Hardline Nutrition Analiz Sonuçları

Vitamin E ile omega 3 kapsüllerini nasıl kullanmalıyım. omega 3 ü kahvaltıdan sonra alıyorum.vitamin E yi de antremandan sonraki yemekten sonra alıyorum.Böle kullanmam uygunmudur

Vitamin E ile omega 3 kapsüllerini nasıl kullanmalıyım. omega 3 ü kahvaltıdan sonra alıyorum.vitamin E yi de antremandan sonraki yemekten sonra alıyorum.Böle kullanmam uygunmudur

her iki ürünüde sabah ve akşam öğünleriyle birlikte 1 er kapsül olmak üzere günde 2 şer kapsül alabilirsiniz.

Üretimde 6. Yılını geride bırakan Türkiye’nin lider spor beslenme markası HARDLINE, yenilenecek yüzünü oluşturmak amacıyla ödüllü bir logo ve etiket tasarım çalışması düzenlemiştir.
18 haziran 2010 tarihine kadar [email protected] adresine gönderilecek logo ve etiket tasarımları arasında yapılacak değerlendirme sonucu, seçilen tasarım sahibine 1500 TL. değerinde ürün ve 1500 TL. nakit ödül verilecektir.
Beğenilen bir tasarım olması durumunda 01 temmuz 2010 tarihinde ****** üzerinden ilan edilecektir.

ürünlerin üzerindeki jelatinlerin görünümleri daha güzel olmalı bence sadece logo ile kalınmamalı - bir müşteri düşücesi olarak belirtmek istedim sadece

janjanlı bir görünüm bekliyoruz sizden :D

merhaba bende bir hardlinecıyım. supplementler.com dan hardline %100 whey protein aldım 3,5kilo çilekli ve tadı mükemmel özellikle meyve suyu ile karıştırınca. Ayriyetten shaker+ 60 kapsül e vitamini+ 1 adet carnifit + 120 kapsül amino asit geldi. Herçekten güzel bir kampanya.şimdide 4,5kg lık progainerini almayı düşünüyorum.Türkiyenin supplement ihtiyacını karşıladığınız için size çok teşekkür ederim. Umarım gelişiminiz hiç durmaz ve bize dahada iyi ürünler sağlarsınız...

merhaba bende bir hardlinecıyım. supplementler.com dan hardline %100 whey protein aldım 3,5kilo çilekli ve tadı mükemmel özellikle meyve suyu ile karıştırınca. Ayriyetten shaker+ 60 kapsül e vitamini+ 1 adet carnifit + 120 kapsül amino asit geldi. Herçekten güzel bir kampanya.şimdide 4,5kg lık progainerini almayı düşünüyorum.Türkiyenin supplement ihtiyacını karşıladığınız için size çok teşekkür ederim. Umarım gelişiminiz hiç durmaz ve bize dahada iyi ürünler sağlarsınız...

övgüleriniz için teşekkürler. yeni ürünler ile ilgili çalışmalarımız son hızıyla sürüyor. umarım sonbaharda sizleri bu ürünlerle buluşturacağız.

tşk.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:42 ----------

kampanyamız 29/05/2010 tarihinde sona erecektir. gösterilen yoğun ilgi nedeniyle tüm müşterilerimize teşekkür ederiz.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/salon-hocalar-ndan-nefret-edenler-t28266.html

serhat bey bu başlıktada dile getirmişim salonlarda açık satılan ,bardakla satılan salonlar bir hayli fazla. bu hem hijyeni koruma,hemde içeriği değiştirme hakkını almış oluyor. ayrıca ürünlerinizin kötü reklamıda olmuş oluyor. nasılmı diyelimki bipro kovasını satıcı açtı içine süt tozu ucuz yollu karbonhidratlar karıştırdı daha sonra bu kovayı açıp bipro diye bardak bardak sattı. kullanan kişilerde nasıl bipro hiç etki göstermedi diyebilir. eğer 1 porsiyonluk paketler olsa bu mükemmel olur. hem pratik,hem hijyenik,hem güvenli olur. inanıyorumki bu tek kullanımlık paketlere salonların talepleri karşısında hayrete düşeceksiniz. çünkü bardak olarak satılmıyormu diyenlerin sayısını görünce ben hayrete düşüyorum. konuyu değerlendirmenizi tüm salonlar ve öğrenciler adına istiyorum.

Merhabalar Serhat bey.

Böyle bir konu açtıgınız ve kendinizi, bizi bilgilendirme sorumlulugu altına soktugunuz için çok teşekkür ediyorum :)

Hardline Nutrition Power Pro ile Hardline Nutrition Soy Pro arasında ne gibi farklılıklar var acaba ?

