sarc4stic,
sakin yadirgamayin ama su an biraz mutlu oluyorum bile diyebilirim..demek ben yalniz degilmisim..
ayrica 2 yil önce yine damarlarima takmistim... sabahlari kalktigimda bakiyordum damarlar incecik.. halbuki normal olan sey de bu zaten

sonra kahvalti yapip kahve iciyodum.. damarlar sisiyordu.. bu sefer de allah allah kesin bi sorun var bi iniyo bi sisiyo dedim..
sonra her sabah ince olduklarini gördügümde "bu incecik damarlardan kalbime yeterince kan pompalanmaz" diyordum...
sonra kendimi bana kimsenin care bulamayacagi bir hastaliga düsmüs gibi hissetmeye basladim.. cok degil aradan 5 gün gecti.. ben yine sabah kalkip damarlarimi incelemeye basladim.. bu sefer kalbimin daha hizli carptigini hissettim.. dedim ki kendi kendime "bu sefer gidiyorum heralde, kalbe yeterince kan gitmiyor" acile kaldirildim..yani: Panik Atak..
acilde sadece tansiyonum yüksek cikti
hastaneye yattim.. 1 hafta kaldim.. yapilmadik test kalmadi.. herseyin temiz cikmasina ragmen beynim bana halen "sen hastasin" diyordu... basim tam 2 hafta boyu döndü..
hastaneden ciktiktan sonra arkadaslarim bana neden yattin diye sorunca olayi her anlatmaya basladigimda damarlarimin inceldigini ve kalbimin hizlandigini farkettim... piskoloji, sen nelere kadirsin
sonra biraz toparladim.. kalbim de halen biseyler oldugu düsüncesiyle iyi kötü 1 yil gecti.. kalbim bu arada gercekten capiyordu... yani kahve icince carpinti yan etkisinin oldugu geliyordu aklima ve kalbim basliyordu gümlemeye... halbu ki su an günde 5 fincan icerim yien tas gibi olurum...
neyse uzatmim, sonra kalp atislarim düzeldi...
bu defa damarlarim yesil yesil olmaya basladi.. ayni piskolojiye girmek üzereydim...en cok da bundan korkuyorum..
tekrar ayni seylerin basima gelmesini istemiyorum... cok kötü olmustum..
mesela baska bir vücut forumunun saglik bölümünde biri kabiz oldugunu yaziyordu .. ayni gün ben de kabizlik baslyiordu...
yani sarc4stic ve Andre ikiniz de anliyorsunuz ne dedilerimi..
inanin bunlari yazarken bile cok rahatladim.. en azindan artik tedavisi olmayan bir hastaligin icersinde oldugumu düsünmüyorum...
yani bu kendimi hasta sanip icine düstügüm durumlarla ilgili size bu forumu dolduracak kadar yazi yazarim.. merkz sinir sistemi rahatsizliklarindan basla da kanser'e kadar...
bak aklima geldi..

bi kere atv ana haber'i izliyom.. o siralar da cok tavuk yiyordum supplement alcak param yok..
tam haberlerde de bir haber "asiri et tüketimi ve doymus yaglar kanser hücrelerini besler" .. 2 hafta piyasada kanser oldum diye dolastim...
valla yazdikca yazasim geliyor.. kusura bakmayin...