neye dayanarak bunu soyluyosunuz dymatize super mass gainer avantajı nedir protein alacamda
dostum bu protein tozu değil gainer.
neye dayanarak bunu soyluyosunuz dymatize super mass gainer avantajı nedir protein alacamda
Ekşisözlük'te okudugum yorumlara göre, içindeki karbonhidratın %80'i şekermis. Dogru mu sizce bu ?
Hardline arayıp sorduğumda bana içindeki şeker miktarının karbonhidratın %30u kadar olduğunu söylediler.
karbonhidratın %30u diyor geri kalan %70 de karbon hidrat yani başka çeşitlerde.
herkesin gainera ihtiyacı olmaz isole proteinden ucuz diye atllarlar üstüne. özel ihtiyaca yönelik bir üründür. ben kolay kilo alan biriyin sadece 2 saatte 1000 kalorilik antreman yaptığım zaman alıyorum normal body günlerinde fazla geliyor. 3000 kalori lazımken 5000 alırsan yağlanırsın tabii. Hesapsız iş yapana söylenen ismi söyleyince küsüyorsuuz sonra.
güzel kilo almak için gitcen paşa gbi 300 400 lirayı bayılıcan izole whey alıcan. tır lastiği kampanyaya girmiş ucuzmuş alalım bari demek gibi bişi gainer almak.
bro adamlar sana herhalde ürünü kötülemez kutunun üzerine bak kendin oku niye arayıp soruyon ?
beyler bu ürün neden ucuz sizce ? tamam türkiyede üretiliyor dolar pahalı falan ama bu ürün hep ucuzdu diğerlerine göre çünkü bildiğin protein tozuna 1 kutu küp şeker atmışlar önermiyorum ha isteyen alsın şöyle diyeyim.... EĞER BOYUNUZ 1.90 KİLONUZ 60 FALANSA ALIN BU ÜRÜNÜ KULLANIN BULK DÖNEMİ İÇİN HIZLI KİLO ALIRSINIZ AMA AMACINIZ GÜZEL KİLO ALMAKSA TAVSİYE ETMİYORUM BEN BU ÜRÜNÜ 1 KERE KULLANDIM 2.5 KİLO ALDIM 1.9 KİLOSU YAĞ OLDU BİZZAT ÖLÇTÜRDÜM
Ya bir akıllı sensin ben akıl edemedim kutunun üstüne bakmayaüstünde yazmıyorki arayıp soruyoruz.
Ürünün en doğru ve etkili kullanım şekli nedir acaba ?
Kafamda ki kullanım;
İdmandan yarım saat önce 300/400ml süte 2 ölçek (80gr)
İdmandan hemen sonra 300/400ml süte 2 ölçek (80gr)
Akşam yemeğinden sonra 350/450ml süte 3 ölçek (120gr)
İyi midir yoksa daha önce kullanıp verim alınan bir kullanım şekliniz var mıdır?
YAZIYOR KARDEŞİM !!!! DÜZGÜN OKU !
Foto benim hocam ürünü dediğin gibi kullanıyorum 5 ölçek idman sonrası 5 ölçek öğün sonrası.. 1 haftada 69kg dan 71kg a çıktım sanırım biraz göbek yaptı ama sıkıntı değil hedefim 75/80kg olup o şekilde definasyona başlamak umarım büyük bir hata yapmıyorumdur. Aklımda Nutrade Gainer kaldı acaba onu alsam daha mı iyi ederdim diye düşünüp duruyorum.evet sonunda anlamaya başladımız protein tozu kilo aldırmaz emek aldırır. ben yaş ortalaması 30u geçen bir yere gidiyorum size kolay gelsin.[DOUBLEPOST=1494550253][/DOUBLEPOST]
iki klere kullanılacaksa idmandan sonra ve yatmadan. fotoğraf sizin ise ihtiyacınız yok. protein tozu size daha uygun bir ürün gibi.
İçeriği at herkes öğrensin o zaman
NEREYE ATAYIM GÜZEL KARDEŞİM !!! ÜRÜNÜ KULLANDIM BİTTİ PAKETİ ATTIM GİTTİ !!!
AMA İSTEYEN ÖZELDEN YAZSIN BİR SİTE İSMİ VERİCEM ORDA TÜM BİLGİLER MEVCUT. ÖYLE HEMEN TELEFON AÇILMAZ ÖYLE ÖNCE KENDİN BAKACAKSIN EN SON ÇARE TELEFON AÇMAK
Spordan sonra 5 ölçek 350/500ml suyun içine ve bir öğünden sonra 5 ölçek.bu ürünü nasıl kualnırsam daha İYİ kilo alırım boy 1.79 kilo 64 tavsiye verebilirmisiniz
Ben atmadım kutusu duruyor bana şekeri göster bakalım![]()
senin kutu eski sürüm bunların modası geçti at çöpe bozuktur bu zaten muhtemelen satın aldığın kişi 1-1.5 sene önce almış bunu sana satmış. yeni ürünlerde daha 1 hafta önce gittim bayilikten aldım üsütnde şeker oranı yazıyor zaten ceza yemişler içeriği belli etmedikleri için diye duydum ama ne akdar doğru bilmiyorum
ama sen bana güven bu eski sürüm çöpe at yenisini al, bunu tüketirsen midene ciddi bir zarar vermesi muhtemel beni dinlemen gerekiyor