HardLine Whey 3 MATRİX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeachBoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 314 63,1%
  • Orta karar

Votes: 138 27,7%
  • Basarisiz

Votes: 46 9,2%

• Total voters
    498
Spor yapmaya yeni başladım çoğu mesaji da okuyorum burda.
Bazi arkadaslarin yumurtanin beyazı kullandığını okudum. Bir veteriner hekim olarak ve tavukçuluk sektörünü bilen biri olarak kuş gribinin hala ülkemizde var olduğu gerçegi ortadayken ( hükümet tarafından saklansada bir cok tavuk firmasindan görüştugumuz insanlar bu hastalığın hala ülkemizde olduğunu soylemektedirler) protein almak için daha ciddi sağlık sorunlariyla karsilasabilirsiniz. Herkese iyi akşamlar. Iyi calismalar..

Spor yapmaya yeni başladım çoğu mesaji da okuyorum burda.
Bazi arkadaslarin yumurtanin beyazı kullandığını okudum. Bir veteriner hekim olarak ve tavukçuluk sektörünü bilen biri olarak kuş gribinin hala ülkemizde var olduğu gerçegi ortadayken ( hükümet tarafından saklansada bir cok tavuk firmasindan görüştugumuz insanlar bu hastalığın hala ülkemizde olduğunu soylemektedirler) protein almak için daha ciddi sağlık sorunlariyla karsilasabilirsiniz. Herkese iyi akşamlar. Iyi calismalar..
Atın ölümü arpadan olsun

Şaka bir yana türkiyeli bilim adamları iyi pismis yumurtanin, tavuk etinin risk tasimadigini soylemislerdi

Yaw he he batı hayranlığıymış yigidi öldür hakkını yeme 180 liraya 2 tane ürün olsa biri muscletech biri hardline sen hangisini alirdin biraz gercekci ol hardline i kotulemiyorum yerli marka gurur verici ama fiyatlari bu duzeyde olmamali dolarin artmasi hardline ida etkilememeli anlatabildim mi yerli urun ya turkiyede uretiliyor ya hani fiyatlarida makul olmali hardline 2.5 kg wheyi piyasaya 100-130 lira gibi fiyattan surse alirim hatta almisken 2 kutu alirim elin gavuruna kazandirmam
Tamam memet sen hardline kullan herkesin bir popisi var ben O FİYATLARA yabanci markalari kullanmaya devam edecegim adamlarin filitre sistemleri teknolojileri bile farklı bu pahalı dediğin yabancı marka suplementler kendi ülkelerinde ne kadar ucuz haberin varmı gümrük otv kdv distrubutor nakliye vs vs derken ancak bu fiyatlari buluyor bizim ulkemizde

Hardline tablet formda creatine birde bipro
Bende cig iciyordum ama hakkaten tehlikeli sadece kus gribi degil salmonella ( dogrumu yazdim bilmiyorum) hastaligi riskide var hani simdiye kadar cig ictiysek hep rocky bolboa'nın yüzünden :)

Dedem hala her sabah 1 2 cig yumurta iciyor.91 i devirmek uzere.masaallah turp gibi de.Yalniz ictigi yumurtalar kendi tavuklarinin yumurtasi.Marketten aldiklarimiza pek guvenemiyorum

iyi günler herkeze ben bu işlerden anlamam 3 aydır vucüt geliştirmeyle ugrasıyorum 1.96 boyundayım 94 kılo başlamıstım şu an 82 kılo oldum hardline ve multıpower trıple beraber kullanmayı dusunuyorum artık bıraz kas kutlesının gelişmesi lazım multıpower elımde hardlıne yerine başka bı urun tavsiyeside olur fazla pahalı olmayan şu aralar işsizimde..

iyi günler herkeze ben bu işlerden anlamam 3 aydır vucüt geliştirmeyle ugrasıyorum 1.96 boyundayım 94 kılo başlamıstım şu an 82 kılo oldum hardline ve multıpower trıple beraber kullanmayı dusunuyorum artık bıraz kas kutlesının gelişmesi lazım multıpower elımde hardlıne yerine başka bı urun tavsiyeside olur fazla pahalı olmayan şu aralar işsizimde..
para sıkıntın yoksa musletech nitrotech öneririm.eğer sıkıntılıysa hardlie iyidir.hakkını verir az çok.

merhaba whey 3 matrix ürününü aldım ve kullandım.Antremandan sonra 2 ölçek kullanıyorum.Ancak içtikten yarım saat sonra göğsümde sıkışma ve kalbimde hafif bir ağrı oluyordu.Ayrıcada gündüz 11 gibi bu sıkıntı ve ağrı tekrar oluyordu.Doktora gittim efor testi ekg ve kan testi yaptılar.Herhangi kardiyolojik bir sorunum yada kan değerlerimde bir sorunum çıkmadı.ürünü kullanmayı bırakmıştım ve belirtiler azaldı ve kayboldu 1 hafta içinde.Kas yada kemik ağrısı olabilir diye düşündüm.Ancak bugün ürünü tekrar denemeye karar verdim ve antremandan sonra 2 ölçek(1 servis) aldım.Ve aynı şekilde sıkıntı ve kalbimin hafif ağrıdığını hissettim.Daha önce protein tozu kullanmıştım ancak böyle bir sorun yaşamamıştım.Beni bilgilendirirseniz sevinirim.Ürünü bırakmalımıyım ne tavsiye edersiniz.

Bugün amino asit değerlerini weiderle karşılaştırdım hiç aşağı kalır yanı yok fiyatına karşılık kullanılabilir ama tad konusuna önem veriyorsanız çileklisini almakta fayda var çikolatalının tadı pek iyi değil

Bugün bu ürünün çikolatalısını aldım. 2 ölçek ürün bir porsiyon oluyor. Antreman öncesi ve sonrası sizce kaç porsiyon alınmalı? Ayrıca antreman olmayan günlerde de kullanmalı mıyız?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Konunun tamamını maalesef sonradan okuyabildim. Başlangıç seviyesinde yalnızca box ve kendi vücut ağırlığıyla çalıştığım için her sabah bir ölçek, antreman günleri de antremandan önce ve sonra birer ölçek almaya karar verdim. Herkese görüşleri için teşekkür ederim.

Yok mu cevap

Acı kamçimdir, beni hedefe ulaştıran
serin ve kuru yerde muhavaza edersen son kullanma tarihine kadar bir şey olmaz hocam[DOUBLEPOST=1440404919][/DOUBLEPOST]
merhaba whey 3 matrix ürününü aldım ve kullandım.Antremandan sonra 2 ölçek kullanıyorum.Ancak içtikten yarım saat sonra göğsümde sıkışma ve kalbimde hafif bir ağrı oluyordu.Ayrıcada gündüz 11 gibi bu sıkıntı ve ağrı tekrar oluyordu.Doktora gittim efor testi ekg ve kan testi yaptılar.Herhangi kardiyolojik bir sorunum yada kan değerlerimde bir sorunum çıkmadı.ürünü kullanmayı bırakmıştım ve belirtiler azaldı ve kayboldu 1 hafta içinde.Kas yada kemik ağrısı olabilir diye düşündüm.Ancak bugün ürünü tekrar denemeye karar verdim ve antremandan sonra 2 ölçek(1 servis) aldım.Ve aynı şekilde sıkıntı ve kalbimin hafif ağrıdığını hissettim.Daha önce protein tozu kullanmıştım ancak böyle bir sorun yaşamamıştım.Beni bilgilendirirseniz sevinirim.Ürünü bırakmalımıyım ne tavsiye edersiniz.
ben olsam bırakırdım hocam ultimate prostarı denemeni tavsiye ederim sindirimi kolaydır fiyat olarakta iyidir[DOUBLEPOST=1440405106][/DOUBLEPOST]
Bugün bu ürünün çikolatalısını aldım. 2 ölçek ürün bir porsiyon oluyor. Antreman öncesi ve sonrası sizce kaç porsiyon alınmalı? Ayrıca antreman olmayan günlerde de kullanmalı mıyız?

