AkrepHan
Yeni Üye
bu deney umarımbaşarılı olur ama hiç sanmıyorum bekleyip göreceğiz umarım haksızımdır.
israf haram konusuna gelince ben kendim için haramı helali pek takmadığımı belirteyim
malesef cezasınıda çekecem sanırım ama bu konumuz değil illa takanlar varsa bu spor israf sporudur. beslenmesinden,salonuna,günlük içeceğiniz sudan tut ek besinlerine kadar israf sporudur güzel bir vücut için beslenme,dinlenme,antreman üçlüsünün eksik olmaması gerkeir biri eksildimi güzel bir vücut beklemeyin uuczdan kapatmak mümkün ama yinede beslenmeye normal insanlara göre dikkat etmezseniz bu işler OLMAZ! siz ben beslenmemi değiştirmeden normal yediğim gıdalarla hatta normal bu sporu yapanların kullanacağı proteinin onda biriyle bu işi yapıcam diyorsunuz ki bu boşa kürek sallamaktır. Normal bi insanın sağlık için bile kilosunun 0.75 i kadar protein alması lazım ama günümz normal beslenmesinde bu zor. Sporcuysanız bu proteini 1.5 kata çıkarmanızı gerektirecek hyavansla kullanmadanda olur ama sağlam beslenmeden OLMAZ.
deneyiniz boşa kürek çekmek olmaması dileğiyle
iyi forumlar

deneyiniz boşa kürek çekmek olmaması dileğiyle
iyi forumlar