Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
bütün amerikan mallarını kullanıyorum.ne kıllanma ne sivilce.arkadaşlar supplement bunlar steroid değil ki.nasıl sivilce yapsın.nasıl kıllanma yapsın.hardline a iyice güvenim azalıyor bu yazıları okudukça.yok arkadaşlar gerekirse kazık yerim ama almam gider alırım amerikan malını

arkadaşlar sporda yeni biri değilim ama bu forum işlerinde yeniyim. açıkçası vucudu çok yoruyor. örnek vereyim haftada 4 kere salonda çalışan biriyim. düzenli olarak protein tozu kulanıyorum. protein kilo aldırmaz biliyorsunuz yeni oluşan kasların beslenmesine yardımcı olur onları dinç tutar. bende spordan sonra karbonhidrat ve kırmızı et veya beyaz et tüketimi yapıyorum. böylelikle yediklerimle kilo alıyorum kısaca ben zaten kası besliyorum. geriye kendimi beslemek kalıyor. tabi bu kilo birden değil zamanla oluyor. hızlı olan şeyin yıkımı ve zararı çabuk olur. kilo alacaksan bekleyeceksin

hem oyların genelinde hemde urunun kalitesinde buyuk fark var bu urunden kullanan öğrencilerim oldu ve iyi proğram iyi ant ile istenilen sonuçlar alındı bu urun tamamen yardımcı bir urun herseyi yardımcıdan beklemeyin birazda siz yardımcıya yardım edin :)

FİYAT VE PERFORMANS OLARAK İDEAL

abi ben bunu kilo almak için kullanacam, boy 1.72 kilo 50.. düzenli bir şekilde kullandığımda bu ürünle kaç kilo alabilirim acaba tahminen ?

Merhaba arkadaşlar foruma üye oldum, bilgi almak istiyorum 1 yılı aşkındır spor geçmişim var haftanın 5-6 gunu antrenman yapıyordum. Okulum başladıgındada bu tempoya tekrardan gırecegım.Yüzücüyüm, Ancak benımde tek sorunum kılo almak boyum 1,90 ın ustundekı bu 1 yıl önceydi şuanda 93 veya 92 olabılırım. Kilom ıse 68 ıdı kı bu iki haftaya kadar bb'ye başladım ve 2 haftada neredeyse doğal beslenmeyle 2 kilo alabildim. Ancak şuanda rahatlıkla yiyip içebildigim için oluyor. Okul başladında bu kadar rahat olamayacağım için gainer desteği almak istiyorum. Vücudum oturmuş bir durumda kaslar yerli yerinde ancak kilo alamadığım için pek bir gelişme görememeye başladım. uzun zamandır gainer ları araştırıyorum ancak herkesın neredeyse butun gainer lardan proteinlerden şikayeti var. Önerileriniz nedir acaba?

Bugun itibariyle 4.5kgluk olanı bitirmiş bulunmaktayım, yanında aminoasitde kullandım, 1 ay içinde 76 kilodan 80 kiloya ulaştım göbek çevremde 2 cmlik bir artık oldu fazla yağlanma göremedim, kollarımda ,kalçamda,bacaklarımda ve özellikle göğüs bölgesinde gözle görülür bir şekilde büyümeyi gördüm :) yanlız mesajların birinde arkadaşın biri ilk iki hafta 4 kilo aldım diger iki hafta hiç artmadı demiş buna gerçekten katılıyorum ilk iki hafta 3.5 kilo aldım yaklaşık sonraları hiç artış gözlemleyemedim, bugun bsn true mass aldım bakalım o nasıl etkilicek

Bugun itibariyle 4.5kgluk olanı bitirmiş bulunmaktayım, yanında aminoasitde kullandım, 1 ay içinde 76 kilodan 80 kiloya ulaştım göbek çevremde 2 cmlik bir artık oldu fazla yağlanma göremedim, kollarımda ,kalçamda,bacaklarımda ve özellikle göğüs bölgesinde gözle görülür bir şekilde büyümeyi gördüm :) yanlız mesajların birinde arkadaşın biri ilk iki hafta 4 kilo aldım diger iki hafta hiç artmadı demiş buna gerçekten katılıyorum ilk iki hafta 3.5 kilo aldım yaklaşık sonraları hiç artış gözlemleyemedim, bugun bsn true mass aldım bakalım o nasıl etkilicek

İlk zamanlar vücutta depolanıyor. Zamanla alıştığı için kilonuz oturuyor. Gainerla ilgisi yok, beslenme düzeni değiştiğinde(kilo verirken de) 7-10 gün vücudun adaptasyon süreci vardır. Su oranını ve bağırsakların doluluğunu da ölçüm yaparken unutmayınız.

