Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Ben spora yeni başladım 1ayım ve kilo problemini birtürlü aşamadım ama kafaya koydum şuan 1.76 53 kiloyum ve 60 olmak istiyorum ve hardline nutrition progainer 3000 aldım ve tr powder amino 2000 başlicam ama nasıl kullanıcağımı çözemedim bunları günlük önerilen bana fazla geldi çok çabuk biter biraz idareli olmasını istiyorum okuldan gelince hemen spora gitmek zorunda olduğum için napabilirim anca bulgur bir muz yiyebiliyorum birde bunları spordan öncemi sonramı nekadar kullanmalıyım suyla içemiyorum tozu sadece süt ile içebiliyorum buna ek abim sporu bıraktı ve yeni almış olduğu tozlarda bana kaldı gold standard whey bide universal creatine powder 3000 bunları daha kullanmak istemiyorum Araştırdıkça bilgiler çorba oldu Yardım edin

hardline pro gainer 5000 aldım.bu 3. gainerım.kullanınca editlerim.bu arada biri net kullanımını yazabilirmi.sadece spor günlerindemi yoksa hergün mü ? aç karnınamı yoksa tok karnınamı ? yardım pls.

arkadaslar ben optimum whey kullaniyorum ama kilo ve hacim olarak kotuyum biraz acaba whey ile birlikte bunu kullanabilir miyim ?

mesela spordan once bu sonra whey seklinde ?

Arkadaşlar bu ürünleri alınca içinden ölçek çıkıyormu yani kaşık gibi birşey var, 1 porsiyon için ölçek çıkıyormu

1.77 boy 80 kg yum. Vg yapiyorum haftada 3-4 gun gunde 1 saat .3-5 aydir.
Oncesinde vucut agirligiyla 3 ay calistim . Nos - whey - glutamine - arjinin - sivi amino - balik yagi - animal pack kullaniyorum. Gainer kullanmak istiyorum cunku gogus ve omuz bir noktada kaldi. Hacmi artirmam icin gainer kullanmak istiyorum fakat zaten min 5 kg fazlam var kafadan . Siz hangi yolu secerdiniz.cok kafama takiliyor
Bu arada endomorfa yakin bir fizyolojim var. Cok Rahat kilo alirim.antremani kesyim hemen kg kar birikir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
merhaba
boyum 1,80 kilom 62
HardLine Progainer 5000gr -
Dymatize Super Mass Gainer 5450 gr.

arasında kaldım

pazartersı . carsamba ve cuma gunlerı 1 saat 45 dk spor yapıyorum genel olarak caslısyorum. gogus kol.. arka kol bel gıbı...
sımdı kılo almamın gerektıgını dusunuyorum .yanı kollarımın sısmesı gogsumun omzumun fılen . yaptıgm sporun bosa gıtmesını ıstemıyorum . sıskın guzel fit bır vucdum olsun ıstıyorum herkez gıbı. sımdı hangı gainer almalyım ve kılo alabılmem ıcın yararını gorebılmem ıcın nasıl kullanmalıyım. ne aralıklarla. ne kadar kılo olmalıyım boyuma gore. ve kılom yerıne gerınce proteın kullanıcam. sızden yardım beklıyorum en kısa zamanda sımdıden tesekkurler

Yaklaşık iki ay oldu spora başlayalı hardline arg 1250 bcaa 4:1:1 ve progainerle başladım,karbonhidrata bir ara 15 gün kadar ara verdim bcaa bitti arg 1250den var daha henüz takviye karbonhidrat tozu aldım bir de protein ekledim 30 gram antremandan sonra 4.7 kg almışım aç karnına şortla ve tualete gitmiş halde tartıldım.Hiç kilo alamam diyordum yürüyüşüm dikleşti omuzlarım açıldı kol göğüs karın belirginleşti 59 dan 63.7ye çıktım.70 e kadar durmak yok :)

Yaklaşık 2000 mesajı okuyup iyice analiz ettikten sonra siparişi verdim. Başladıktan 2 hafta sonra kullanımım ile birlikte ilerlememi paylaşacağım.

HardLine Progainer Strawberry 5000kg aldim .

Pazartesi çarşamba ve cuma günleri. Sabahları spora gidiyorum. 1.80 boyundayim 62 kg.
Nasil kullanicam . hergunmu almam gerek yoksa spor günleri .spor öncesi ve sonrasimi almaliyim.
Nasil kullanmaliyim hergunmu almaliyim kaç gram alicam .yardiminizi bekliyorum.

HardLine Progainer Strawberry 5000kg aldim .

Pazartesi çarşamba ve cuma günleri. Sabahları spora gidiyorum. 1.80 boyundayim 62 kg.
Nasil kullanicam . hergunmu almam gerek yoksa spor günleri .spor öncesi ve sonrasimi almaliyim.
Nasil kullanmaliyim hergunmu almaliyim kaç gram alicam .yardiminizi bekliyorum.

Kutunun arkasinda yazdiklari gibi kullanabilirsin bence.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba
boyum 1,80 kilom 62
HardLine Progainer 5000gr -
Dymatize Super Mass Gainer 5450 gr.

arasında kaldım

pazartersı . carsamba ve cuma gunlerı 1 saat 45 dk spor yapıyorum genel olarak caslısyorum. gogus kol.. arka kol bel gıbı...
sımdı kılo almamın gerektıgını dusunuyorum .yanı kollarımın sısmesı gogsumun omzumun fılen . yaptıgm sporun bosa gıtmesını ıstemıyorum . sıskın guzel fit bır vucdum olsun ıstıyorum herkez gıbı. sımdı hangı gainer almalyım ve kılo alabılmem ıcın yararını gorebılmem ıcın nasıl kullanmalıyım. ne aralıklarla. ne kadar kılo olmalıyım boyuma gore. ve kılom yerıne gerınce proteın kullanıcam. sızden yardım beklıyorum en kısa zamanda sımdıden tesekkurler

öncelikle gainerlardan pek bir şey bekleme asıl olay beslenme. benim de oyum 183 62 kiloydum şimdi 72 kilo falanım. ilk 2 ay 8 kilo aldım. sonra yavaşladı kilo alımı. 1 -2haftadır da gainer kullanıyorum ama açıkcası ilk zamanlardaki gibi kilo alamıyorum yine. çünkü beslenmem düzenli dğeil bu aralar. yani iyi beslenirsen gainer a bile gerek kalmaz bence. ben gainerı ara öğün olarak çeyrek ya da yarım ölçek kullanıyorum. bu da günde 300 ya da 600 kalori civarı ediyor. o kadar eksiğim var çünkü.

ben dymatize aldım ama tadı çok kötü. çikolatalı diyor ama üzerinde yazmasa aklıma bile gelmezdi çikolatalı olduğu :D hardline da çokşeker var diye tercih etmedim. seriou mas la dymatize arasında kaldım. ölçek başına dymatize daha ekonomik olduğu için onu aldım. tadı kötü ama başka bir şikayetim yok şimdilik. bir de şekerli gibi geldi biraz.

Back
Yukarı