Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
arkadaşlar okuldan dolayı antrenman öncesi yemek yiyemediğim için antrenmandan 2.5 saat kadar önce bu üründen 200 gram su ile tüketip antrenmana o şekilde girmeyi düşünüyorum sizce antrenman öncesi öğünün yerini tutar mı? toplamda kilomun 2 katı kadar karbonhidrat almış olacağım bir seferde..150 gram yani..

arkadaşlar okuldan dolayı antrenman öncesi yemek yiyemediğim için antrenmandan 2.5 saat kadar önce bu üründen 200 gram su ile tüketip antrenmana o şekilde girmeyi düşünüyorum sizce antrenman öncesi öğünün yerini tutar mı? toplamda kilomun 2 katı kadar karbonhidrat almış olacağım bir seferde..150 gram yani..

suyla tadı iyi olmuyor devamı gediremezsin diye düsünüyorum sütle öneriyorum ben

Arkadaşlar ürün bugün bitti, 17 günde tam 5 kilo aldım düzenli beslenerek. 78dim 83 oldum. Boy 188 .. Yarın ikinci kutuyu sipariş edicem hedefim 90 kg.

Arkadaşlar ürün bugün bitti, 17 günde tam 5 kilo aldım düzenli beslenerek. 78dim 83 oldum. Boy 188 .. Yarın ikinci kutuyu sipariş edicem hedefim 90 kg.

17 günde bitirdiğine göre günde 2 kere filan içtin sanırım. normalde 30 porsiyon çıkıyor diye biliyorum o yüzden söyledim.

Antremandan önce kaç ölçek alıyorsunuz ? Ben antreman öncesi 2 ölçek sonrası 2 ölçek sabahları 1 ölçek yatmadan 1 ölçke sizce ideal mi ? Çok mu sizce ?

Ben kahvaltıdan sonra iki ölçek, spordan hemen sonra iki ölçek ve yatmadan birbuçuk saat önce üç ölçek olarak kullandım faydasını gördüm düzenli beslenmeyle. Bugün ikinci kutuya başlıyorum bitince tekrar sonuçları yazarım.

bu ürünün şeker miktarı neden açıklanmamış 170 gr a 140 gr karbo çok iyi bi rakam ancak total sugar ne kadar ? bunu bilmeden nasıl kullanıyorsunuz ? ya tüm karboyu şekerden karşılıyorsa eğer total sugar miktarını söleyen biri olrsa alıcam ürünü

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:16 ----------

kavi gıda arıorm açan yok ne şeker oranı belli ne bişey çok uyuz oldum ve tüm bu bilinmezliklere ragmen nasıl su gibi satıolar helal valla

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu ürünü aldım boyum 185 cm kilom 68 civarı. Zayıfım haliyle. 4 kg çikolata aromalı aldım yanında bir shaker (suluk gibi bir şey :D) getirmişler bir de 120 lik arginine hap. Bunları nasıl kullanacağım hakkında en ufak bir bilgim yok. Shakeri ne için kullanmalıyım ayrıca mixerım yok bunu karıştırmak için kullanabilir miyim? Hapı kullanmalı mıyım? Bir de hardline progainerı antremandan kaç dakika önce yemekten kaç dakika önce ve hangi öğünlerde kullanmalıyım? Genelde kahvaltı yapmadan gidiyorum okula. Kahvaltı yapmam şartsa yapmaya çalışırım ama kahvaltı sorunum olduğunu göz önünde bulundurursanız sevinirim okula anca yetişiyorum. Teşekkürler şimdiden çok önemli benim için yazacaklarınız.

Arkadaşlar bu ürünü aldım boyum 185 cm kilom 68 civarı. Zayıfım haliyle. 4 kg çikolata aromalı aldım yanında bir shaker (suluk gibi bir şey :D) getirmişler bir de 120 lik arginine hap. Bunları nasıl kullanacağım hakkında en ufak bir bilgim yok. Shakeri ne için kullanmalıyım ayrıca mixerım yok bunu karıştırmak için kullanabilir miyim? Hapı kullanmalı mıyım? Bir de hardline progainerı antremandan kaç dakika önce yemekten kaç dakika önce ve hangi öğünlerde kullanmalıyım? Genelde kahvaltı yapmadan gidiyorum okula. Kahvaltı yapmam şartsa yapmaya çalışırım ama kahvaltı sorunum olduğunu göz önünde bulundurursanız sevinirim okula anca yetişiyorum. Teşekkürler şimdiden çok önemli benim için yazacaklarınız.

Önceki sayfaları biraz okursan nasıl kullanman gerektigine daha iyi karar verebilirsin. Ürünü su ile yada süt ile shakerde çalkaladıktan sonra kullanabılrısın mixere felan gerek yok çalkala iç.