2 hafta doldu 61 kg oldum.
Ürünle ilgili şikayetim yok.
Hedefim hala aynı, ay sonunda tekrar yazarım.

Güncel kilom 62.
Kalori alımını 3000+ ya düşürdüm hem gainerım azaldı hem de artırma olanağım çok az şu anda.
Ayın 20'sinde tekrar yazacağım.
Hedefim 63kg'dı. Eğer olursam 4.5 kg almış olacağım ve benim için çok iyi.
Ölçümü iftardan önce şortla yapıyorum. Ürünle ilgili şikayetim yok, sanırım 2-3 ay daha kullanacağım.

Güncel kilom 62.
Kalori alımını 3000+ ya düşürdüm hem gainerım azaldı hem de artırma olanağım çok az şu anda.
Ölçümü iftardan önce şortla yapıyorum. Ürünle ilgili şikayetim yok, sanırım 2-3 ay daha kullanacağım.

Sana 1-2 soru soracağım
1)Kıllanma ya da sivilce yapıyor mu ?
2)Gaz yapıyor mu ?

bu 2 faktör çok önemli benim için.

Sana 1-2 soru soracağım
1)Kıllanma ya da sivilce yapıyor mu ?
2)Gaz yapıyor mu ?

bu 2 faktör çok önemli benim için.

1) Ben böyle bir etki görmedim, kutu bitti.
2) Gazı süt yapar benim bildiğim.

Bende spora tekrar başlayacağım bu ürünü almak istiyorum yanlız günlük nasıl kullanmalıyım? Birde spora gitmediğim günlerde nasıl kullanmalıyım Boy:173 kilo:60

Merhaba arkadaşlar,
19 yaşındayım, 1,68 boyundayım ve 55 kilodayım.

Bugün progainer 4,5 kg aldım ama nasıl kullanmalıyım bir de size sordum. Önce kilo alıp daha sonra spora başlamayı düşünüyorum. Zira daha önce gidiyordum bıraktım.

Güncel kilom 62.

Güncel kilom 63
58.6 kg aç karna ölçüm ile başladım. Görünen o ki en az 4 kilogram aldım Ramazan ayında.
2. kutuya başlayalı 3-4 gün oldu 26 porsiyon var zaten içerisinde.
Üründen şikayetim yok, olsaydı 2. kutuyu almazdım.
Eylül ayının 20-23üne kadar hedefim 66kg olmak.
Yeni yıla kadar 70in ne kadar üzerine çıkabilirsem iyidir benim için.
İmzama da bakacak olursanız hayatımda ilk defa 60'ın üzerine çıkabildim.

Nasıl kullanacağım diye soran arkadaşlara:
Bu ürün yalnız başına kilo aldırmaz, yalnızca kısa sürede(içimi) 976kilo kaloriyi düşük yağ oranıyla almanızı sağlar. Öğün yerine geçer, beslenme programı yapıp spor sonrası öğün olarak kullanın. Kafanıza göre yazmadan önce forumun beslenme bölümünü iyice araştırın.
Günlük 3500-4000 kilo kalori arası gün içinde spor haricinde çok fazla aktivite yapmayanlar için ayda minimum 3-4 kg aldırabilir, tabii bünyeden bünyeye değişir. Ayda 3-4 kilogramın fazlası zaten saf yağ olarak depolanır. Hatta 4 bile sağlıksız olarak değerlendiriliyor. Bu yüzden 1 ayda 8kg gibi hayaller kurup düzgün bir fiziğe sahip olabileceğinizi zannetmeyin, kolay gelsin.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
19 yaşındayım, 1,68 boyundayım ve 55 kilodayım.

Bugün progainer 4,5 kg aldım ama nasıl kullanmalıyım bir de size sordum. Önce kilo alıp daha sonra spora başlamayı düşünüyorum. Zira daha önce gidiyordum bıraktım.

Ürün elime geçeli yaklaşık 4 gün oluyor. Ama nasıl kullanmam gerektiğini bilmediğim için kullanmıyorum. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

Back
Yukarı