NeverGiveUp44
Üye
Deneyin ve farkı görün derim...şimdi bunun siparişini verdim zaten gelecek ay +15 kupon + cepteteb %20 indirimim devam ediyor onunla sizin dediğiniz ürünü alacağım hem 2 ürünü kıyaslamış olurum.
Deneyin ve farkı görün derim...şimdi bunun siparişini verdim zaten gelecek ay +15 kupon + cepteteb %20 indirimim devam ediyor onunla sizin dediğiniz ürünü alacağım hem 2 ürünü kıyaslamış olurum.
Yorumlara göre iyi bir ürün sanırım. Bunuda deneyebilirim.
[/QUOTE]Daha önce ilk Gainerim olan ELİTE MASS MUSCLE GAİNER den sonra HARDLİNE PROGAİNER çok kötü geldi.1 Kilo alamadım 1...Arkadaşın saydığı maddelerin aynısını yaşadım.İçimi zor şişiriyor psikolojimi bozuyodu içerken çünkü şişince sen sen olmuyorsun..İlklerde tadı çok güzeldi sonradan acayip bir şekilde bayıyor.Bu arada 2.gainerim Hardline.İlki ELİTE MASS MUSCLE GAİNER bir nimet arkadaşlar.2.3 KG yi indirimde 122 TL ye aldım.20 günde tamı tamına 8 kilo aldım 62to70 oldum.Şuan 2.3 180 TL 4 Kg 280 TL bulması da zor bir ürün.Nerede iyi ve uygun fiyatlı bir ürün var hemen piyasadan uçuyor birdaha gelmiyor.. :/[DOUBLEPOST=1516113731][/DOUBLEPOST]
Kardeşim içinden baya tane tane şekerler mevcut nasıl besin şekeri oluyor ?Arkadaşlar şeker şeker diye tutturmuşsunuz ama ürünün içerisinde ki veya diğer karbonhidrat tozlarının içinde ki şekerler sofra şekeri değildir. Besinlerden gelen şekerdir. Ne bu tantana.
ya kardeşim lütfen sallama işin içinde olmasam yutturucan. Karbonhidrattan gelen şekerdir. Biraz araştır önce bence sen.Kardeşim içinden baya tane tane şekerler mevcut nasıl besin şekeri oluyor ?
Valla kardeşim kendim kullandım yarısına çöpe attım lanet bir tat ve içilemeyecek kadar kötü içinde parlayan o taneler şeker değilde nedir ?ya kardeşim lütfen sallama işin içinde olmasam yutturucan. Karbonhidrattan gelen şekerdir. Biraz araştır önce bence sen.
Karbonhidrattan gelen şekerdir. Cidden tadı çok kötü. Eğer alacaksan karbonhidrat tozu, Multipower veya Myprotein alacaksın. Myprotein de yulaf peynirlatı suyu vs var içerisinde ve şeker yağ tuz oranı çok çok az. Bu markalara göre.Valla kardeşim kendim kullandım yarısına çöpe attım lanet bir tat ve içilemeyecek kadar kötü içinde parlayan o taneler şeker değilde nedir ?
Haklısın Hardline alınmaz dediklerini araştıracağım eyw ustaKarbonhidrattan gelen şekerdir. Cidden tadı çok kötü. Eğer alacaksan karbonhidrat tozu, Multipower veya Myprotein alacaksın. Myprotein de yulaf peynirlatı suyu vs var içerisinde ve şeker yağ tuz oranı çok çok az. Bu markalara göre.