Hazırladığım Karışım Kilo Aldırır mı?

bulk_94

Yeni Üye
Merhabalar;

ben şöyle bir karışım hazırladım.karışım şöyle:
fındık+ceviz+fıstık+pekmez+bal+arı poleni
sizce bu karışımı öğün aralarında yesem kilo alımına etkisi olur mu?Etkisi oluyorsa ne kadar olur?(tahminen) yoksa sadece enerji almaya mi yarar?

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Merhabalar;

ben şöyle bir karışım hazırladım.karışım şöyle:
fındık+ceviz+fıstık+pekmez+bal+arı poleni
sizce bu karışımı öğün aralarında yesem kilo alımına etkisi olur mu?Etkisi oluyorsa ne kadar olur?(tahminen) yoksa sadece enerji almaya mi yarar?

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

mesir macunu gibi olmuş ama hyper_

Düz Duvara Tırmandıracağı Kesin :D

Pekmez ve Bal'ı Süt İle Karıştırıp İçersen Daha Hızlı Kilo Alırsın.

bal pekmez yaglanmaya sebeb olabilir fistik da omega 6 dan zengin tuketilmese iyi olur

Ne olarak kilo almak istiyorsun yag yada kas

bal pekmez yaglanmaya sebeb olabilir fistik da omega 6 dan zengin tuketilmese iyi olur

Ne olarak kilo almak istiyorsun yag yada kas

boy: 1.82 kilo:56

ben ilk önce 65-70 kg olmak istiyorum(yağ olarak) ondan sonrada bodyye başlayıp kas yapacağım.
bu karışım işe yarar mı?

Biz Hacim Kazanalım Diye Önce Yağları Yakalım Sonra Hacim Çalışırız Diyoruz, Sayın bulk_94 Yağ Olarak Alıyım Sonra Kas Yaparım Diyor :) Bi Kere Bildiğim Kadarıyla Yağları Kas Yapmak Diye Birşey Yok, Direk Hacim Çalışıp Protein Alımını Da Arttırmalısın (Bence)

Sayın Efrahim,demesi kolay;fakat ben lise son sınıf öğrencisiyim bu sene üniversite giriş sınavlarına hazırlanıyorum,benim öyle spor yapacak vaktim olmuyor.
ben şuan çok zayıfım(boyum 1.82,kilom 56)ve ben şimdilik sadece ideal kiloma gelmek istiyorum (yağ olarrk);lakin siz yağ diyince hemen göbek anlıyorsunuz.tabiki orantılı bir şekilde almak istiyorum.sorumdan başka herşeye cevap vermişsiniz.

Yukarıdaki yazdıklarımı dikkate alarak cevap yollayınız.

parazitmi neye dayanarak bunu söylüyorsunuz bilinçsizce önerilerinizden vazgeçin lütfen öncelikle iyi besleniyormusun bunu kendine sor eğer (kalorisi bol sabah atıyorum 2-3 yumurta 100 gr yulaf gevregi peynir zeytin , ogle 100 200 gr et tavuk vs , 1-2 tabak pilav aksamdan önce bi öğün daha 200 gr et 1-2 tabak pilav , bide aksam yemegi ) bu tarz beslenip ve spor yapıyosan kilo almaman imkansız alamazsan bile bi hastalıgın vardır yok hani hiç birşey yapmadan olayı parazite baglamayın benim bizamanlar düstügüm hata buydu dikkat edin .

parazitmi neye dayanarak bunu söylüyorsunuz bilinçsizce önerilerinizden vazgeçin lütfen öncelikle iyi besleniyormusun bunu kendine sor eğer (kalorisi bol sabah atıyorum 2-3 yumurta 100 gr yulaf gevregi peynir zeytin , ogle 100 200 gr et tavuk vs , 1-2 tabak pilav aksamdan önce bi öğün daha 200 gr et 1-2 tabak pilav , bide aksam yemegi ) bu tarz beslenip ve spor yapıyosan kilo almaman imkansız alamazsan bile bi hastalıgın vardır yok hani hiç birşey yapmadan olayı parazite baglamayın benim bizamanlar düstügüm hata buydu dikkat edin .

