Hardline Nutrition Noxx5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmt9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 20 48,8%
  • Orta karar

Votes: 11 26,8%
  • Basarisiz

Votes: 10 24,4%

• Total voters
    41
Estağfurullah kardeşim öyle ayı falan demek ne haddimize
Kullanmış olduğum nox ürünleri içinde beni en çok tetikliyen hızlandıran bsn noxplode olmuştu ama en çok damarlarımı genişleten vede belirginleştiren ise arjinin olmuştur.Burda devreye gene amaç giriyor amacın hızlanmak antremanda yerimde durmayayım ordan ona koşayım dersen noxplode ama yok damarlanayım damarlarım ne kadar çok gelişirse o kadar çok basinler kaslara taşınsın düşüncesindeysen noxx 5 tavsiye ederim ha diyeceksin noxplodede arjinin yokmu var ama bana yeterli gelmiyor bide noxplode içtiğim zaman kendimi doping almış yarış atı gibi hissediyordum buda zamanla bende rahatsız edici bir hal aldı karar senin.

ben arjinin ağırlıklı bişey istiyorum hocam. cinsel konudada yardımcı olur hem :F deli gibi koşmakdan ziyade. dediğin gibi damarlar açılsın dolaşım artsın. ki içindeki taurinde enerji verir bence. gerisini hallederim ben.

ben arjinin ağırlıklı bişey istiyorum hocam. cinsel konudada yardımcı olur hem :F deli gibi koşmakdan ziyade. dediğin gibi damarlar açılsın dolaşım artsın. ki içindeki taurinde enerji verir bence. gerisini hallederim ben.
Bende senin gibi düşünüyorum Başarılar dilerim thums:

kral adamsın. bide hardline vitamin mineral 120 düşünüyorum.
Allah razı olsun :)
Eyer yağ oranın fazla ise yani gaspari anavite tavsiye ederim hem vitamin mineral hemde için 1000 mg. carnitine var hertürlü tavsiye ederim
Ama yok altı bakla zaten mevcut gerek yok dersen hardline vitamin mineral her türlü işini görür anaviteden önce onuda kullanmıştım kullandığım dönemde gayet dinç vede uykudan dinç kalkmamı sağlıyordu hatta kış ayıydı millet gripten kırılırken ben Allah'a çok şükür beton gibiydim:D
Şu anda ise antreman öncesi kullandığım supplement
Hardline nox 5
Gaspari anavite

Allah razı olsun :)
Eyer yağ oranın fazla ise yani gaspari anavite tavsiye ederim hem vitamin mineral hemde için 1000 mg. carnitine var hertürlü tavsiye ederim
Ama yok altı bakla zaten mevcut gerek yok dersen hardline vitamin mineral her türlü işini görür anaviteden önce onuda kullanmıştım kullandığım dönemde gayet dinç vede uykudan dinç kalkmamı sağlıyordu hatta kış ayıydı millet gripten kırılırken ben Allah'a çok şükür beton gibiydim:D
Şu anda ise antreman öncesi kullandığım supplement
Hardline nox 5
Gaspari anavite

aa yok sigarayı bırakınca göbek yaptım. baklava yapmak benim gözümde imkansızdır hep. yapan nasıl yapar düşünür dururum ama.. gaspari ile baklava olurmuki : )

aa yok sigarayı bırakınca göbek yaptım. baklava yapmak benim gözümde imkansızdır hep. yapan nasıl yapar düşünür dururum ama.. gaspari ile baklava olurmuki : )
Hiç bir supplement tek başına baklavanın b harfinin gölgesini bile çıkarmaz
Önce Allah'tan istiyeceksin sonra disiplinli bir diet, disiplinli bir antreman sistemi, hırs, istek, savaşma ancak baklavayıda çıkartır her kasını derinin altından nerdeyse lif lif sayılcak hale getirebilir.
Dostum boşunamı yazdım imzama "ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR"
thums:

Hiç bir supplement tek başına baklavanın b harfinin gölgesini bile çıkarmaz
Önce Allah'tan istiyeceksin sonra disiplinli bir diet, disiplinli bir antreman sistemi, hırs, istek, savaşma ancak baklavayıda çıkartır her kasını derinin altından nerdeyse lif lif sayılcak hale getirebilir.
Dostum boşunamı yazdım imzama "ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR"
thums:

ya tabiki asıl olay bende bitiyoda. dedinya baklava istiyosan gaspari al ondan sordum : )

ya tabiki asıl olay bende bitiyoda. dedinya baklava istiyosan gaspari al ondan sordum : )
Valla dostum geçtiğimiz ekim ayından beri dietteyim carnitin vede multivitamin olarak anavite kullandım halende kullanmaya devam ediyorum bende öle yok meslek sırrı yok definasyon coca colanın formulu gibi gizli bir şey asla olmaz ne kullandıysam hangi hareketi kaç tekrar yaptığıma kadar seve seve anlatırım bir kere benim inancıma ters Allah derki bildiğin bir şeyi bilmeyen vede öğrenmek isteyen birine öğretmen sana farzdır.:)

Valla dostum geçtiğimiz ekim ayından beri dietteyim carnitin vede multivitamin olarak anavite kullandım halende kullanmaya devam ediyorum bende öle yok meslek sırrı yok definasyon coca colanın formulu gibi gizli bir şey asla olmaz ne kullandıysam hangi hareketi kaç tekrar yaptığıma kadar seve seve anlatırım bir kere benim inancıma ters Allah derki bildiğin bir şeyi bilmeyen vede öğrenmek isteyen birine öğretmen sana farzdır.:)

ve sana bolca dua ederim. annem hacıdır oda eder : ) bedduaları bile tutuyo. burda namaz kılma içeri geç maç var dedim inşallah yenilirsiniz dedi. o gün manisa fenere 5 attı :(

Merhaba arkadaşlar ben spora yeni başladım yağ oranım fazla hocam yağ yakmak için bu ürünü önerdi ama yağ yakmada o kadar etkilimi ?

bende kullandım ama bende anlamadım psikolojik de olabilir tabi spor bitti daha gücüm kuvvetim yerindeydi:) İçtikten sonra sanki vücudum kasıldı gibi ama dediğim gibi psikolojik olabilir:)

bende kullandım ama bende anlamadım psikolojik de olabilir tabi spor bitti daha gücüm kuvvetim yerindeydi:) İçtikten sonra sanki vücudum kasıldı gibi ama dediğim gibi psikolojik olabilir:)

abi eskiden off bittim öldüm diyip yalandan yapardım hareketleri. şimdi bitirip gidesim gelmiyo. yorulma o. ve kaslar resmen şişiyo..

abi eskiden off bittim öldüm diyip yalandan yapardım hareketleri. şimdi bitirip gidesim gelmiyo. yorulma o. ve kaslar resmen şişiyo..
Tavsiye etmiş olduğum bir şeyin sendede başarılı olduğunu duymak güzel hiç değilse beddua yerine dua almış oldum :D

Back
Yukarı