• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

hckmelik 5 ay salon ve 2 ay düzensiz ev çalışması

geliştirmem gereken bölgeler nelerdir ?

• Total voters
    12
  • Poll closed .
merhaba arkadaşlar 5 aydır vücut geliştirme yapıyorum düzenli olarak ve düzensiz olarak da 2 ay ev çalışması yaptım 18 yaşındayım ve kilom 58. ilk 2-3 ayda 51 kilodan 56-57 ye çıktım ancak gelişmem sonra yavaşladı hatta durdu diyebilirim. şimdi ie ara vermiş durumdayım ygden dolayı. ölçülerim ;

kol :33
göğüs: 95
omuz :110

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• kas.jpg
    kas.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 1.248
  • kas2.jpg
    kas2.jpg
    145 KB · Görüntüleme: 1.222
  • kas3.jpg
    kas3.jpg
    145,4 KB · Görüntüleme: 1.229
  • kaslıı.jpg
    kaslıı.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 1.270
  • kaslııı.jpg
    kaslııı.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 1.292
  • kaslıııı.jpg
    kaslıııı.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 1.240
  • kaslıııııı.jpg
    kaslıııııı.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 1.583
murat1997, görülmesi gereken yerlerin gayet net gözüktüğünü düşünüyorum, bir dahakine çyle çekerim yorumun o zaman ne olacak merak ediyorum doğrusu bakalım artık ..

Düzgün bol proteinli az yaglı bol karblı beslenirsen 7-8 aya cok güzel vücudun olur. Ama şekerli , bol yaglı az proteinli beslenirsen yaglanabilirsin ve kas kütleside kazanma şansın ortadan kalkar.Agır antreman yaptıktan sonra geriye kalan en önemli şey beslenmedir.Ardından uykuna da dikkat eder ,her gün en az 7-8 saat uyur ve alkol almazsan hedefine ulaşırsın.

genel olarak şekeri bırakmaya çalışıyorum bıraktım da sayılır ama yağşı yemeyle kolay kolay yağlanan bir vücut tipi yok bende alkol vs de yok Allah'a şükür. tavsiyeni dikkate alacam kellar yorumun için teşekkürler.

Vücut tipin ektomorf bunu biliyosundur ama ektomorflar kas kütlesi yapamaz diye bir şey yok az yağlı bol protein ve karbonhidratlı beslenirsin üstüne sağlam bir egzersiz programıyla 1 sene içinde çok iyi bir vücut yapabilirsin tabi dengeli uyumakta önemli.

Başarılar...

evet vücut tipi oyle benim sorunum kütle yapamamak yani kaldırdığımdan daha agırını kaldırabılıyorum aa oyle olmasına ragmen büyüme olmuyor çalışırken de muthiş bir şişkinlik oluyor artık ondan sonrası beslenmeye kaldı herhalde suplement kullanmadım daha once başlayacam ama yakında teşekkürler yorum için

Back
Yukarı