Hardline ZMA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan khephnes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eczaneden Magnezinc ve Bemiks C aldım. Toplam 18 TL. Recetesiz satılıyor.
Magnezinc 40 tablet, 300mg magnezyum ve 30mg çinko içeriyor.
Bemiks C 30 tablet, 25mg B1, 10mgB2, 10mgB6, 30mcg B12, 1.5mg folik asit, 100mg nikotinamid, 25mg kalsiyum pantotenat, 0.15mg biotin, 100mg C vitamini içeriyor.
Her birinden günde bir tablet alıyorsun değil mi hocam?

ben de aldım bu ürünü. 1 haftadır kullanıyorum. diğer arkadaşlar özellikle uykularının kaçtığını söylemişler ama ben de tam tersi bir durum var. 1 haftadır zombi gibiyim. acayip derecede uykum var. Rüya işi cidden ilginç. Her gece rüya gördüm en az 3 tane. açıkcası pek bi numarasını göremedim. Bence direk vitamin almak daha mantıklı. kutuyu bitireyim bir daha almayacağım muhtemelen. gelişme kaydedersem yazacağım burada.

her gece uyumadan önce 3 tane kullanıyorum. uyku rüya vs. dahil olumlu olumsuz hiçbir numarasını göremedim. üzerine gece bunu içtiğim için casein tüketemiyorum. bu kutu bitsin bir daha kullanmayacağım.

bu bölümle mi alakalı bilmiyorum ama kimsenin birşeyden anlamadığını biliyorum doktora bile spor yaptıgım halde gelişme olmadığını söyleyip durduğum halde normalsin diyor 1.75-9 arası olan testesteron oranı bende 1.90 ee ben spor yapıp kas geliştirmek istiyorum[DOUBLEPOST=1502835279][/DOUBLEPOST]mesela benim testesteron oranım 1.9 bununla birlikte kaça çıkar?

Son düzenleme:
bu bölümle mi alakalı bilmiyorum ama kimsenin birşeyden anlamadığını biliyorum doktora bile spor yaptıgım halde gelişme olmadığını söyleyip durduğum halde normalsin diyor 1.75-9 arası olan testesteron oranı bende 1.90 ee ben spor yapıp kas geliştirmek istiyorum[DOUBLEPOST=1502835279][/DOUBLEPOST]mesela benim testesteron oranım 1.9 bununla birlikte kaça çıkar?
Çinkonun testosteron üretiminde önemli katkısı var ama kaça çıkaracağını kimse bilemez 1ay düzenli kullandıktan sonra tekrar ölçtürürsen daha net sonuç alırsın

ZMA'nın uyku kalitesini arttırmadaki etkisinden dolayı bu ürünü gelecekte kullanmayı düşünüyorum. Oranları gayet yeterli bir ürün.

Daha önce bigjoy aol zma kullanmıştım libido artışı ve uyku kalitesini hissettim ancak 1aydır Eczaneden aldığım magnezinc ve bemiks c kullanıyorum hiç bir etkisini görmedim. Optimum zma siparişi verdim kullandıktan sonra etkisi hakkında bilgikendirme yaparım

Sadece hardline zma alacağıma NUTRADE ARGİNİNE 720 GRM alırım daha mantıklı bi vucutgeliştirmeci olarak söylüyorum zma da var içinde yeterli seviyede bilginize .
Nutrade Arginine ürünlerini bu aralar göremiyorum stoklarda umarım geri gelir. Ve ZMA hakkında kabuslar gördüğünü söyleyenler var. Uyku kalitesini cidden nasıl arttırıyor araştırılası :)

magnezyum b16 çinko ayrı ayrı da kullanılabilir tabi bu benim tercihim . bu üründe standart bi zma
Dozajları doğru ayarlanabilirse ayrı ayrı da alınabilir. Vitaminler.com'a ayrı bir şekilde B6 da geldi. Bu aralar böyle kendim bir zma yapmayı düşünüyorum. Biraz daha araştırdım Uyku kalitesini 5 kata kadar arttırdığı söyleniyor. Kabus olayı psikolojik olabilir diye düşünüyorum sonuçta vitamin ve mineral içeren bir ürün yani bu :)

Back
Yukarı