• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

harun yılmaz 19

spor sağlık içindir arkadaşlar bunu hiçbir zaman unutmayın steroid,stroid bir yere kadar müsabakalara katılanların %99 u zaten kullanıyor o ayrı bir mesele ama hiçbir müsabaka sağlığımızdan önemli değildir.arkadaşıda tebrik ediyorum tabi sadece steroid ile olucak iş değil azimle çalışmakta gerekli.iyi akşamlar....

steroid vurulupta bu vucudu yapamıcak arakadslar adamı kotulemek ıcın elıncen gelenı yapmıs bence cok salam vucudu var tebrıkler

benim vücüdun zayıf hali gibi ya biraz daha kilo alsan cok iyi olur cok zayıf ve kaslı vucudun

Yoklama gibi başlık açmıssın 'BURDAA' diyesim geldi :)) şaka bir yana bence çok hoş bir vücut elde etmişsin çalışmalarının devamını dilerim.. Allah sakatlık talihsizlik vermesin nazarada dikkat et:)

Ne zamandır post atmıyordum ancak cidden sinirlendim bende müsabık olacak biriyim nedir bu hemen ne kullandın ne bastın kaç kür yapmıştır kim bilir falan muhabbetleri ? Şu steroid muhabbetlerini bi kenara bırakın artık bari açık açık yapmayın şunu. Adamda herşeyden önce emek var alın teri var bunu herkes anlamaz herkes hakkını veremez bu işin. İlerde belkide rakip olucaz mükemmel bir vücudun var türkiyedeki gençlere taş çıkartırsın ve senin gibi bir rakibim olduğu içinde mutluyum. Başarılarının devamını diliyorum.

Seni görür şuan kendimden utanıyorum, 16 yaşında başlayıp 3. ayda bıraktığım için şimdi 25 olduk kaldığımz yerden devam.
Ama önün çok açık, tebrik ederim başarılar abicim

Gerçekten çok başarılı bi vücut yaşına göre.Başarılarının devamını dilerim çalışmaya devam

adamın bırı 5 sene spor yapar sonra bırılerı cıkar ve hemen küre baglar yazık ya

Ne zamandır post atmıyordum ancak cidden sinirlendim bende müsabık olacak biriyim nedir bu hemen ne kullandın ne bastın kaç kür yapmıştır kim bilir falan muhabbetleri ? Şu steroid muhabbetlerini bi kenara bırakın artık bari açık açık yapmayın şunu. Adamda herşeyden önce emek var alın teri var bunu herkes anlamaz herkes hakkını veremez bu işin. İlerde belkide rakip olucaz mükemmel bir vücudun var türkiyedeki gençlere taş çıkartırsın ve senin gibi bir rakibim olduğu içinde mutluyum. Başarılarının devamını diliyorum.

Kesinlikle katılmakla birlikte eklemek istediğim şudur ki herşeyden önce emek vermek ayrı bir olaydır. Herkesin yapabileceği katlanabileceği bir şey değil ve en kolayı da bende kür yapsam, bende protein içsem, bende şunu yapsam, senin gibi olurum demektir..

"Dünya üzerindeki tüm besin takviyeleri ve ilaçları kullansanız dahi profesyonel bir vücut geliştiricinin sahip olduğu vücuda sahip olamayacağınızı bilmelisiniz."
Ronnie Coleman

vücut ölçülerini yazabilirmisin ?

Back
Yukarı