ben yeni başlayacağım da ne zaman süreden sonra başlayayım bu toza almaya kesin gözüyle bakıyorum fiyatı da açıkçası makul geldi kilogramına göre bilgilendirirseniz sevinirim
2 ay oldu kullanalı hemen size görüşlerimi belirtiyim:
Bu ürün kullandığım 3.markadır: ( diğerleri optimum ve ultimate nutrition )
- 3 yıldır bu ürünlerden kullanan biri olarak ( yılda 3-4 kutu) sadece takviye olarak alıyorum , spor öncesi ve sonrası iyi beslendiğimden 1 kutu uzun süre gidiyor.
Öncelikle Hardline 3 Matrik kullanmaya başladığımda ant. sonrası kas yenilenmesinde daha hızlı onarım olduğunu farkettim fakat sabah aç karnına 1ölçek aldığımda kalp çarpıntısı ve göğüs ağrısı yapmaya başladığını söyleyebilirim. Herhangi bir sağlık sorunumda yok çok şükür , hatta bir ara kafayı takıp hastanede kalpten böbreğe kadar tüm testleri yaptırdım doktorada kullandığımı söyledim fakat herhanibir sorun çıkmadı. Sadece ant. sonrası kullanımda çarpıntı , göğüste böyle ağırlık varmış gibi bir his ve böbrek ağrısı yaptığını söyleyebilrim. Ayrıca ürünün kutusunda altında hiçbir ;
1 numara --> PET veya PETE (polyethylene terephtalate)
2 numara --> HDPE (high density poly ethylene)
3 numara --> PVC (poly vinyl chloride)
4 numara --> LDPE (low density polyethylene)
5 numara --> PP (polypropolene)
6 numara --> PS (polystyrene
gibi üçgen içinde yazılmış tüm plastik malzemelerde olan hiçbir kod bulunmamaktadır. Bu açıdanda ambalajının ne derece sağlıklı olduğu konusunda şüphelerim bulunmaktadır..
Arkadaşlar bu ürünün 3. kutusunu sipariş ettim dün elime ulaştı bundan önce 2 kutu kullandım. 1 kutusu (2300gr) bana yaklaşık 50/53 gün gidiyor haftada 4 gün spor salonuna gittiğim için haftada 4 gün kullanıyorum. Her protein tozunda olduğu gibi bundaki sonuçları merak ediyorsunuzdur. Öncelikle içinde creatin olduğu için spor esnasında çokta abartılmayacak derecede makul ölçüde enerji artışı sağlıyor.
Ama bu kullandığım 2 kutuda ben pek bi gelişim göremedim vicut yapım kassız uzun boylu (ektomorf) tip olduğum için zaten kas kütlesi oluşturmam oldukça zor oluyor. Bana bunun + ları olarak antrenman sırasında enerji artışı olduğu için hala kullanmaya devam ediyorum. Özellikle bu protein tozunu kullanmadan önceki kol ölçülerim ( Sağ 38- Sol 37) 2 kutu bitti ölçüler hala aynı. Kimbilir belkide plato çizgisine gelmiş ve geçemiyoruzdur.
Diyeceğim şuki protein tozu herkezde aynı etkiyi göstermeyebilir. Kimisinde 1 kutuda gözle görülür bir fark olurken kimisinde 2 kutuda hiçbir fark olmayabilir.
2 kutu çikolatalı tükettim tadı çok iyi değil 3. kutuyu çilekli aldım. İyi forumlar.
gainer al bencede
Ben Musletech almayı düşünüyordum yorumlara bakınca aklım karıştı. Muscletech denilen kadar iyi bir protein değil mi ?
bende sipariş verdim. peki yanına amino takviyesi yapmam lazım mı? yoksa tek başına yeterlimidir. Birde elimde olan Diğer Animal Pak var.
yanına ne almam lazım kas kütlesi hacim kazanmam için![]()
optimum whey gold la whey 3 matrix arasında kaldım sizce hangısnı alayım