kaptan-ı derya
Üye
bunda 5 yıl önce bu siteye takılmaya ve pek faydalı deneyim ve bilgilere ulaşarak vücut yapmaya giriştim vede başarlı olmuştum sayılır ( kilo 2 sene de 70 den 90 a çıktı ve kolları 34 lerden 40lara çıkardım falan filan) Ama işin formulü belliydi adam gibi et yiyecen ve hayvansal proteini hiç kesmek yok.tamam işi kuralına göre oynadım ama buna benim gibi memur adamın bütçe dayanmadı.Çünkü hayvansal protein eşiitir hayvansal bir bütçe
lafı uzatmadan söylemek gerekirse yaklaşık 2-3 senedir hiç spor yapmadım ve tüm sermaye tükendi yine 70 kiloyum ve bariz bir inceleme var (bu arada ikiz babası olmak pek kolay değilmiş)
ŞİMDİ YAPACAĞIM ŞEY ŞU: bulgura pirince nohuta mercimeğe kuru fasulyeye evde yapılan tüm yemeklere ( bizim bebelerin mama artıklarından hanımın gün kalıntılarına kadar...) ne kadar karbonhidrat varsa hayvani bir saldırı ve yine hayvani bir çalışma.bakalım ne olacak bu işe bayram dönüşü başlayacam şu anki vücut fotolarımı koyacam ve ay ay gelişmeyi ( yada gelişememeyi) fotolarla belgeliyecem.
BU HEM BENİM MERAKIMI GİDERECEK VE DE BÜTÇEMİ RAHATLATACAK BİR DENEY HEM DE SİZLERE FAYDALI OLMAK ADINA BİR ÇALIŞMA FİKİR VE YORUMLARINIZ BEKLERİM selamlar saygılar.thums:

ŞİMDİ YAPACAĞIM ŞEY ŞU: bulgura pirince nohuta mercimeğe kuru fasulyeye evde yapılan tüm yemeklere ( bizim bebelerin mama artıklarından hanımın gün kalıntılarına kadar...) ne kadar karbonhidrat varsa hayvani bir saldırı ve yine hayvani bir çalışma.bakalım ne olacak bu işe bayram dönüşü başlayacam şu anki vücut fotolarımı koyacam ve ay ay gelişmeyi ( yada gelişememeyi) fotolarla belgeliyecem.
BU HEM BENİM MERAKIMI GİDERECEK VE DE BÜTÇEMİ RAHATLATACAK BİR DENEY HEM DE SİZLERE FAYDALI OLMAK ADINA BİR ÇALIŞMA FİKİR VE YORUMLARINIZ BEKLERİM selamlar saygılar.thums: