haftada 4 gün spor yapıyorum. ürünü sadece spor yaptığım günlerde spordan önce ve sonra olmak üzere 2 defa kullandım.spora başladığım da 77 kiloydum şuan 82 kiloya ulaştım.kutunun dibinde az bir ürün kaldı.şahsen ben faydasını gördüm kullanıcı olarak.
spordan önce ve sonra kullandım..spor yapmadığım günlerde kullanmadım...haftada 4 gün kullandımHocam bende yeni basladimda sadece spor yaptığınız günlerde mi kullandınız.Bana yardimci olur musunuz
Ürünü 45 gündür kullanıyorum. 45 günde 10 kg bitti. Günde ortalama 300 gr şeklinde aldım, yani standart dozun altında kullandım. Zaten standart dozda kullanınca 12 günde bitmesi gerekiyordu ben her bir 5 kg'lık kutuyu 20 gün civarında bitirdim. Haftada 6 gün full body spor yaptım.
62.2 kiloydum, şu an 67.3'üm. Yani 40 günde 5 kilo civarında aldım. Yeme olarak da sabah öğle akşam yemek yedim ve öğlen ve akşamları hep pilav + tavuk yedim.
Şimdi bu kullanımın ardından karaciğerimin yağ bağlamış olabileceğini söyleyen ve 10 gün ila 1 ay arasında gainer kullanmadan devam etmemi söyleyen arkadaşlar var. Sizin fikriniz nedir?
Bırakmalı mıyım, yoksa devam mı? 3 gündür almıyorum.
Nasıl yanlış hesap yapmışım... Sen neye göre 28 gün gitmesi lazım dedin onu anlamadım. Üzerinde yazdığına göre 25 porsiyon var, günde 2 porsiyon içmeyi öneriyor üzerinde yazan yazıda. Antrenman öncesi 200 gr, sonrasnda 200 gr şeklinde. Bu da 5 kg'ı hesap ettiğinde 12,5 gün yapıyor.Ölürsün kardeş naptın sen. 45 günde 10 kilo toz içmişsin. Aldığın 5 kilonun içinde yağ su da mevcut nereye gitti 10 kg toz. Olan karaciğerine olmuştur. Kullanımı ciddi manada azalt 5 kg ürün 28 gün gitmesi lazım normal dozda 12 değil. Yanlış hesap yapmışsın. Doğal beslenin hardlinenın gainerindan uzak durun şekerden başka bir şey değil
Sent from my iPhone 5C using Tapatalk