Ben kahvaltıdan sonra iki ölçek, spordan hemen sonra iki ölçek ve yatmadan birbuçuk saat önce üç ölçek olarak kullandım faydasını gördüm düzenli beslenmeyle. Bugün ikinci kutuya başlıyorum bitince tekrar sonuçları yazarım.
her ölçeğe ne kadar süt kullanıyorsunuz acaba? kafanıza göre mi ayarlıyorsunuz, yoksa olması gereken bir oran var mı?

Biraz önce çilekli aldım.Ama daha açmadım acaba tadı nasıl diye merak ettim.Çilekli kullanıpda tadını beğenmeyen ve neden beğenmediğini söyleyebilirmi...

Arkadaşlar kullanmaya başladım. 67 cc lik ölçek çıktı içinden öyle yazıyor altında 67 cc. Onunla 5 ölçek koydum sanki çok gibi geldi gördüğümde bile ayrıca süt ile içerken de sanki koyu gibi biraz. Tadı mı böyle yoksa ben mi fazla koydum?

arkadaşlar merhaba

elimde optimum whey ve bu gainerdan var.

kullanmayı şu şekilde düşünüyorum;

kahvaltıdan 1 saat sonra 1 ölçek whey, 2 ölçek gainer 250-300 ml süt ile
antrenmandan 1 saat sonra 1 ölçek whey, 2 ölçek gainer 250-300 ml süt ile
yatmadan 1.5 2 saat önce 3 ölçek gainer 300 ml süt ile

bir de antrenmandan önce 2 kapsül arjinin.

off günlerimde ise
kahvaltıdan sonra gainerla wheyi aynı şekilde
antrenmandan sonra ve yatmadan önce ise yalnızca gainer alarak devam etmeyi düşünüyorum.

ilk defa supplement kullanacağım. faydasını azaltacak bir hata yapıyorsam söylerseniz memnun edersiniz beni :)

teşekkürler

---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:52 ----------

Arkadaşlar kullanmaya başladım. 67 cc lik ölçek çıktı içinden öyle yazıyor altında 67 cc. Onunla 5 ölçek koydum sanki çok gibi geldi gördüğümde bile ayrıca süt ile içerken de sanki koyu gibi biraz. Tadı mı böyle yoksa ben mi fazla koydum?

5 ölçeği gün içine yayabilirsin..

Bende biraz evvel çileklisini açtım ve idmandan 2 saat önce 1 ölçek alıyım dedim.

Tadı güzel.
Karışımı shakerda hemen karıştı.
Tek korkum gaz yapması inş yapmazki amino asit bile yapmışdı bana inş. bu yapmaz.

Weight gainer mi whey protein mi?

Benim sormak istediğim bir konu var. Aşırı yemek yememe rağmen kilo alamayan bir kişiyim. Doktora başvurdum fakat hiçbir kötü şeylere rastlanmadı. Troidlerim hızlı çalıştığından boyuma veriyomuş kilo alamıyomuşum. Ama öyle olsa guatr hastası olurdum neyse. Daha önce salona gittim supplementsiz bir ayda 2 kilo aldım farkedilir derecede vucüdüm gelişti. Ama hocam kaslarımın tamamıyla yağsız olduğunu söyledi. Benim weight gainer kullanmamı söylemişti. Salonu bıraktım okul vs vs yüzünden. Şimdi ise tekrar başlayacam ama evde. Krom plaka ağırlık aldım. Ya uzun sözün kısası diyeceğim odur ki hacim almak için ilk weight gainer ile mi whey proteinle mi başlasam daha kısa sürede hem kilom hemde kas kütlem artar. İlk başlangıçta whey alınması doğrumu? Boy: 1.80 Kilo: 65..bench_O

merhaba arkadaşlar, ben de almayı düşünüyorum ama sorularım var. 14 yaşındayım, 162 boyum ve 45 kilodayım. beslenmemin yetersiz olduğunu düşünüyorum, yetersiz olsa bile bu bana kilo aldırır mı? ardından aldığım kiloları geri verir miyim ve hangi aromalıyı tercih edersiniz?

arkadaslar ben bu urun ve dymatıze super mass arasında kaldım ***********da kampanyası var bunun yanında argırıne de verıyolar fıyatıda uygun secım yapamadım bılen bırısı yardımcı olabılır mı bırde bunun 170 grlık porsoyonunda 980 kalorı dıyo dıgerının 334 gramında 1280 kalorı dıyo arada cok fark var yaa anlamadım nasıl olduıgunu yardımcı olur musunuz

Back
Yukarı