HardLine Whey 3 MATRİX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeachBoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 314 63,1%
  • Orta karar

Votes: 138 27,7%
  • Basarisiz

Votes: 46 9,2%

• Total voters
    498
bu ürün ile nutrex infusion black arasında kaldım...

revolt nutrexin içeriğinde soya proteini var. oranları belli değil... yani adam daha ucuz olan soyayı basmış olabilir. misal hardlinenin sahibi serhat keçecinin verdiği bilgiye göre gaspari myfusionun içeriğinin yarısı prinç proteinimiş. bu tür bilgiler önemli çünkü whey daha pahalı. adam 7-8 çeşit koydum diyip hangisinden ne kadar koyduğunu söylemiyor. hardline bu konuda çok iyi özellik power pro ürünlerinde ne kadar whey ne kadar soya içeriyor yazmışlar adamlar KEŞKE DİĞER ÜRÜNLERİNDE DE YAZSALAR
soya konusunda endişen yoksa bence bunu + genrise soya izolatını alıp karıştır. aynı paraya 750 gram daha fazla proteinin olur

Ürünü deneyeceğim nitrotechten farkı gramaj dedim ama servis sayısı daha azmış hatta.nitro 53 bu 52 servis galiba.140 a nitrotech buluyorum bunuda 120 e ama içeriği gayet dolgun görünüyor.denemeye değer

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=LA9mbryDJMg[/YOUTUBE]

hardline 3matrix %80 protein içeriyor. yani 30 gramında 24 gram protein var. optimumun bile 32 gramında 24 gram protein olduğu oluyor.

eğer 30 gramlık ölçek kullanırsan ; 76,6 servis var bunda (24gr protein)
eğer 31,5 gramlık ölçek kullanırsan ; 73 servis var (25 gr protein)

nitrotech in 33 gramında 25 gram protein var.

revolt nutrexin içeriğinde soya proteini var. oranları belli değil... yani adam daha ucuz olan soyayı basmış olabilir. misal hardlinenin sahibi serhat keçecinin verdiği bilgiye göre gaspari myfusionun içeriğinin yarısı prinç proteinimiş. bu tür bilgiler önemli çünkü whey daha pahalı. adam 7-8 çeşit koydum diyip hangisinden ne kadar koyduğunu söylemiyor. hardline bu konuda çok iyi özellik power pro ürünlerinde ne kadar whey ne kadar soya içeriyor yazmışlar adamlar KEŞKE DİĞER ÜRÜNLERİNDE DE YAZSALAR
soya konusunda endişen yoksa bence bunu + genrise soya izolatını alıp karıştır. aynı paraya 750 gram daha fazla proteinin olur

Nutrex Muscle Infusion Black İçeriği:

Multi-Layered Underground 7 Protein Fractions Containing Lean Muscle-Building Blend (Ultra-Filtered Instantized Whey Protein Concentrate, Micro-Filtered Instantized Whey Protein Isolate, Instantized & Hydrolized Whey Protein, Instantized Egg Albumin, Instantized Micellar Alpha & Beta Caseins And Caseinates, Instantized Milk Protein Isolate, Instantized Calcium Caseinate)

İlgili Konu: https://www.bodyforumtr.com/vbforum/nutrex-muscle-infusion-black-blend-t49991.html

Soya Proteini nerede bize gösterebilirmisin ?

Nutrex Muscle Infusion Black İçeriği:

Multi-Layered Underground 7 Protein Fractions Containing Lean Muscle-Building Blend (Ultra-Filtered Instantized Whey Protein Concentrate, Micro-Filtered Instantized Whey Protein Isolate, Instantized & Hydrolized Whey Protein, Instantized Egg Albumin, Instantized Micellar Alpha & Beta Caseins And Caseinates, Instantized Milk Protein Isolate, Instantized Calcium Caseinate)

İlgili Konu: https://www.bodyforumtr.com/vbforum/nutrex-muscle-infusion-black-blend-t49991.html

Soya Proteini nerede bize gösterebilirmisin ?

evet haklısın beachboy insanları yanlış yönlendirmeden uyardığın için sağol :)

benim aklımda nedense öyle kalmış :S muhtemelen ya baktığım supplement sitesinde yanlış yazıyordu yada başka tozla karıştırdım.

halbuki o kadar emindim ki bi süredir bu proteinin soyalı olduğuna sırf bu yüzden kesinlikle satın almak geçmiyordu aklımdan. bi ara arayıp bulacağım nerde yanlış gördüğümü veya neyle karıştırdığımı :)

Hardline Nutrition Whey 3Matrix

Düşük ısıda mikro filtre edilmiş, yüksek standartlı whey protein konsantresi, laktoz içermeyen dünyanın en iyi
whey protein izolatı olan Bipro ve kana hızlı karışan peptid formdaki whey protein hidrolizatı ile formüle edilmiş
özel üründür. İlave şeker, karbonhidrat veya yağ içermez. Kıvamı ve hafif içimi ile damak zevkine hitap eder.
Aspartam içermez.

