi:bu ekonomiklik nası ben anlamıyorum acıkcası
diyorlar ki politikamız:ucuzluk ve kalite ayrıca işde türkiyede paketlendigi için biz ucuzuz.ama yurt dısından gelen mallarla
aynı fiyata veriyorlar nerdeyse
ayrıca mesela hardlinenin kendisinden degilde dısarıdan aldık mı örnek bipro 120 ytl ye degil, 90 ytl
ben gecen zone aldım 80 ytl.bu nasıl bir politika.bu kadarda kar edilmez ki bir üründen
ben hardlinenin savundugu politikayla,paralel bir yol izledigine asla inanmıyorum
spyhunter dedi:fırat 26 dedi:bu ekonomiklik nası ben anlamıyorum acıkcası
diyorlar ki politikamız:ucuzluk ve kalite ayrıca işde türkiyede paketlendigi için biz ucuzuz.ama yurt dısından gelen mallarla
aynı fiyata veriyorlar nerdeyse
ayrıca mesela hardlinenin kendisinden degilde dısarıdan aldık mı örnek bipro 120 ytl ye degil, 90 ytl
ben gecen zone aldım 80 ytl.bu nasıl bir politika.bu kadarda kar edilmez ki bir üründen
ben hardlinenin savundugu politikayla,paralel bir yol izledigine asla inanmıyorum
+11111111111111111111111111
5 Başlıklara içi boş mesaj atmayın. Amaç mesaj sayısını artırmak olmasa dahi, atacağınız '' +1, Smile , teşekkürler, '' gibi mesajlar diğer üyelerimize, birşey vermek bir yana, zaman kaybettirecektir. Başlıkla ilgisiz (off-topic) olan durumlarda uygun başlık açın veya kişisel mesaj (PM) kullanın. Konu dışı forumu, dendiği gibi, geyik alanımız. Orada serbestiz ama bilgi paylaşılan başlıklarda kurala uyalım.
Lütfen kuralları okuyalım (flexor)
JöNTürK dedi:Nie sürümden kazanma yoluna gitmiolar??? bu adamlar bunun fiatını düşürse millette saldırcak mallara ve satışları iice artıp sürümden kar edicekler hem biz kazancaz hem onlar.bu firma yetkililerini tanıyan yokmu heralde onlar akıl edememiş bunu ;::![]()
Curl bu sorunun cewabını gayet ii vermişsin ama sonuç olarak sporcuyu düşünen yok tek amaç para kazanmak ama dediğin gibi bir gün öle bir firma olursa yandım anam ben no *ok yicem die düşünecekler işallah o günler yakındır...CURL dedi:JöNTürK dedi:Nie sürümden kazanma yoluna gitmiolar??? bu adamlar bunun fiatını düşürse millette saldırcak mallara ve satışları iice artıp sürümden kar edicekler hem biz kazancaz hem onlar.bu firma yetkililerini tanıyan yokmu heralde onlar akıl edememiş bunu ;::![]()
Bunun hesabını yapmışlardır kesin. Ama genel yargı şu şekilde sanırım:
1. Bunu satın alıcak kesim belli zaten yani biz bunu 10 yerine 5 ten de satsak müşteri miktarında artış olmaz.
2. Fiyatların böyle yüksek olması iyi. 10 tane mal satıp 50 kuruş kazanacağıma 2 tane mal satıp bu marjla yine 50 kuruş kazanırım, iş yüküm hafifler
3. Sürümden kazanim desem gümrükle işim artacak. Zaten bi tır malı geçirinceye kadar göbeğim çatladı fazlası ömür törpüsü
gibisinden düşüncelere sahipler.
Ama bence bigün bi sermaye sahibi gelip Türkiye'de yerli supplementler üretip (bakın ithal edip paketlemeden bahsetmiyorum), hepsinin kıçına tekmeyi basacak. O zaman yandım anam diye bağıran çok olur ama sporcular eş zamanlı olarak bunlara çomağı çekerler. inşallah o günler yakındır.