• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

harun yılmaz 19

harun yılmaz ( unıverse sport center / evren temel )

Eklentiler

• 25082011242.jpg
    25082011242.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 17.326
  • 25082011241.jpg
    25082011241.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 16.702
  • 25082011243.jpg
    25082011243.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 17.157
  • 25082011244.jpg
    25082011244.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 9.078
  • 25082011245.jpg
    25082011245.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 14.858
ılk cevabı bn yazım harun :)

harunu bır arkadsım calıstıgım salona gtrdıgınd egormustum ozamn bulk tı gercektn oldukca kalıtelı ve her yerı dolu dolu olan bır genc arkadsımız harun :) bu yıl ben kendısını genclerde dıgrlerıne sans brakmıcagını dusunuyorum :)

basarılr harun :)

Son düzenleme:
Süper. Salonlara birde jay cutlerin posterlerini felan asarlar. Asla sahip olamayacağın bir görüntünün vereceği motivasyonla şu vücudun vereceği motiveyi siz karşılaştırın. Birine "oha" diyorsun birine "lan biraz daha biraz daha gayret ve sabırla bu iş olacak" dediğin görüntü, yanlış mıyım? :)

yaşım 19 boy 171 cm 79 kg ( şuan için ) benim başarımın sırrının & 90 hocamın her dediğini yapmam ..umarım herkez dilediği vücuda birgün sahip olur hiç birşey imkansız değilmiş .. bu arada burada şu kürü yaptım bu suplementi kullandım diye birşeyler yazmıycam bunu doğru bulmuyorum ürün ve kür kullanımı kişinin kendi tercihidir kimsenin aklını karıştırmak istemem .. yorumlarınız içinde ayrıca teşekkür ederim ..

tebrikler öncelikle :)
tabi kür supplement olayını yazmamakta özgürsün ama en azından beslenme konusunda kısaca birşeyler karalasan güzel olur herkes için

sadece alt sırt kasları eksiklik olarak gözüme çarptı. onun dışında süper bir vücut. 19 yaş için neredeyse mükemmel.

Tebrik ederim.Gerçekten başarılı. İdman programı vs ile biraz bilgi verirsen seviniriz :)

Gerçekten Güzel bir vücudun var.inşallah bende senin gibi olurum:)

çok iyi vücut harika kuruluk ve süper hacim. ARkadşaa yarışma vs. demişsiniz ama kendisi zaten yarışmacıdır büyük ihtimal. Profesyonel anlamda eleştirirsek alt sırt ve oblik lazım. Özellikle oblik hiç yok denecek kadar az. Ya da poz öyle çıkmış.

Bu sporu kaç senedir yaptığın idman programın vs. bunlardan bahsedersen herkes bilgilerinden yararlanmış olur.

Back
Yukarı