sergen turaman
Üye
abi bişey diyeceğim kutusu üstünde kaç yaş altı kullanabilir yazıyor ?Ben çikolatali kullanıyorum gayet güzel tavsiye ederim
abi bişey diyeceğim kutusu üstünde kaç yaş altı kullanabilir yazıyor ?Ben çikolatali kullanıyorum gayet güzel tavsiye ederim
Öyle birşey yazmıyorabi bişey diyeceğim kutusu üstünde kaç yaş altı kullanabilir yazıyor ?
Bende kesinlikle çilekli tavsiye ediyorum tad olarak çikolatalısındsn iyiyeni başlayanlara uygun bence çikolatalı hiç tavsiye etmem nesquik dah iyidir çileklisi daha iyi![]()
Suyla iç, 150 ml suya bi ölçek koy çabucak içersinBugün bende bu üründen aldım. Ama kullanımı hakkında bilgi almam gerek. Whey proteini sütle mi alsak daha iyi yoksa su ile mi? Su ile tadı çok pis oluyor. Sütle tadı güzel ama bu seferde kana geç karışıyor bi faydası olmaz diyenler var. Sizce hangisi daha faydalıdır.
abi suyla tadı nası oluyorSuyla iç, 150 ml suya bi ölçek koy çabucak içersin
1 ölçek kaç cc oluyor ?Suyla iç, 150 ml suya bi ölçek koy çabucak içersin
Cc bilmiyorum da Hard-line Whey 3 Matrix de 22 gr, iki ölcek içiliyordu bu pardon, 2 ölcek olcak ( yani bir servisi iki ölcek 44 gr, 37gr protein)1 ölçek kaç cc oluyor ?
Bugün daha yeni başladım da bendeki kaşık 60 cc ben 30 cc lik aldım heralde yanlış oldu yarın düzeltirim o zamanCc bilmiyorum da Hard-line Whey 3 Matrix de 22 gr, iki ölcek içiliyordu bu pardon, 2 ölcek olcak ( yani bir servisi iki ölcek 44 gr, 37gr protein)
Kardeş içinden çıkıyor ya ölçek sen ayrı ölçek mi aldınBugün daha yeni başladım da bendeki kaşık 60 cc ben 30 cc lik aldım heralde yanlış oldu yarın düzeltirim o zaman![]()
Bir arkadaşla ortaklaşa aldım 4 kiloluk ucuz oluyor diye. Ölçeği o aldı ben evde bitane buldum 60 cc yazıyor üstünde işte cc ile gram aynı mı bilmiyorumKardeş içinden çıkıyor ya ölçek sen ayrı ölçek mi aldın
Google a yaz cc ml diye direkt çevirme sayfaları çıkıyor haberin olsun. Ayrıca 60 cc=22 gr yani iki ölcek atacaksın 37 gr protein için, onun porsiyonu o şekildeBir arkadaşla ortaklaşa aldım 4 kiloluk ucuz oluyor diye. Ölçeği o aldı ben evde bitane buldum 60 cc yazıyor üstünde işte cc ile gram aynı mı bilmiyorum![]()
Eyw kardes sağolasın öyle yaparım artıkGoogle a yaz cc ml diye direkt çevirme sayfaları çıkıyor haberin olsun. Ayrıca 60 cc=22 gr yani iki ölcek atacaksın 37 gr protein için, onun porsiyonu o şekilde
Rica ederim ne demekEyw kardes sağolasın öyle yaparım artık
Porsiyonlari büyük oldugu icin daha kısa sürede bitiyor. Fiyat hemen hemen aynı. Tamam 30 gr. da yine 24 gr protein var. Ama kreatin içerdigi icin ara vererek kullanmanızı tavsiye ederimoptimum ile arasında sizce çok bir fark var mıdır kalite bakımından ?