Hardline Nutrition Noxx5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmt9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 20 48,8%
  • Orta karar

Votes: 11 26,8%
  • Basarisiz

Votes: 10 24,4%

• Total voters
    41

Ahmt9

Üye
YENİ FORMÜL
Her porsiyon;
5000 mg L-Arjinin Alfa Ketoglutarat,
750 mg Taurin,
250 mg L-Karnitin,
21 mg Vitamin B6 içerir.
Aspartam içermez.

http://******/modules/catalog/products/pr_01_156_min.jpg?rev=1363778051

http://******/class/INNOVAEditor/assets/noxx5_besin_ogeleri-01.jpg

Siparişini verdim Zaten aakg denemek isteyen biri olarak likit aakg nasıl bir etki yaratıcak merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
hardline arginine 1 servisinde 1250 mg arjinin var . bu üründe ise 5000 mg yani bu ürünüde hacim amaçlı kullanabilir miyiz ??

geçenler biri yazmıştı hardline tozlarını çinden alıyormuş. bende amino bide whey alıcaktım şimdi gaspari almayı düşünüyorum fikir değiştiricem galiba.

geçenler biri yazmıştı hardline tozlarını çinden alıyormuş. bende amino bide whey alıcaktım şimdi gaspari almayı düşünüyorum fikir değiştiricem galiba.

Firma yetkilileriyle konuştuğumunda kesinlikle çinden hiçbir ithalat yapmadıklarını söylemişlerdi, dilersen facebook sayfalarından sorabilirsin.

aakg herzaman favori suplamentlerim içinde yer alır.likit olanı kullanmadım ama toz versiyonu kış aylarında herzaman kullanırım ve faydasını görürüm.özellikle kür sonrası dönemde gerek moral gerek performans için birebir.yaz sıcaklarında ise tam etki göremeyeceğinizi düşünüyorum.

Kullanmakta olduğum hardline amino 9000'in arkasında %100 enzimatik hidrolize whey proteinden imal edildiğini ve proteinin doğrudan ABD den ithal edildiği yazıyor ancak belki bu sadece amino 9000 içindir bilemeyeceğim zaten almanyadan ithal creapure ve bunu kullanıyorum

memnunmusunuz ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:01 ----------

arkadaşlar nasıl bu ürün memnunmusunuz ?

Ürünle ilgili kendi deneyimlerim
Kana hızlı bir şekilde karışıp etkisini hissettiriyor
Vucudunuzdaki damarlar daha bir belirginleşiyor ki en sevdiğim özelliği
Kesinlikle isal yapma yada karıncalanma veya mide bulantısı gibi yan etkileri yok
Kısaca Arjinin adına ne yazılmışsa hakkını veriyor

Olumsuz yanları
Noxplode gibi bir enerji artışı sağlamıyor

İki şişe bitirdim Üçüncüyü aldım kullanıyorum
Not:Beş yıldır bodybulding yapıp son bir yılı ayda en az 26 antreman yapıyorum ürünle ilgili yurumumu okurken bu noktayıda göz ününde bulundurun bunu söylememin nedeni her ürün herkezde aynı etkiyi yapmaz saygılar.

Ürünle ilgili kendi deneyimlerim
Kana hızlı bir şekilde karışıp etkisini hissettiriyor
Vucudunuzdaki damarlar daha bir belirginleşiyor ki en sevdiğim özelliği
Kesinlikle isal yapma yada karıncalanma veya mide bulantısı gibi yan etkileri yok
Kısaca Arjinin adına ne yazılmışsa hakkını veriyor

Olumsuz yanları
Noxplode gibi bir enerji artışı sağlamıyor

İki şişe bitirdim Üçüncüyü aldım kullanıyorum
Not:Beş yıldır bodybulding yapıp son bir yılı ayda en az 26 antreman yapıyorum ürünle ilgili yurumumu okurken bu noktayıda göz ününde bulundurun bunu söylememin nedeni her ürün herkezde aynı etkiyi yapmaz saygılar.

ama genel olarak memnunsunuz dimi ? heleki yeni biri için baya işe yarar ?

ama genel olarak memnunsunuz dimi ? heleki yeni biri için baya işe yarar ?
Yeni biri için mutlaka fazlasıyla tatmin eder paran soakağa kesinlikle gitmez emin ol tavsiye ederim sanki biraz hardline babamın mağzasıymış gibi konuştum ama yanlış anlaşılmasın.

Yeni biri için mutlaka fazlasıyla tatmin eder paran soakağa kesinlikle gitmez emin ol tavsiye ederim sanki biraz hardline babamın mağzasıymış gibi konuştum ama yanlış anlaşılmasın.

est. benimde sempatim var yerli malı diye. whey 3 matrix proteinide kullanıyorum hardlineın. ama birisi nox un sperm sayısını öldürdüğünü erkekliğe zarar verdiğini söylemişti. şüpheye düşüp vazgeçtim ama

est. benimde sempatim var yerli malı diye. whey 3 matrix proteinide kullanıyorum hardlineın. ama birisi nox un sperm sayısını öldürdüğünü erkekliğe zarar verdiğini söylemişti. şüpheye düşüp vazgeçtim ama
başka bir yerdede bu şekilde bir şey yazmışsın orada yapmam gereken açıklamayı yaptım ama kısa vede öz burdada cevaplandırayım noxx ürünlerinden her hangi birtanesi sperm sayısını düşürdüğüne dair bulgu kanıt varsa bende bu sporu bırakıp pinpon oynarım başkada bir şey demiyorum.

• Like
Reactions: uzk
başka bir yerdede bu şekilde bir şey yazmışsın orada yapmam gereken açıklamayı yaptım ama kısa vede öz burdada cevaplandırayım noxx ürünlerinden her hangi birtanesi sperm sayısını düşürdüğüne dair bulgu kanıt varsa bende bu sporu bırakıp pinpon oynarım başkada bir şey demiyorum.

evet sendin dimi oda : ) nox ve kgt aynı anda kullanılırmı sence ?

evet sendin dimi oda : ) nox ve kgt aynı anda kullanılırmı sence ?
Zevkle cevaplıyayım
Öncelikle kullanıcağın supplementlerde şunlara dikkat et içerik,atreman performansı, gelişimine olan katkısı vede fiyatı
KGT
içerik creatin, glutamine, taurin
Noxx 5 içerik
arjinin, karnitin, taurin
Bu hardline için geçerli
Başka bir noxx ürünün içeriğini incelediğinde ise x bir markanınkini zaten içinde glutamine taurin vede creatin + arjinin, ornithin, karbonhidrat tozu vs. aminoasitler olduğunu göreceksin e zaten almış olduğun x markada senin almak istediğin kgt de bulunan aminoasitler aynı miktarlarda olmasada sana antreman öncesi yetecek kadar mg. larda olduğuna göre ekstradan aynı şeyleri kullanman bana göre yeni başlayan biri için gereksiz kendimden örenek vereyim mesela günde 10 gr. arjinin tüketen birisiyim ama bu 10gr. ma vucudumun sonuna kadar ihtiyacı var neden düşük mg.larda olan arjinin bende istediğim etkiyi yaratmıyor. Ki sen yeni başalayn birisi yeni başlayan derken bir kaç yılı doldurmayan bir sporcuya aşırı yükleme yapmak vucudunun bu almış olduğun maddelerin tamamını sindiremeyip fazlalığı sindirim sistemiyle sonlandırıp tualete gitmesine sepep olacaktır.Benim düşüncem vede düşüncemden ziyade deneyimlerimi dikkate alarak vermiş olduğum cevap aklındaki bazı soru işaretlerini kaldırabildiyse ne mutlu bana.:D

Zevkle cevaplıyayım
Öncelikle kullanıcağın supplementlerde şunlara dikkat et içerik,atreman performansı, gelişimine olan katkısı vede fiyatı
KGT
içerik creatin, glutamine, taurin
Noxx 5 içerik
arjinin, karnitin, taurin
Bu hardline için geçerli
Başka bir noxx ürünün içeriğini incelediğinde ise x bir markanınkini zaten içinde glutamine taurin vede creatin + arjinin, ornithin, karbonhidrat tozu vs. aminoasitler olduğunu göreceksin e zaten almış olduğun x markada senin almak istediğin kgt de bulunan aminoasitler aynı miktarlarda olmasada sana antreman öncesi yetecek kadar mg. larda olduğuna göre ekstradan aynı şeyleri kullanman bana göre yeni başlayan biri için gereksiz kendimden örenek vereyim mesela günde 10 gr. arjinin tüketen birisiyim ama bu 10gr. ma vucudumun sonuna kadar ihtiyacı var neden düşük mg.larda olan arjinin bende istediğim etkiyi yaratmıyor. Ki sen yeni başalayn birisi yeni başlayan derken bir kaç yılı doldurmayan bir sporcuya aşırı yükleme yapmak vucudunun bu almış olduğun maddelerin tamamını sindiremeyip fazlalığı sindirim sistemiyle sonlandırıp tualete gitmesine sepep olacaktır.Benim düşüncem vede düşüncemden ziyade deneyimlerimi dikkate alarak vermiş olduğum cevap aklındaki bazı soru işaretlerini kaldırabildiyse ne mutlu bana.:D

ben başka markanın içindeki daha kompleks bir noxun içeriğindeki glutamin,taurin vb şeylerin yeterli olduğunu düşünmedim. onun için nox ve kgt ayrı ayrı dedimya : ) he ama sana yeter sen fazla içme lan ayı diyosan bana başka bi markadan komple bi nox önerirmisin : )

ben başka markanın içindeki daha kompleks bir noxun içeriğindeki glutamin,taurin vb şeylerin yeterli olduğunu düşünmedim. onun için nox ve kgt ayrı ayrı dedimya : ) he ama sana yeter sen fazla içme lan ayı diyosan bana başka bi markadan komple bi nox önerirmisin : )
Estağfurullah kardeşim öyle ayı falan demek ne haddimize
Kullanmış olduğum nox ürünleri içinde beni en çok tetikliyen hızlandıran bsn noxplode olmuştu ama en çok damarlarımı genişleten vede belirginleştiren ise arjinin olmuştur.Burda devreye gene amaç giriyor amacın hızlanmak antremanda yerimde durmayayım ordan ona koşayım dersen noxplode ama yok damarlanayım damarlarım ne kadar çok gelişirse o kadar çok basinler kaslara taşınsın düşüncesindeysen noxx 5 tavsiye ederim ha diyeceksin noxplodede arjinin yokmu var ama bana yeterli gelmiyor bide noxplode içtiğim zaman kendimi doping almış yarış atı gibi hissediyordum buda zamanla bende rahatsız edici bir hal aldı karar senin.

Back
Yukarı