Hardline Nutrition Soy Pro + Hardline Nutrition Amino 2000 ve Hardline Nutrition Karnitin 500 mg bir kombine düşünmekteyim.

Bu soruyu size sormakta fayda görüyorum.Kullanacagım bu kombine sizce dogru bir kombine midir ?

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/salon-hocalar-ndan-nefret-edenler-t28266.html

serhat bey bu başlıktada dile getirmişim salonlarda açık satılan ,bardakla satılan salonlar bir hayli fazla. bu hem hijyeni koruma,hemde içeriği değiştirme hakkını almış oluyor. ayrıca ürünlerinizin kötü reklamıda olmuş oluyor. nasılmı diyelimki bipro kovasını satıcı açtı içine süt tozu ucuz yollu karbonhidratlar karıştırdı daha sonra bu kovayı açıp bipro diye bardak bardak sattı. kullanan kişilerde nasıl bipro hiç etki göstermedi diyebilir. eğer 1 porsiyonluk paketler olsa bu mükemmel olur. hem pratik,hem hijyenik,hem güvenli olur. inanıyorumki bu tek kullanımlık paketlere salonların talepleri karşısında hayrete düşeceksiniz. çünkü bardak olarak satılmıyormu diyenlerin sayısını görünce ben hayrete düşüyorum. konuyu değerlendirmenizi tüm salonlar ve öğrenciler adına istiyorum.

merhaba,

bu konuda bir çalışma var ekim-kasım gibi uygulamaya geçeceğini sanıyorum...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:45 ----------

Merhabalar Serhat bey.

Böyle bir konu açtıgınız ve kendinizi, bizi bilgilendirme sorumlulugu altına soktugunuz için çok teşekkür ediyorum :)

Hardline Nutrition Power Pro ile Hardline Nutrition Soy Pro arasında ne gibi farklılıklar var acaba ?

Hardline Nutrition Soy Pro + Hardline Nutrition Amino 2000 ve Hardline Nutrition Karnitin 500 mg bir kombine düşünmekteyim.

Bu soruyu size sormakta fayda görüyorum.Kullanacagım bu kombine sizce dogru bir kombine midir ?

merhaba,

power pro yarı yarıya whey ve soya karışık. soy pro ise sadece soya.

power pro ve karnitin birlikte tavsiye ederim. ayrıca amino asit almanıza gerek yok. açıktan alacağınız protein için power pro yeterli.

teşekkürler.

Herkese slm, Öncelikle Serhat bey size burda fikir alma ve soru sorma mkanı verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Ben bu sporu yaklaşık 1 yıldır yapmaya çalışıyorum ve protein tozunu salondaki hocaların ve üyelerin tavsiyes, üzer,ne kullanmaya başladım. İlk kullandığım hardline bipro 1,4 kg ürünüydü. açıkcası ne kadar iyi bir ürün olduğunu ilk 1 ay içerisinde anlama imkanım oldu. ancak f,yatının yüksek olması nedeniyle daha sonra 2,2 kg twinlab aldım. birkaç gün önce bitti. açıkcası ne olumlu nede olumsuz birşey söyleyemeyeceğim. sanki extra bir katkısı olmamış gibi!!!

Dün hardline ın yeni çıkan ürünü %100 whey protein 3,5 kg aldım. Vanilyalısı kalmadığı için çikolatalısından getirmişler. BU ürünle ilgili birkaç soru sormak istiyorum;
1-internet sitenizde b ürünle ilgili olarak yazan protein, yağ ve carbonhidrat miktarları ile gelen ürünün üzerinde yazan değerler farklı. Örneğin internette 18 küsür protein yazarken (1 porsiyonda) gelen üründe 17,2 gr yazmakta.
2-Ayrıca ürünü her nekadar çalkalasamda içinde siyah küçük noktalar kalıyor bunlar nedir? bir sakıncası varmıdır?
3-%100 yazmasına rağmen içindeki protein miktarı %100 değil. eski ürününüz olan %80 den bir farkı varsa anlatırmısınız lütfen. Birde twinlab ile karşılaştırmanızı rica edeceğim saygılarımla.