Proteinler içerisinde en yüksek biyolojik değere sahip olan whey proteini, bu sayede metabolizma tarafından
en yüksek oranda yararlanılan protein kaynağıdır. Yüksek oranda absorbe edilen whey proteini yapısında
bulunan nitrojen, yeni kas dokularının oluşumu, mevcut kas dokularının büyümesi ve tamirinde önemli rol
sahibidir. Kasların büyümesini sağlamak için vücuda yüksek oranda nitrojen takviyesi yapmak gerekir. Yağ ve
karbonhidrat değeri düşük, BCAA değeri yüksek olan WHEY 3MATRIX, istenilen kas kütlesi ve hacmine ulaşmak
için en ideal üründür. İçeriğindeki 3 çeşit whey proteini kaynağı ile, antreman boyunca kaslar nitrojen ile beslenir
ve katabolizma (kas yıkımı) oluşumunu engellersiniz. Kreatin monohidrat iavesi ile antreman boyunca enerji
gereksinimi sağlanmış olur. Sürekli ATP üreten kreatin monohidrat, gerçek güç ve performans artışı sağlar.
Böylelikle ağır ve şiddetli antremanlarda kas gücünde azalma olmaz. Glikojen depolarının kullanımını azaltarak,
laktik asit oluşumu minimize edilir ve yorgunluk hissi azaltılmış olur.

Guncel fiyat, kampanya ve siparis icin: https://www.supplementler.com/shop/...Matrix-2-3kg-SHAKER.html/manufacturers_id/12/

Eklentiler

• whey 3matrix çikolata.jpg
    whey 3matrix çikolata.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 663
  • whey_3_matrix_cikolatali_enerji_ve_besin_ogeleri_icindekiler.jpg
    whey_3_matrix_cikolatali_enerji_ve_besin_ogeleri_icindekiler.jpg
    120,2 KB · Görüntüleme: 716
  • whey_3_matrix_cikolatali_enerji_ve_besin_ogeleri_icindekiler-02.jpg
    whey_3_matrix_cikolatali_enerji_ve_besin_ogeleri_icindekiler-02.jpg
    125,3 KB · Görüntüleme: 673
arkadaşlar artık zamanımın geldiğini düşünüyorum ve ilk defa protein kullanacağım. bir süredirde forumu çok sıkı şekilde araştırıyorum artık gına geldi desem yeridir. Hardline Whey 3 Matrix almayı düşünüyorum, görüşüne göre gayet iyi oranları var ama kullanan arkadaşlarımız varsa yorumlarını yazabilirler mi?

Aynı fiyata Optimum gold vb. varken sizce bunu denemeye değermi ?

arkadaşlar artık zamanımın geldiğini düşünüyorum ve ilk defa protein kullanacağım. bir süredirde forumu çok sıkı şekilde araştırıyorum artık gına geldi desem yeridir. Hardline Whey 3 Matrix almayı düşünüyorum, görüşüne göre gayet iyi oranları var ama kullanan arkadaşlarımız varsa yorumlarını yazabilirler mi?

kötü ben olayım:) .çok bir şey farketmeyecek belirteyim.umarım normal beslenmenize yeterince dikkat ediyorsunuzdur saygılar :)

beslenmem ve antrenmanım gayet iyi, oldukça da dikkatliyim beslenme konusunda. şuana kadar gayet iyi bir ivmelenme kazandım, motivasyonumda herşeye rağmen iyi sayılır. çok birşey farketmeyecek derken?

siz alın proteini :) saygılar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 06:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 06:28 ----------

Aynı fiyata Optimum gold vb. varken sizce bunu denemeye değermi ?

bence değer duratec

deneyen oldu mu acaba?

ürünü almaya karar verdim çünkü hem içeriği iyi görünüyor hem de şimdiye kadar bir kaç marka hariç çoğu protein tozunu denedim ,bence hardline da bu ürünle onların arasına girmeye aday.

çilekli mi çikolata mı ona karar veremedim.
deneyen yoksa ben yarın gidip alayım tat konusunda bilgilendiririm;)

aslında deneyesim geldi benim de..şuan qnt kullanıyorum..kutu bitince bulk'a giricem zaten..bulkta kullanmayı düşünüyorum bu ürünü..

Verdiğim sipariş sonunda geldi. hepsiburadadan sipariş verdim firmadan hepsiburadaya gelmesi 2 gün sürdü ertesi gün elime geçti biraz önce denedim tadı gerçekten başarılı aşırı tatlılık veya tatsızlık yok. yanında bir kaç ıvır zırvır da göndermişler bide shaker. ölçeği falanda güzel ve karışma topaklanma problemi yok. ambalaj olarak da imaj değişikliğine gidilecek gibi

http://img449.yukle.tc/images/5307DSC_1660.jpg
http://img449.yukle.tc/images/4169DSC_1661.jpg

http://****** dan çileklisini sipariş verdim bu ilk protein tozum olucak bakalım ne getirisi olucak burada paylaşmak isterim :)

Peki Şöyle Bir soru Sorsam
ON Gold Standart, Hardline %100 whey, Hardline WHEY 3MATRİX i
Kana karışım, İçerik ve Fiyat Açısından hangisini tercih ederdiniz

ben olsam hardline alırım.çok farketmez arkadaşlar protein.dubai olmasın yeter.hardline ın en azından nereden geldiğini ne oldugunu biliyoruz

Kana Karışım larka ON daha iyi olduğunu düşünüyorum

Back
Yukarı