Bilinçsizce? Gidip Bir Tahlil Yaptırmak Kimseye Zarar Vermez Sayın bravehearts. Ben Kimseye Böyle Böyle Ye Kilo Alırsın Demedim, Bir İhtimali Göz Önünde Tutmasını Söyledim Sadece. Çünkü Bir Böyle Bir Rahatsızlığı Varsa Ne Yese Nafile Malesef. Ayrıca Öneriler Demişsiniz Başka Ne Bilinçsiz Önerimi Gördünüz? Lütfen Paylaşın Da Ben De Öğreneyim Hangi Konuda Bilinçsiz Olduğumu.

sizden sadece soruma cevap bekliyorum...
test-tahlil falan yaptırdım kilo almama engel herhangi bir sağlıksal sorun yok;lakin çok yememe rağmende kilo alamıyorum ve benim acil kilo almam gerekiyor.(1 senedir uğraşıyorum)

Sizce hazırladığım bu karışımı hergün düzenli olarak 3 kere kullansam kilo alır mıyım yoksa sadece enerji mi verir?

sen bu karışımı dene kardeşim..

1 Bardak süt,
8 Büsküvi,
10 fındık,
1 yemek kaşığı koyu bal,
Ve bir külah dondurma. Bu malzemeleri mikserde iyice karıştır ve günde 3-4 bardak iç.

Ben bu karışım sayesinde kısa sürede 9-10 kilo aldım.

sadece enerji diye bir şey mi var karbonhidrat protein yağ vücut bu üç maddeden kullanabildiğini kullanır(yani enerjiye çevirir) kullanamadığını yağ olarak depolar yukarıda yazdığın bal pekmez zaten sadece şekerdir anında kana karışır ve yağ olarak depolanır kuruyemişlerde %40 50 civarı yağ var oda aynı şekilde yağ olarak depolanır zaten 56 kilosun vücudun çok enerji harcamaz bunları yersen direk kilo olarak depolar ama ben sana şöyle bir tavsiye vereyim kilo almak insanları mutlu etmez çünkü kas olarak almadığın sürece görüntün skinny fat denen yani çelimsiz şişko görüntünün dışına çıkmaz 80 kiloda olsan omuzların ve belin aynı kalınlıkta yada yakın kalınlıkta olacağı için görüntün seni gene mutlu etmeyecek evde sadece şınav mekik barfiks ve squat çekerek daimi yapacağın bir spor sistemi ile hem kas olarak kilo alırsın hemde harcadığın enerjiyi yerine koymayı vücut kendi istediği için daha çok acıkıp daha çok yersin ve kilo alırsın

sadece enerji diye bir şey mi var karbonhidrat protein yağ vücut bu üç maddeden kullanabildiğini kullanır(yani enerjiye çevirir) kullanamadığını yağ olarak depolar yukarıda yazdığın bal pekmez zaten sadece şekerdir anında kana karışır ve yağ olarak depolanır kuruyemişlerde %40 50 civarı yağ var oda aynı şekilde yağ olarak depolanır zaten 56 kilosun vücudun çok enerji harcamaz bunları yersen direk kilo olarak depolar ama ben sana şöyle bir tavsiye vereyim kilo almak insanları mutlu etmez çünkü kas olarak almadığın sürece görüntün skinny fat denen yani çelimsiz şişko görüntünün dışına çıkmaz 80 kiloda olsan omuzların ve belin aynı kalınlıkta yada yakın kalınlıkta olacağı için görüntün seni gene mutlu etmeyecek evde sadece şınav mekik barfiks ve squat çekerek daimi yapacağın bir spor sistemi ile hem kas olarak kilo alırsın hemde harcadığın enerjiyi yerine koymayı vücut kendi istediği için daha çok acıkıp daha çok yersin ve kilo alırsın

Soruma verdiğin yanıt için teşekkür ederim...bende kas ile kilo almak istiyorum ama ilk önce şu vücudumdaki kemikleri kapatayım...em azından 60 kg olayım ondan sonra kas çalışmaya başlarım...
bu karışım inşallah kilo aldırır...

Back
Yukarı