• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

harun yılmaz 19

Harun kardeşimiz camiamızın efendı saygılı sevdıgımız bı arkadasımızdır. azmi sabırı ve disiplini ile her zaman akıllarda kalacaktır. yolun açık olsun genc kardesım. Allah istediğin güzel şeyleri sana nasip eder inşallah cunku bunu hakedıyorsun. efendi duruşunu hiç bozma. Allah yardımcın olsun.

Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Taş heykellere benziyosunuz tebrikler :)

sankı eykel tıras yapmıs gıbı super ılerısı acık umarım devam ettırıp ulaslar arası arenada sansını denersın

Hocana güvenmeni takdir ettim.Birçok vg içn spor salonuna gidenlerin hocalarını para canavarı antremandan bişeyden anlamayan kişiler olarak gördüğünü ve bu yüzden ne yapacağını şaşırdıklarını forum içinde kaybolduğunu gördüm(tabi ki içlerinde kötüleride vardır ama önyargısız yaklaşmak gerek).Bu yüzden hocana teşekkür etmen ilgincime gitti belirtiym istedm :)

bu arada vücudun gayet iyi maşallahı var. iyi çalışmalar

vücut çok iyi, yaş olarak çok gençsin tebrik ediyorum bu yaşta bu vücut bu azim takdire şayan. Tek gözüme çarpan çatının dar olması. Bu üst vücuda bacaklarında sağlam olduğunu tahmin ediyorum.Şu forumda neden herkes kür ne yaptın diye saçma sapan sorular sorar..Ben arkadaşın yerinde olsam bu yüzden başlıkda açmazdım.Beslenmeyi soran kimse yok, varsa yoksa idman ve kür anlamıyorum.Harun arkadaşımız şuraya bu ayki idmanını yazsa ki kendisi diyette eminim hacim döneminde veya diyette farketmez hiç değiştirmeden 1 sene uygulayacaklar bu programı.Başınızda harunun gibi başarılı bir hocanız yoksa kendiniz deneme yanılma yöntemi ile vücudunuzu tanımayı nek alın öğrenin. Kimsenin vücudu aynı değil..Örnek alacaksanız beslenme programını örnek alın hacimde ne yapmış diyette ne.. Başarılar Harun..

Son düzenleme:
" kendiniz deneme yanılma yöntemi ile vücudunuzu tanımayı dek alın öğrenin"Bu çok doğru bir söz, herkesin genetiği ve metabolizmasi bir değildir.Biri gider yağlı şekerli besinler yiyerek yağlanmadan kilo alır.Ayni beslenmeyi başkası yapsa kastan çok yağ kütlesi kazanır.

Harun güzel bir vücut yapmışsın. Beslenme progmanı paylaşabilirsen çok bilgilendirici olacaktır.

Tam yarışmalık vücut kardeşim yarışmaya girsen derece alacağına eminim . Başarılarının devamını dilerim .

yazık... o vücuda sen en az 3 kez steroid basmışsın bence sana yalanım yok sporu bırak en fazla 5 sene sonra obeziteli gibi gezersin.

yazık... o vücuda sen en az 3 kez steroid basmışsın bence sana yalanım yok sporu bırak en fazla 5 sene sonra obeziteli gibi gezersin.

sen kendi 5 yıl sonranı bilemezken kimsin ki başkasının 5 yıl sonrasına karar veriyorsun ?

obeziteyle kür arasında nasıl bir bağlantı kurdun ?

harun kim bilmiyorum ama sonuçta müsabık birisi ve kür yapması doğaldır.

Harika bir vücut azim azim azim.

Kızmayın ama arkadaşın beslenme programını ve antrenman programını sormuşsunuz. Cidden çok saçma çünkü anabolic steroidlerle yapılan antrenmanı biz protein tozlarıyla nasıl yapalım ?

Ha arada kür yapanlardan soranlar vardır elbet ama normal arkadaşlar siz o antrenmanları ila. kullanmadan yaparsanız kalp krizinden gidersiniz.

Back
Yukarı