Hardline Nutrition Power Pro

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    151
Bugun Ürünü Kullanmaya Başladım.Etkilerini 1 ay Sonra Söyleyebilirim fakat Tad Konusunda Kuşkuları Olan Arkadaşlar İçin Şöyle Bir AÇıklama Getirebilirim ( Karamelli İcin ) Suyla İçilebilir , Sütleyse Zevkle İçilebilir Bir Ürün.Fakat İçerken İçine 2 kalıp Buz Atmanızı Tavsiye Ederim.Soguk Bicimde Cok DAha Lezletli Oluyor...

Bipro ve bu ürün arasında kararsız kaldım. Aralarında büyük bir fiyat farkı var çünkü. Her iki ürünü de kullanmış olup da görüş bildirebilecek olanlar var mı?

Bipro ve bu ürün arasında kararsız kaldım. Aralarında büyük bir fiyat farkı var çünkü. Her iki ürünü de kullanmış olup da görüş bildirebilecek olanlar var mı?

aradan baya bır zaman gecmıs ama ben dıger arkadaslar ıcın cevap yazım

whey pro ve bıpro benım ılk defıne oldugum donemde kullandıgım ıkı proteın tozu ben aralarında belırgın bır fark oldugunu soyleyemem ama eger yabancı forumlara bakarsak hıdrolıze wheylerın daha ıyı oldugu soylenıyor kı buda whey proda mevcut ama bazılarıda benım gıbı ızoleden vazgecemıyor

arasında kaldıysanız bence whey pro daha avantajlı cunku fıyat konusunda gercektende ucurum var

power pro kullandim ne cok iyi ne cok kotu bi urun fakat fiyati cazip. kaliteli bi protein alirken yaninda power proda alin ogun aralarinda kullanirsiniz boylece kaliteli protein tozunuzun omru uzar hemen bitmemis olur. tadi igrenctir suyu fazla koyarsaniz ama suyu az koyun guzel oluyor tadi eger hala begenmiyorsaniz nesquik nescafe vb urunlerle tuketilebiliyor

Ben bu ürünün 750 gr lığından sipariş ettim denemek için.Sütle veya suyla kolay karışıyormu?

içindeki kreatin miktarı ne kadar bunun ? creatine kaslara su tutması için yardımcı oluyormuş diye duydum , ama spora ara verilince vücut o suyu bırakıyor böylece hacim olarak küçülme daha hızlı gelişiyormuş doğru mu ?

eğer creatine miktarı fazlaysa almayı düşünmüyorum ama yanlış bilip bilmediğimden emin değilim.

Gündelik besinlerden yaklaşık 1-5 gram arasında Creatine vücuda girer . Creatine vücutta su tutar ama o kadar da bi fark olmaz zaten vücüdümüzun 4/3 ünün su olduğunu biliyoruz . Power Pro nun 100 gr mında 2.2 gr Creatine alırsın . Gündelik besinlerdende 5 gr alsan 7.2 gr Creatine eder bu da senin ihtiyacın olan miktarı yeterince karşılar .
Ayrıca 3 aydır Karamellisini kullanıyorum tadı güzel tıbbi beslenme ürünü ensure yi andırıyo 3 Ölçek ten fazla koyarsan koyu kıvamı oluyo o zaman içmek zorlaşıyo idealı 2 Ölcek 300 Ml Süt .

arkadaslar acaba %kac oraninda soya %kac oraninda whey var ben daha once kullanmistim ama yinede bilmiyorum .

hardlineyi gorustugumde bu soruyu bende sormustum yani soya ve whey proteini orani nedir diye. gerci ben bu soruyu gainer icin sormustum ve bana %50 %50 demistiler

bilmiyorum cok ezber bir cevap geldi bana :S

gayet iyi bi fiyat gibi gözüküyor..1.5 kilosu 80 liraya denk geliyor ki türkiye şartlarında diger ürünlere bakarsak uygun gözüküyor

hep merak etmisimdir. bu kadar konsantre ve pahali besinleri gercekten vucut tamami ile sindirip kana karistirabiliyor mu. yoksa sadece oldukca pahali mi :)

ben sadece antremandan sonra alıcam ve evde çalışıyorum yazlıktayım okul açılana kadar 1 aylık sürede destek versin diye alıcam 750 gramlığından. sadece antremandan hemen sonra duş alırken vücut beslensin die alıcam.

bide hardline k.g.t almayı düşünüyorum onuda antremandan 30 dk önce kullanıcam.

ben kullandım karamellısını sole solım sutle pek ıyı degıl suylada bı sure sonra cok bayıyor eskıden seftalı araomalı vardı o daha ıyıdı bence

içinde soya proteini olması kötü. yanılmıyorsam bitkisel proteinlerin emilim oranı %40'dı tabi bu rakam soyada yüzde kaçtır onu bilmem ama hayvansal bir protein ile arasında fark olduğu kesindir.

Back
Yukarı