günlük aldığın protein miktarıyla alakalı, kilo başına 1,5/2 gr protein alman gerekir eğer kaslarını geliştirmek istiyorsan ona göre hesabını yapıp her gün bir porsiyon antreman günü antreman sonrası tüketmen yeterli bence, henüz yeniysen zaman geçtikçe kendi kendinin hocası olursun zaten

ELİMDE 200 GR KULLANILMIŞ ÇİKOLATALI WHEY 3 MATRİX VAR ARKADAŞLAR BURSA İÇİ SATABİLİRİM (5LBS)
SON KULLANIM TARİHİ 02/17 UCUZDAN VERİCEM 0534 797 44 72[DOUBLEPOST=1441119055][/DOUBLEPOST]ARKADAŞLAR ELİMDE 5LBS HARDLİNE WHEY3MATRİX VAR SADECE 200GR CİVARI KULLANDIM SON KULLANIM TARİHİ 02/17
0534 797 4472...
WHATSAPP - ARAMA YOLU İLE ULAŞABİLİRSİNİZ, BURSA İÇİ ELDEN.

Daha önce optimum whey ve musltech nitro tech kullandım optimum 5 para etmez ama nitro hakkını veriyor bariz şekilde şimdide bunu kullanacam küçük kutusundan deneme Amaçlı aldım bakalım :) protein tozuyla kas yaptığını zanneden trollere selam olsun

Bende bu ürünü denemek amacındayım, malum fiyatlar çok uçtu.
Merak ettiğim konu extra olarak BCAA yada Creatin almaya gerek varmı ?
Belirtilen Creatin,BCAA vs 1 servis (2ölçekte) değil, bu belli.
Tam emin olamadım , 100 gr toz değerlerimi yoksa 100 gr protein değerlerimi ? Eğer 100 gr protein değeri ise yaklaşık 3 servis kullandığımızda aşağıdaki değerleri almış oluyoruz ?

Enerji
2,4gr
**
Yağ
2,6gr
**
Karbonhidrat
35,3gr
**
Protein

**
100 Gram Protein için Amino Asit Profili
4454mg
**
Alanin
2939mg
**
Arjinin
11330mg
**
Aspartik Asit
2107mg
**
Sistin
14241mg
**
Glutamik Asit
1848mg
**
Glisin
2218mg
**
Histidin
5924mg
**
İzolösin (BCAA)
10720mg
**
Lösin (BCAA)
9048mg
**
Lisin
2172mg
**
Metiyonin
3290mg
**
Fenilalanin
5804mg
**
Prolin
5767mg
**
Serin
7800mg
**
Treonin
1663mg
**
Triptofan
3013mg
**
Trosin
5628mg
**
Valin (BCAA)

merhaba arkadaşlar whey 3matrix i 2 küsür aydır kullanıyorum spor sonrası ve spor yapılan günün sabahı olmak üzere önerilen miktarda ancak benim üzerimde pek olumlu bir etkisini göremedim , hatta diyet uygulamama rağmen kilo artışıda yaşadım tam olarak nedenini çözemiyorum ancak 2 gün önce sipariş ettiğim weider cla ile multipower l-carnitin sipariş ettim bilmiyorum bu işin sonu nereye varacak ...

3 matrix bende kullandım çok pişman oldum optimum musletech sonra özellikle artık bi espirisi kalmadı türk firmaları biz sporculara hrm uygun hem kaliteli ürün tedarik etmeli ben bi toza 220 250 vermeye karşıyım bu gün bu ürünü aldım http://www.genriseshop.com/Whey-Protein-instant-2100g,PR-127.html protein ve amino asit değerleri gayet iyi bakalım fiyatıda 120 tl gayet iyi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha önce optimum whey ve musltech nitro tech kullandım optimum 5 para etmez ama nitro hakkını veriyor bariz şekilde şimdide bunu kullanacam küçük kutusundan deneme Amaçlı aldım bakalım :) protein tozuyla kas yaptığını zanneden trollere selam olsun
kesinlikle aynı fikirdeyim optimum muscletech kullandım en son 3 matrix kullandım aralarında en iyisi muscletechti şuan bunu sipariş verdim http://www.genriseshop.com/Whey-Protein-instant-2100g,PR-127.html malum piyasa uçmuş

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı