Hareket Sırası ( Biceps )

Arkadaslar yeni programa geceli 3 hafta oldu ve biceps programım su sekilde.
1.Barbell Curl 3x12 10 8
2.Scott Curl 3x12 10 8
3.Hummer Curl 3x12 10 8
Sizce bu sıralama dogru mu ? İlk 2 hareketi yaptıktan sonra hummer curl yapmakta zorluk cekiyorum kiloyu azaltmak zorunda kaldm rahat yapabilmek icin acaba ilk baslarda mı yapmak gerekir ? Sizlere danısmak istedim.

Sırası oldukça iyi.Hammer körl yaparken kiloyu düşürebilirsiniz.Önemli olan kilo değil hareketi nizami yapmaktır.Nizami bir şekilde 20 kiloyla yapılan barbell körl bile inanılmaz sonuçlar veriyor buna emin olabilirsiniz.Saygılar

Arkadaslar yeni programa geceli 3 hafta oldu ve biceps programım su sekilde.
1.Barbell Curl 3x12 10 8
2.Scott Curl 3x12 10 8
3.Hummer Curl 3x12 10 8
Sizce bu sıralama dogru mu ? İlk 2 hareketi yaptıktan sonra hummer curl yapmakta zorluk cekiyorum kiloyu azaltmak zorunda kaldm rahat yapabilmek icin acaba ilk baslarda mı yapmak gerekir ? Sizlere danısmak istedim.

Bir önceki biceps programın nasıldı ?

biceps'in aynı bölgesini çalıştıran barbell curl ile scott curl'ü arka arkaya yapmaktansa, hammer curl'ü ikinci sıraya almak daha mantıklı olmaz mı?

benim biceps programım şöyle mesela;
barbell curl, 4x10
hammer curl, 3x10
concentration curl, 3x10

Barbell curl ilk hareket olmalı ama barbell curl ile scott curl birbirine benzerlik gösteren harektler bu yüzden üste yapılmamlı diyordu Flexor biceps ant.ı yazısında...
Onun yerine hummer ikinci hareket ,
Üçüncü hareket ise cons.curl ya da telde curl olabilir..

hoca boyle iyi 2 hafta daha yap yeni programa gecicez dedi..artık bi bildigi vardır diyip yola devam edicez tskkrler yorumlarınız icin.

Back
Yukarı