2- bence bir sorun yoktur, iyi çözünmemiş demek, önemsizdir
3- hardline da optimum gibi firmaların bakış açısını kullanmış demek
%100 derken içeriğindeki proteinin %100 ü wheydir anlamında yani içinde soya proteini falan yok
marketlerde görürsünüz salamlarda falan da %100 dana eti der içinde tonla şey vardır, orada kastedilen de içeriğindeki etin %100'ü dana şeklindedir

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:00 ----------

bu arada sakızlı protein tozunu heyecanla bekliyorum serhat abi:)
yeni bir aroma size ne akdara mal oluyor bilmiyorum ama inanıyorum ki yabancı firmaların hiçbir zaman yapamayacağı birşey yaparak diğerlerinden fakrınız olacak:)

2- bence bir sorun yoktur, iyi çözünmemiş demek, önemsizdir
3- hardline da optimum gibi firmaların bakış açısını kullanmış demek
%100 derken içeriğindeki proteinin %100 ü wheydir anlamında yani içinde soya proteini falan yok
marketlerde görürsünüz salamlarda falan da %100 dana eti der içinde tonla şey vardır, orada kastedilen de içeriğindeki etin %100'ü dana şeklindedir

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:00 ----------

bu arada sakızlı protein tozunu heyecanla bekliyorum serhat abi:)
yeni bir aroma size ne akdara mal oluyor bilmiyorum ama inanıyorum ki yabancı firmaların hiçbir zaman yapamayacağı birşey yaparak diğerlerinden fakrınız olacak:)

böyle iki cevap daha yazarsan seni işe alıcaz:))

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:12 ----------

Herkese slm, Öncelikle Serhat bey size burda fikir alma ve soru sorma mkanı verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Ben bu sporu yaklaşık 1 yıldır yapmaya çalışıyorum ve protein tozunu salondaki hocaların ve üyelerin tavsiyes, üzer,ne kullanmaya başladım. İlk kullandığım hardline bipro 1,4 kg ürünüydü. açıkcası ne kadar iyi bir ürün olduğunu ilk 1 ay içerisinde anlama imkanım oldu. ancak f,yatının yüksek olması nedeniyle daha sonra 2,2 kg twinlab aldım. birkaç gün önce bitti. açıkcası ne olumlu nede olumsuz birşey söyleyemeyeceğim. sanki extra bir katkısı olmamış gibi!!!

Dün hardline ın yeni çıkan ürünü %100 whey protein 3,5 kg aldım. Vanilyalısı kalmadığı için çikolatalısından getirmişler. BU ürünle ilgili birkaç soru sormak istiyorum;
1-internet sitenizde b ürünle ilgili olarak yazan protein, yağ ve carbonhidrat miktarları ile gelen ürünün üzerinde yazan değerler farklı. Örneğin internette 18 küsür protein yazarken (1 porsiyonda) gelen üründe 17,2 gr yazmakta.
2-Ayrıca ürünü her nekadar çalkalasamda içinde siyah küçük noktalar kalıyor bunlar nedir? bir sakıncası varmıdır?
3-%100 yazmasına rağmen içindeki protein miktarı %100 değil. eski ürününüz olan %80 den bir farkı varsa anlatırmısınız lütfen. Birde twinlab ile karşılaştırmanızı rica edeceğim saygılarımla.

merhaba,

öncelikle ürünlerimize gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler. Bipro (DAVISCO) dünyada üretilen en pahalı ve en kaliteli whey protein üründen aldığınız etkiyi başka bir protein sağlayamaz. yağı, karbonhidratı ve laktozu 0 ve en yüksek protein oranına sahip.

internet sitesindeki ürün besin öğeleri, çilekli %100 whey protein ürününe aittir. Her bir aromanın içeriğini internet sitesinden bulamazsınız. Ama çeşitli aromlarda bulunan bir ürünün besin değerleri yaklaşık olarak birbirine yakındır

siyah parçacıklar kakao ve çikolata aroması. herhangibir sakıncası yok.

100% ile alakalı sorunuz yukarıda arkadaşımızın cevapladığı gibidir.

saygılar.

Serhat Bey bir konu kafama takıldı yeni farkettim onu sormak istiyorum;
Ürünü almadan önce burdaki yorumları okumuştum, internet sitesinde içeriğini inceleyip karar vermiştim. Ben vanilyalı istemiştim ancak ellerinde olmadığı için bana çikolatalısını getirdiler. Akşam evde (maalesef kapağını açtıktan sonra farkettim) değerlerin yazdığı kısıma bir baktım; protein 17,2 gram (1 porsiyonda), Carbonhidrat 2 gram ve Fat 1,7 gram yazıyor.

Oysaki internette verilen içerik değerleri daha farklı, örneğin protein 18,2 gram, Carbonhidrat 1,1 gram ve Fat 1,5 gram. bu değerlerdeki değişikliğin nedeni nedir. Kapağınıda açtığım için sanırım iade etme durumumda olmaz. bu konu biraz canımı sıktı benim:( Çikolatalı ile vanilyalı arasında değerlerde değişme olma ihtimalimi var? yoksa bilgilerde bir yanlışlıkmı var? Saygılar.

Back
Yukarı