Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Ben şuan multipower formula 80 evulotion denemeyi düşünüyorum. Biraz sorguladım yorumlardan beğenildiği anlaşılıyor umarım faydası dokunur.( yada tekrar almayı düşünüyorsan daha sıkı beslenmeyle iyi sonuç alanlarda var)
multipower protein ağırlıklı bir besin benim karbonhidrat ağırlıklı beslenmem gerekiyor boyuma göre kilom biraz az pro gaineri son bir defa daha deniycem galiba...

ben de pek faydasını görmedim ama beslenmem iyi değildi tekrar denemeyi düşünüyorum sizin tavsiye edebieceğiniz başka bişey varmı
Ben şuan multipower formula 80 evulotion denemeyi düşünüyorum. Biraz sorguladım yorumlardan beğenildiği anlaşılıyor umarım faydası dokunur.( yada tekrar almayı düşünüyorsan daha sıkı beslenmeyle iyi sonuç alanlarda var
multipower protein ağırlıklı bir besin benim karbonhidrat ağırlıklı beslenmem gerekiyor boyuma göre kilom biraz az pro gaineri son bir defa daha deniycem galiba...
sanırım bir kez daha denemende yarar var, ama öğünlere biraz daha yüklenirsen sonuç alabilirsin

Ben şuan multipower formula 80 evulotion denemeyi düşünüyorum. Biraz sorguladım yorumlardan beğenildiği anlaşılıyor umarım faydası dokunur.( yada tekrar almayı düşünüyorsan daha sıkı beslenmeyle iyi sonuç alanlarda var

sanırım bir kez daha denemende yarar var, ama öğünlere biraz daha yüklenirsen sonuç alabilirsin
normalde denemem bir daha ama nedeyse bütün sitelerde bu ürüne dair oldukça olumlu yorumlar gördüm sorun bende heralde bir daha daha iyi bi şekilde kullanıcam bakalım bu sefer ne olucak

Selamin aleykum arkadaşlar yas 20 boy 168 ve kilom 48-50 arsinda . Nasıl kilo almalıyım yurtta kalıyorum . neler yapabilirim

Yemek yemediğimi nereden biliyorsun da konuşuyorsun? Ben kutunun üstünde ne yazıyorsa onu uyguluyorum.
Genelleme olarak kutunun üzerinde yazılanı dikkate almayın bence. Kendi günlük ihtiyaçlarınızı belirleyin ve bu doğrultuda kullanın. Böyle yaparak hem ürün daha uzun sürer hem de gereksiz yağlanmaların önüne geçmiş olursunuz.
İyi forumlar.

Şşş!!! Sessiz olun. İnsanlar ölüyor...

Merhabalar,arkadaslar hardline progaineri baya arastirdim ve,arastirmam sonucu cok yararli bi urun oldugunu farkettim yalniz aklima takilan bir konu var urun kullanimi bitimi dahilinde kilo verilmesinden bahsediliyor ben yeterli kiloya ulasmam dahilinde whey 3 matrix kullanmayi dusunuyorum acaba kilo kaybi yasamadan kas yapabilirmiyim simdiden tesekkurler

Merhabalar,arkadaslar hardline progaineri baya arastirdim ve,arastirmam sonucu cok yararli bi urun oldugunu farkettim yalniz aklima takilan bir konu var urun kullanimi bitimi dahilinde kilo verilmesinden bahsediliyor ben yeterli kiloya ulasmam dahilinde whey 3 matrix kullanmayi dusunuyorum acaba kilo kaybi yasamadan kas yapabilirmiyim simdiden tesekkurler
Ben ürün bittikden sonra kilo kaybı yaşamadım .

allah allah bu ürünü ben de kullanıyom ama hiç sonuç alamadım gibi bir şey ben öğünlerden sonra alıyom yarım litre süte 170gr karıştırıyom. ama bana toz biraz tuhaf geliyo sütle karıştırdığımda altta yoğun miktarda çözülmemiş buyuk parçacıklar kalıyo onlarda dibe çöküyo..sizdede oluyomu.o parcacıklar ı ısırdığımda kesme şeker tatı var. kullanan biri kendi tozunda bu sorunlarla karşılaş mışmı biligilendirirse sevinirim..
nedeni çok basit önce tozu döküp üstüne su koyarsan bu ürün yapar onu önce su sonra toz dene ve iyi çalkala kesinlikle olmayacaktır

Merhaba,
1,5 kg luk olanını aldım ve bitmek üzere. Bitmeden yeni almalı mıyım, yoksa ara mı vermeliyim. Lütfen acil olarak yorumlarınızı bekliyorum bitmek üzere.

Merhaba,
1,5 kg luk olanını aldım ve bitmek üzere. Bitmeden yeni almalı mıyım, yoksa ara mı vermeliyim. Lütfen acil olarak yorumlarınızı bekliyorum bitmek üzere.
Vücut değerlerine bak yüksek yağlanma varsa hem beslenme programını gözden geçir hemde ürüne biraz ara ver ama yoksa bu ürün ara verecegin vücuda yüklenme yapan bir ürün değil aynen devam etmelisin

Elimdeki wheyin bir ölçeği 23 gr protein içeriyor . Bu ürünü alıp spor sonrası whey ihtiyacı olarak kullansam olur mu sizce

tr carbomass gibi basit bi ürün alma bence biraz daha para koyup muscletech gibi daha kaliteli markaların mass lerine bak derim

Keşke erken gorseydim mesajı 10 dk önce sipariş verdim
Olsun bi dene bakalım . ayrıca carbomassı inceledim şimdi halâ aynı içerik b6 vitamini falan koymamışlar hiç . sadece karbonhidrat ve az bişey protein var . hb den baktım ordaki besin değerlerinde göremedim ekstra bişey . bi dene bakalım faydasını görürsen yazarsın buraya

Back
Yukarı