Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Her şey iyi güzel de neden bu kadar abartıyorsunuz daha anlamış değilim bence sahil vücudu daha güzel duruyor böyle olunca itici geliyor bana
Her şey iyi güzel de neden bu kadar abartıyorsunuz daha anlamış değilim bence sahil vücudu daha güzel duruyor böyle olunca itici geliyor bana
SAHIL DE kızlara guzel gozukmek ıcın vucut yapıcaksan hıc yapma amac bu olmamalı bence spora gıttıgımı goren oooo hadı ıyısın yazda gelıyor dıyor bu nasıl bır mantık !!!
+75 Şampiyonu Harun Yılmaz Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası 2013 - YouTube ..........................
destekleyıcı konusmanız ıcın cok tesekkur ederımantalya gencler yarısmasında harunu ılk kez gormustum. omuzları cok ıyıydı top gıbı.bıraz defınasyonu zayıftı ,ama yarıscılar arasında en farkedılenı ıdı.saglam bir vucudu var ,evrenle calısmasıda en buyuk avantajı.cok daha ıyı yerlere gelecek ınsallah genetık yatkınşlıgı var.
buradan elestıren arkadaslara sunu soruyorum.bu ısı aman steroıd basmıs olmus,aman ilaçliymıs .aman uc sene sonra obez gezecekmıs dıyen arkadaslar.onun yaptıgı ıdmanı yapmayı denesenıze,onun yedıgını yemeyı denesenıze,onun bu ısı koydugu sırayı hayatınıza koyabılırmısınız.
diyet yapabılırmısınız,bu işler kolay degıl,bu adam musabık
bu işi profesyonel mıusabık olup ilaçsız olan varmı. yok elestirirken biraz daha durup dusunup oyle yorum yapalım.bu kadar kolaysa her salondan neden 20 30 yarısmacı cıkmıyor..
emege saygı..
saygılar dılerım.