hardline

Merhaba arkadaşlar ... Size hardline marka trikreatin ve L-Glutamin hakkında soru sorucaktım. Öncelikle trikreatinin normal kreaitnden ne gibi farkı var ( anlaşılacak dilde bir açıklama ) ve kullanıp etkisinin nasıl olduğunu yazabilecek arkadaş var mı ? Glutamin hakkındaki sorum ise <> daki 500gr. glutamin fiyatında bir yanlışlık mı var ? ( 150 gr. mı 37 ytl, 1000gr. lık ekonomik paketi 140 ytl, 500 gr. ise 45 ytl yazıyor. )

tkm ile normal kreatın arasında abartılacak bır fark yok.farkı anlaması zor.ama kgt dersen o baska.

internetteki bazı alışveriş sitelerindeki değişik fiyatlar benim de ilgimi çekmişti..

bu ürünlerin son kullanma tarihleri bazi sitelerde belirtilmemiş.. dolayısıyla fiyatları benzerlerine kıyasla cok düşük olan ürünlerin de muhtemelen son kullanma tarihleri yaklaşmıştır..
aynen gnc'nin son kullanma tarihi yaklaşmış ürünlerinin fiyatlarını yüzde 50 indirmesi gibi..

bu konuda sipariş vermeden evel dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum..

bonatschi dedi:
internetteki bazı alışveriş sitelerindeki değişik fiyatlar benim de ilgimi çekmişti..

bu ürünlerin son kullanma tarihleri bazi sitelerde belirtilmemiş.. dolayısıyla fiyatları benzerlerine kıyasla cok düşük olan ürünlerin de muhtemelen son kullanma tarihleri yaklaşmıştır..
aynen gnc'nin son kullanma tarihi yaklaşmış ürünlerinin fiyatlarını yüzde 50 indirmesi gibi..

Muhtemelen... İlk olark bende bunu düşündüm ama öğrenme gibi bir ihtimalimiz varmı bilmiyorum. Şu sıralar supplement alışverişine giricem, onun için sıkı bir araştıma içine girdim. Tecrübe edip tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa memnun olurum.

guardbody dedi:
tkm ile normal kreatın arasında abartılacak bır fark yok.farkı anlaması zor.ama kgt dersen o baska.

Bu arada çok önceleri creamax kullanmıştım, bu şekildeki combo ürünlerden pek verim alamıyorum. Bu ürünleri ayrı ayrı kullanmayı yeğelerim. Kafam weider muscle volumde ... İlginç bir ürün, glutaminle kombine edilebilir.

psycholost dedi:
bonatschi dedi:

Muhtemelen... İlk olark bende bunu düşündüm ama öğrenme gibi bir ihtimalimiz varmı bilmiyorum. Şu sıralar supplement alışverişine giricem, onun için sıkı bir araştıma içine girdim. Tecrübe edip tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa memnun olurum.
alısverıslerını guvenılır sıtelerden yaptıgını buradan ogrenebilirsin işte.bu resmen bir kıstas olusturuyor.mesela ben alısveriş yaptıgım yerlere son kullanma tarıhlerı yakın proteın tozlarını sorarım ve en yakın olanların fiyatlarını aşagıya cektırırım.bilgiyi saklıyorsa firmaya yaklasma bile.

psycholost dedi:
guardbody dedi:

Bu arada çok önceleri creamax kullanmıştım, bu şekildeki combo ürünlerden pek verim alamıyorum. Bu ürünleri ayrı ayrı kullanmayı yeğelerim. Kafam weider muscle volumde ... İlginç bir ürün, glutaminle kombine edilebilir.
creatını performans açısından degerlendırdıgını varsayarak dhea onerebilirim.fiyat ve etki bakımından daha kalitelı gelıyor bana.en son sordugumda 300 tableti 50 ytl demişti satıcı.

internette ****** var bilmem baktınmı güvelir gözüküyor ayrıca son kullanma tarihlerini de belirtiyor ben ordan alıyorum sürekli

karam dedi:
internette ****** var bilmem baktınmı güvelir gözüküyor ayrıca son kullanma tarihlerini de belirtiyor ben ordan alıyorum sürekli

******e üyeyüm ama arkadaşın dediği gibi pahalı. Sanırım ben tkm yi denicem ve yanına iyi bi amino alırsam veya protein, beni belli bir müddet idare eder. Peki creatini weider muscle volumle kullanabilirmiyim yani herhangi bir tezat durum oluşur mu? Weider ın bu ürünü profesyonel bir ürüne benziyor, deniyen oldumu acaba ?

Pardon !!! Sanırım bu ürün kreatine destek bir ürün. En iyisi ikisini beraber alayım. Tabii sizlerden bir yorum aldıktan sonra. Bu arada ilginize teşekkürler.

Back
Yukarı