• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

harun yılmaz 19

adam ister steroid kullanır ister başka bişey kullanır bu kimseyi ırgalamaz bu 2 3 aydır bu sporu yapan bebeler siz galiba steroidi kullanıldığında hemen bu hale gelindiğini filan zannediyosunuz yazık size acıyorum ya gerçekten bu adamın hiç yoksa bile 3 4 senelik bi emeği var bu sporda hem yapmayacaksanız adama boşu boşuna hangi kürü yaptın diye sormayın kullanıl kullanmadığını biliyomusunuz ki arkadaş laf olsun torba dolsun diye yorum yapıyorlar

Her şey iyi güzel de neden bu kadar abartıyorsunuz daha anlamış değilim bence sahil vücudu daha güzel duruyor böyle olunca itici geliyor bana

SAHIL DE kızlara guzel gozukmek ıcın vucut yapıcaksan hıc yapma amac bu olmamalı bence spora gıttıgımı goren oooo hadı ıyısın yazda gelıyor dıyor bu nasıl bır mantık !!!

steroidal effects :D başarılarının devamını dilerim. iyi çalışma olmuş. bana eleştirmek düşmez. ama gögüse hacim katabilirsen çok çok iyi bir goruntu cıkacak ortaya diyorum

Bence yazık o vurdugun testestoronların inş ilerde acısını çekmessin kardesım bunlar sağlık için cok zararlı şeyler kardeşim sen benden daha iyi bilirsin sağlık bukadar ucuz değil bence ama herkesin kendi seçimi kendi hayatı tabi biz bir arkadaşımızı kaybettik karaçiğer kanseriydi inş kimsenin başına gelmez iyi forumlar

Seni görünce bu spor a olan hevesim dahada arttı :D bende birgün böyle olucam bakalım ne zaman

SAHIL DE kızlara guzel gozukmek ıcın vucut yapıcaksan hıc yapma amac bu olmamalı bence spora gıttıgımı goren oooo hadı ıyısın yazda gelıyor dıyor bu nasıl bır mantık !!!

Ben sadece fikrimi belirttim gelişim güzel tabiyi ki de.Ben sadece bana itici geliyor dedim.Benim spordaki amacım fit olmak bench_O

birisi harun için çatısı dar demiş :) harunu yarışmada izledim ve milli takımda birlikteydik, çatısı dar değil aksine geniş... rakiplerinin arasında hemen göze çarpıyor, değişik duruyor bariz..

kaç yıldır bu sporla ilgileniyorsunuz birde boyunuzla kilonuzu öğrenebilirmiyim ? Valla helal olsun bi an kendimi internette profesyonel body sporcularının resimlerine bakar gibi hissettim :)

Tavrin cok sempatik, cok is yapiyor podyumda bu tarz yaklasimlar,( ORN: JAY, Coleman)

Ancak gercekci olalim inanilmaz vucuduna pozlarin yakismiyor, cok daha iyi pozlar verebilecegine emin, Turkiye'de bu tur workshoplar yapilmiyor pek ancak Avrupa'da yakalayabilirsin, iki uc posing workshop gorsen eminim dortdortluk oturur.

Ayrica kareografi konusunda profesyonel destek alirsan ve bunu dansci kareograflarla birlestirebilirsen, zaten rakiplerin arandaki fark ulasilamaz hale gelecek.

Tebrikler tekrar Avrupa'da basarilar bekliyoruzz.

antalya gencler yarısmasında harunu ılk kez gormustum. omuzları cok ıyıydı top gıbı.bıraz defınasyonu zayıftı ,ama yarıscılar arasında en farkedılenı ıdı.saglam bir vucudu var ,evrenle calısmasıda en buyuk avantajı.cok daha ıyı yerlere gelecek ınsallah genetık yatkınşlıgı var.

buradan elestıren arkadaslara sunu soruyorum.bu ısı aman steroıd basmıs olmus,aman ilaçliymıs .aman uc sene sonra obez gezecekmıs dıyen arkadaslar.onun yaptıgı ıdmanı yapmayı denesenıze,onun yedıgını yemeyı denesenıze,onun bu ısı koydugu sırayı hayatınıza koyabılırmısınız.
diyet yapabılırmısınız,bu işler kolay degıl,bu adam musabık

bu işi profesyonel mıusabık olup ilaçsız olan varmı. yok elestirirken biraz daha durup dusunup oyle yorum yapalım.bu kadar kolaysa her salondan neden 20 30 yarısmacı cıkmıyor..
emege saygı..

saygılar dılerım.

herkeze yorumları ıcın cok tesekkur ederım kendıme yenı hesap acmak zorunda kaldım eskı hesabıma erısım yapamadın saygılar
antalya gencler yarısmasında harunu ılk kez gormustum. omuzları cok ıyıydı top gıbı.bıraz defınasyonu zayıftı ,ama yarıscılar arasında en farkedılenı ıdı.saglam bir vucudu var ,evrenle calısmasıda en buyuk avantajı.cok daha ıyı yerlere gelecek ınsallah genetık yatkınşlıgı var.

buradan elestıren arkadaslara sunu soruyorum.bu ısı aman steroıd basmıs olmus,aman ilaçliymıs .aman uc sene sonra obez gezecekmıs dıyen arkadaslar.onun yaptıgı ıdmanı yapmayı denesenıze,onun yedıgını yemeyı denesenıze,onun bu ısı koydugu sırayı hayatınıza koyabılırmısınız.
diyet yapabılırmısınız,bu işler kolay degıl,bu adam musabık

bu işi profesyonel mıusabık olup ilaçsız olan varmı. yok elestirirken biraz daha durup dusunup oyle yorum yapalım.bu kadar kolaysa her salondan neden 20 30 yarısmacı cıkmıyor..
emege saygı..

saygılar dılerım.
destekleyıcı konusmanız ıcın cok tesekkur ederım :) saygılar seneler gectı cok sükür obez olmadım . yaptıgım dıyetlerle yokluk ıcınde olan ınsanları daha ıyı anladım ... sabır etmeyı öğrendım ... elımdekı nımete sukretmeyı ... olumlu yada olumsuz herkezın yorumu olucaktır ama bu spor benım secımım ve ben bundan cok memnunum senelerım spor salonunda gectı buyuk abılerın yarısmacıların ustaların kapısını asındırdım kucuk kardeslerı oldum . ve ben aynaya baktıgımda kendı eserımle gurur duyuyorum. saygıılar ... ( Güvenlik Kontrolü Gerekli | Facebook )

Back
Yukarı